dimmu1 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 (edited) ako nije tajna da li se sme znati gde biste svirali u somboru? Edited June 6, 2009 by dimmu1 Quote
Sgt.Splatter Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 ako nije tajna jel se sme znati gde biste svirali u somboru? Reci nam ti. Jel ima dobrih klubova ili festivala i slicnih prilika u narednom periodu? :] Quote
dimmu1 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Reci nam ti. Jel ima dobrih klubova ili festivala i slicnih prilika u narednom periodu? :] ja reko da vec imate sredjeno..imate kafanu suncani sat koja je poprilicno mala i ona je podrum (ali bukvalno podrum tj veoma je slicna dvoristu iz novog sada) sa malom binom i gazda koliko ja znam neplaca putne troskove niti opremu (dace samo pice clanovima benda),treba iscimati jedan lokalni bend da donesu opremu,pri tome taj bend sigurno hoce i da svira pa da uglavi i jos jedan bend,a i + taj gazda suncanog sata pravi svirke kad mu se cefne..mogu vam nabaviti broj ako zelite pa da ih iskontaktirate.druga opcija vam je dom omladine.tamo je bila prva svirka prosle nedelje ako se nevaram,ja nisam bio ali kazu da su ga fino sredili.probajte kontaktirati NVO Studio 5 jer oni su organizovali te projekcije filmova i svirke u tom domu omladine pa vam oni sigurno mogu reci vise nego ja :] to je to uglavnom..klub Aut je zatvoren odavno,pa je ostalo samo ovo i feelgood fest koji je samo jednom godisnje tj krajem avgusta Quote
CrvenaBestija Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Poslala sam ja Loncarima br. mob. gazde suncanog , samo ne znam da li su zvali posto mi nista nisu javili. U domu omladine bi definitivno bilo bolje, samo kad sam se ja raspitivala koga treba kontaktirati za svirku tamo niko nije znao da mi kaze ( a mozda sam sve pogresna ljude i pitala :/ ). Bilo bi dobro da se nadje neki kontakt za tamo. Quote
Sgt.Splatter Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 (edited) ... to je to uglavnom..klub Aut je zatvoren odavno,pa je ostalo samo ovo i feelgood fest koji je samo jednom godisnje tj krajem avgusta Hvala dečko vidimo se verovatno kod vas Poslala sam ja Loncarima br. mob. gazde suncanog , samo ne znam da li su zvali posto mi nista nisu javili. U domu omladine bi definitivno bilo bolje, samo kad sam se ja raspitivala koga treba kontaktirati za svirku tamo niko nije znao da mi kaze ( a mozda sam sve pogresna ljude i pitala :/ ). Bilo bi dobro da se nadje neki kontakt za tamo. Zapalili su na more do 16og, a zaboravih da ih pitam za te svirke kako ćemo... Eto, tražimo sad :] Edited June 6, 2009 by Sgt.Splatter Quote
dimmu1 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Hvala dečko vidimo se verovatno kod vas nema na cemu.nadam se da sam pomogao Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 (dace samo pice clanovima benda) Al ce taj da se zajebe u startu haha Quote
dimmu1 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 nece ako vas ogranici kao neki na jednu gajbu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Pih pa mi jednu gajbu popijemo samo dok stimujemo zicane instrumente.O podesavanju zvuka,bubnja,montiranju mikrofona i tonskoj da ne pricam... Quote
Wolfshade Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Eto u subotu svirka...mi smo prvi...pa ko hoce da nas cuje kao domacu podrsku God Dethroned neka udje u 20.00 najkasnije Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 RAT BEZ MILOSTI! Hvala brate tako isto misle i ljudi iz izdavacke kuce sa kojom pregovaramo trenutno Vise informacija cim zavrsimo pregovore DEATH METAL VICTORY! Quote
Wolfshade Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Hvala Narsilu! Eto uskoro ga i izdajemo, postigli smo dogovor Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Awaiting Fear izdaje album!!! Prihvatili smo ponudu Austrijske izdavačke kuće NOISEHEAD RECORDS, a naš prvi album "Dead Inside" će ugledati svetlost dana Septembra 2009. Album će biti dostupan u Evropi, i preko Relapse Records-a u Severnoj Americi. http://www.awaitingfear.com/af/news.html Quote
Grob Bez Dna Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) do jaja. Edited July 1, 2009 by Milenko Tepic Quote
Mita Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Awaiting Fear izdaje album!!! Prihvatili smo ponudu Austrijske izdavačke kuće NOISEHEAD RECORDS, a naš prvi album "Dead Inside" će ugledati svetlost dana Septembra 2009. Album će biti dostupan u Evropi, i preko Relapse Records-a u Severnoj Americi. http://www.awaitingfear.com/af/news.html :rockdevil: jea znaci sad ide turneja sa Draconicom :rockdevil: :rockdevil: Quote
banedeathmetal Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Cestitke! Koji vam je deal sa njima? Quote
oNe Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 izasao intervju sa bendom za Helly Cherry webzine: http://www.tvorac-grada.com/hczin/Broj85/afear.html Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) Cestitke! Koji vam je deal sa njima? Sex,drugs and roll'n'roll Edited July 1, 2009 by SATAN-iz Batajnice Quote
Mita Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 u Nojzhedu oba srpska benda i oba benda sa pevacicama :wub: Quote
Speed_Dead Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 koji je drugi koji ima pevacicu? @igor, laza, alisa, fica. svabojed Quote
Sgt.Splatter Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 e hvala e :] koji je drugi koji ima pevacicu? kako ko? pa oni sto su na svojim majcama drali konje... drakonik Quote
Recommended Posts