oNe Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 pih... tako bilo i prosle godine. Kakva je to nebuloza, malo kisa padne odmah sve otkazano. Mi bili iznajmili prosle godine kombi i pokrili trosak za taj dan (festival uredno platio) i onda kao, a da nastupite prekosutra? Mislim daaaaj. Neozbiljno jakoooo. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 HAha najaci je ovaj zidar pozadi sto gleda stani dupe da ga siluje:) Quote
archsound Posted September 3, 2009 Author Report Posted September 3, 2009 19. Septembar Finale CMOK festa (izletiste "POTOK") sviraju: 1. Sabbatka, Subotica 2. Wolfgang, Beograd 3. Tetrapank, Novi Sad 4. Awaiting Fear, Beograd 5. Hellmade, Zrenjanin GOSTI VECERI: Neverne Bebe, Beograd Quote
krezavy Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 e sha bi za taj spot!!!! jooj pipija moram da zovem.... skroz sam zaboravio Quote
inquisitia Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Kurac od finala. Pala kisa tik pred nas nastup i sve se odlaze za par nedelja. EMO JE GAY! Veliki pozdrav braco i pokidajte u finalu... Rece mi ona ekipa da ce ponovo doci,you will never walk alone!! Eno i lika sa nasom majicom(sa leve strane) Quote
Sgt.Splatter Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 (edited) e sha bi za taj spot!!!! jooj pipija moram da zovem.... skroz sam zaboravio Ima ko brine Veliki pozdrav braco i pokidajte u finalu...Rece mi ona ekipa da ce ponovo doci,you will never walk alone!! Eno i lika sa nasom majicom(sa leve strane) Hvala bro! :] Sve najbolje u prangijanju Edited September 6, 2009 by Sgt.Splatter Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Hvala matori izucemo tamo Quote
Wolfshade Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Ma meni bi i dalje bilo draze da smo svi prosli u finale Quote
archsound Posted September 9, 2009 Author Report Posted September 9, 2009 E to je već nešto Spot je gotov al ne damo, haha! Quote
Wolfshade Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Napokon je online! Eto ljudi...uzivajte \m/ Quote
dimmu1 Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 pesma je ok,spot mi se nesto i nesvidja ali kakve face pravi basista na dead inside Quote
Ranis Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 cool spot! obavezno uradite spot i za funeral throne! Quote
Wolfshade Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 cool spot! obavezno uradite spot i za funeral throne! Ih sada...o tom potom Znas kako kazu...kol'ko para...tol'ko muzike Iskreno mi smo jako zadovoljni, obzirom da nismo profesionalni glumci i da je ovo prvenstveno nama do sada bila neistrazena teritorija delovanja. Da ne pricamo o parama, kojih nije bilo. @Dimmu1: I ja bi spot kao Progenesies od Borgira, ali znas ti koja je to kinta, koji su to efekti i koliko se dugo takav spot montira i sta sve trazi za onakvu bolest. Quote
archsound Posted September 10, 2009 Author Report Posted September 10, 2009 I ja bik pivo al nema vise!!!! Quote
Narsil Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 (edited) Хм...Добар је ово спот, није да није, али: Сматрам да је ово прекратка песма за спот, да би се Funeral Throne боље уклопила у неки , с обзиром да за 2:50 секунди ми не видимо поенту, осим Алисе која тражи излаз и наилази на две(?) препреке и Лазара који "крешти". Али, контам да је за наше услове добро, и верујем да ће следећи бити много бољи! 666 Edited September 10, 2009 by Narsil Quote
Sgt.Splatter Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Hajde, hajde sad... od koga je dobro je xD da nismo morali, verovatno ga ne bi ni snimali Quote
Chicken Little 420 Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 meni je spot bas ok, lepi kadrovi, boje su odlicne, ima i pricu.. malo je satan smeshan sa tim facama, ali sta sad.. sve u svemu ok ste odradili posao! Quote
Recommended Posts