Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drago mi je da se ljudima svidja spot, snimljen je na brzaka al smo se zato u montazi namucili dosta!!!

Ispao je old skul, bas ko sto smo i hteli, nismo mi za fensi sranjca. Inace spot je sniman u bivsoj klanici koja ne radi od 2001 godine, mogao je prostor jos vise da se iskoristi ali smo imali samo jedan dan da sve snimimo.

Posted

Odličan je video :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

A što se tiče komentara da je prekratka pesma, mislim da je lakše da se uglavi kraća pesma na teve nego neki mini dokumentarac za koji bi trebalo i vremena i para da se napravi, i kad treba da ga puste oni ga iskasape ili ga iseku na pola pesme.

Posted

@Dimmu1: I ja bi spot kao Progenesies od Borgira, ali znas ti koja je to kinta, koji su to efekti i koliko se dugo takav spot montira i sta sve trazi za onakvu bolest. :lol:

nisam ja mislio na produkciju nego na radnju spota da mi se i nije svidela,za spot prvenac i sa obzirom u kakvoj se drzavi i uslovima nalazimo produkcija je i vise nego dobra.

Posted (edited)

nisam ja mislio na produkciju nego na radnju spota da mi se i nije svidela,za spot prvenac i sa obzirom u kakvoj se drzavi i uslovima nalazimo produkcija je i vise nego dobra.

Haha, kapiram i ja prva kazem u pravu si :rockdevil: Imala sam ja ideje svakakve, ali to je problem sa Beogradom sto ne mozes da nadjes da kupis silikon (al ne onaj za ispod grudnih misica :mhihi: ) i pravu filmsku sminku...inace bi tu bilo svega...nazalost, takve stvari se mogu samo naruciti i to nemam pojma preko koga i kako :mhihi:

A htela sam ja i da padam u onaj prostor kod lifta, ali mi nisu dali, uplasili se kako ce me podici posle hahaha :lol:

A inace nije se imalo mnogo vremena, a ni zivaca, bar s moje strane, obzirom da je mene tu noc snimanja pucala do jaja temperatura i bas mi nije bilo dobro, ali sto je rekao jedan ortak, bar smo ustedili na sminki :mhihi:

Sve u svemu, sto si i sam rekao za prvenac je solidan :rockdevil:

Edited by Wolfshade
Posted

Bitno je da spot ne služi sam sebi kao svrha nego je tu da ispromoviše pesmu, a ova pesma mi je više nego odlična to je sigurno. A kad bude više para i vremena biće i napucanijih spotova (al' kako to obično biva muzika će biti lošija :D ).

Elem što se tiče pevanja u spotovima, meni je nekako bolje da je tu i mikrofon ako su tu već gitare i sve. Ima i ovakvih i onakvih ali to je moj lični ukus...

Posted

Bitno je da spot ne služi sam sebi kao svrha nego je tu da ispromoviše pesmu, a ova pesma mi je više nego odlična to je sigurno. A kad bude više para i vremena biće i napucanijih spotova (al' kako to obično biva muzika će biti lošija :D ).

Elem što se tiče pevanja u spotovima, meni je nekako bolje da je tu i mikrofon ako su tu već gitare i sve. Ima i ovakvih i onakvih ali to je moj lični ukus...

Ma ne treba meni to maleno govance od tehnike...ja navikla sa brda na brdo, pa kad vrisnem, pa kad dreknem.... :lol:

Posted

A što se tiče komentara da je prekratka pesma, mislim da je lakše da se uglavi kraća pesma na teve nego neki mini dokumentarac za koji bi trebalo i vremena i para da se napravi, i kad treba da ga puste oni ga iskasape ili ga iseku na pola pesme.

Па, ако упоредиш ту песму и песму коју сам ја споменуо видећеш да је разлика у свега минуту, а тај минут би значајно придодао споту.

Posted

Па, ако упоредиш ту песму и песму коју сам ја споменуо видећеш да је разлика у свега минуту, а тај минут би значајно придодао споту.

Neka, ovako smo malo izucili zanat na kracoj stvari, pa onda kada budemo radili sledeci spot, bice jos bolji - a mozda to cak i bude Funeral, jer nisi jedini koji nam je to rekao. :pivopije:

Posted

Hvala svima na kritikama ;) to se ceni,

Pa iskreno se nadam da nece biti tako... Jebes sve ako to nije iskreno i iz srca... Da sviramo zbog para,svirali bi Cecu ili jos bolje Lepa Alisa i drugari hahah

hahah bilo bi vrh da je satan imao onaj mikrofon oko glave, ko madona

LIKE A VIRGIN! hahah e a realno,razmisljam da uzmem taj mik za nastupe. Kad budem imao kesa naravno haha.

Posted

E ja sam pogledoo onaj video i jebe mamu i spot i pesma ,one kozorila zise ispred Alisu ,loknasti onaj djitarista i Azazel gitara sa Spejs Iter logo na njome i refren di peva ovaj Satan sho mu dajete lepak i kesu jebe mamu,ceo dan se derem po kucu:DEEEDD INSAJJJDD! xDDD Sad cu da uzmem jos nesho da preslusham od vas ,dooro je ovo mnogo!

Posted

E ja sam pogledoo onaj video i jebe mamu i spot i pesma ,one kozorila zise ispred Alisu ,loknasti onaj djitarista i Azazel gitara sa Spejs Iter logo na njome i refren di peva ovaj Satan sho mu dajete lepak i kesu jebe mamu,ceo dan se derem po kucu:DEEEDD INSAJJJDD! xDDD Sad cu da uzmem jos nesho da preslusham od vas ,dooro je ovo mnogo!

Hahhahahaah, hvala ti !!! OVo sam procitala posle budjenja i do jaja se ismejala!!! "loknasti djitarista" hahahah :rockdevil:

Posted

Ovaj SATAN je iz dana u dan pederastiji, skapirao sam da nešto nije u redu sa njim kada me je pre jedno mesec dana terao da mu pipam mišiće na Zelenjaku...

Dobar spot, skroz oldskul. :pivopije:;)

Posted

Ovaj SATAN je iz dana u dan pederastiji, skapirao sam da nešto nije u redu sa njim kada me je pre jedno mesec dana terao da mu pipam mišiće na Zelenjaku...

Dobar spot, skroz oldskul. :pivopije:;)

Samo mišiće? :mhihi:

I meni se sviđa spot. :bigblue:

• Downvote 3
Posted

Baale ne diraj mi operatora banovacu te goticaru :)

Uh izdvojio bi kadriranje i glumu Alise kao jako dobru,mada mi je ono oko one zice kad svirate svi prilicno naivno i podseca me na oldschool grind spotove ,ali sve u svemu jedan od boljih nashih spotova...Pesma ubica\m/