archsound Posted September 10, 2009 Author Report Posted September 10, 2009 Drago mi je da se ljudima svidja spot, snimljen je na brzaka al smo se zato u montazi namucili dosta!!! Ispao je old skul, bas ko sto smo i hteli, nismo mi za fensi sranjca. Inace spot je sniman u bivsoj klanici koja ne radi od 2001 godine, mogao je prostor jos vise da se iskoristi ali smo imali samo jedan dan da sve snimimo. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 A osim toga basista je emo gay i bice uskoro izbacen iz benda jer je plakao na prosloj probi. Pogodila ga nova stvar. Quote
Milogled Bluff Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Odličan je video A što se tiče komentara da je prekratka pesma, mislim da je lakše da se uglavi kraća pesma na teve nego neki mini dokumentarac za koji bi trebalo i vremena i para da se napravi, i kad treba da ga puste oni ga iskasape ili ga iseku na pola pesme. Quote
dimmu1 Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 @Dimmu1: I ja bi spot kao Progenesies od Borgira, ali znas ti koja je to kinta, koji su to efekti i koliko se dugo takav spot montira i sta sve trazi za onakvu bolest. nisam ja mislio na produkciju nego na radnju spota da mi se i nije svidela,za spot prvenac i sa obzirom u kakvoj se drzavi i uslovima nalazimo produkcija je i vise nego dobra. Quote
Wolfshade Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 (edited) nisam ja mislio na produkciju nego na radnju spota da mi se i nije svidela,za spot prvenac i sa obzirom u kakvoj se drzavi i uslovima nalazimo produkcija je i vise nego dobra. Haha, kapiram i ja prva kazem u pravu si Imala sam ja ideje svakakve, ali to je problem sa Beogradom sto ne mozes da nadjes da kupis silikon (al ne onaj za ispod grudnih misica ) i pravu filmsku sminku...inace bi tu bilo svega...nazalost, takve stvari se mogu samo naruciti i to nemam pojma preko koga i kako A htela sam ja i da padam u onaj prostor kod lifta, ali mi nisu dali, uplasili se kako ce me podici posle hahaha A inace nije se imalo mnogo vremena, a ni zivaca, bar s moje strane, obzirom da je mene tu noc snimanja pucala do jaja temperatura i bas mi nije bilo dobro, ali sto je rekao jedan ortak, bar smo ustedili na sminki Sve u svemu, sto si i sam rekao za prvenac je solidan Edited September 10, 2009 by Wolfshade Quote
Dead Man Walking Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Bitno je da spot ne služi sam sebi kao svrha nego je tu da ispromoviše pesmu, a ova pesma mi je više nego odlična to je sigurno. A kad bude više para i vremena biće i napucanijih spotova (al' kako to obično biva muzika će biti lošija ). Elem što se tiče pevanja u spotovima, meni je nekako bolje da je tu i mikrofon ako su tu već gitare i sve. Ima i ovakvih i onakvih ali to je moj lični ukus... Quote
Wolfshade Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Bitno je da spot ne služi sam sebi kao svrha nego je tu da ispromoviše pesmu, a ova pesma mi je više nego odlična to je sigurno. A kad bude više para i vremena biće i napucanijih spotova (al' kako to obično biva muzika će biti lošija ). Elem što se tiče pevanja u spotovima, meni je nekako bolje da je tu i mikrofon ako su tu već gitare i sve. Ima i ovakvih i onakvih ali to je moj lični ukus... Ma ne treba meni to maleno govance od tehnike...ja navikla sa brda na brdo, pa kad vrisnem, pa kad dreknem.... Quote
Buddha Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 hahah bilo bi vrh da je satan imao onaj mikrofon oko glave, ko madona Quote
Narsil Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 A što se tiče komentara da je prekratka pesma, mislim da je lakše da se uglavi kraća pesma na teve nego neki mini dokumentarac za koji bi trebalo i vremena i para da se napravi, i kad treba da ga puste oni ga iskasape ili ga iseku na pola pesme. Па, ако упоредиш ту песму и песму коју сам ја споменуо видећеш да је разлика у свега минуту, а тај минут би значајно придодао споту. Quote
Wolfshade Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Па, ако упоредиш ту песму и песму коју сам ја споменуо видећеш да је разлика у свега минуту, а тај минут би значајно придодао споту. Neka, ovako smo malo izucili zanat na kracoj stvari, pa onda kada budemo radili sledeci spot, bice jos bolji - a mozda to cak i bude Funeral, jer nisi jedini koji nam je to rekao. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Hvala svima na kritikama to se ceni, Bitno je da spot ne služi sam sebi kao svrha nego je tu da ispromoviše pesmu, a ova pesma mi je više nego odlična to je sigurno. A kad bude više para i vremena biće i napucanijih spotova (al' kako to obično biva muzika će biti lošija ). Pa iskreno se nadam da nece biti tako... Jebes sve ako to nije iskreno i iz srca... Da sviramo zbog para,svirali bi Cecu ili jos bolje Lepa Alisa i drugari hahah hahah bilo bi vrh da je satan imao onaj mikrofon oko glave, ko madona LIKE A VIRGIN! hahah e a realno,razmisljam da uzmem taj mik za nastupe. Kad budem imao kesa naravno haha. Quote
Sgt.Splatter Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 LIKE A VIRGIN! hahah e a realno,razmisljam da uzmem taj mik za nastupe. Kad budem imao kesa naravno haha. Daću ti ja moju kesu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Daću ti ja moju kesu BIO JE I TAPI UDAVLJEN SA KESA!!! o/ \o Quote
PuPaK Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 E ja sam pogledoo onaj video i jebe mamu i spot i pesma ,one kozorila zise ispred Alisu ,loknasti onaj djitarista i Azazel gitara sa Spejs Iter logo na njome i refren di peva ovaj Satan sho mu dajete lepak i kesu jebe mamu,ceo dan se derem po kucu:DEEEDD INSAJJJDD! xDDD Sad cu da uzmem jos nesho da preslusham od vas ,dooro je ovo mnogo! Quote
Wolfshade Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 E ja sam pogledoo onaj video i jebe mamu i spot i pesma ,one kozorila zise ispred Alisu ,loknasti onaj djitarista i Azazel gitara sa Spejs Iter logo na njome i refren di peva ovaj Satan sho mu dajete lepak i kesu jebe mamu,ceo dan se derem po kucu:DEEEDD INSAJJJDD! xDDD Sad cu da uzmem jos nesho da preslusham od vas ,dooro je ovo mnogo! Hahhahahaah, hvala ti !!! OVo sam procitala posle budjenja i do jaja se ismejala!!! "loknasti djitarista" hahahah Quote
Baal Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ovaj SATAN je iz dana u dan pederastiji, skapirao sam da nešto nije u redu sa njim kada me je pre jedno mesec dana terao da mu pipam mišiće na Zelenjaku... Dobar spot, skroz oldskul. Quote
Brynhildr Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ovaj SATAN je iz dana u dan pederastiji, skapirao sam da nešto nije u redu sa njim kada me je pre jedno mesec dana terao da mu pipam mišiće na Zelenjaku... Dobar spot, skroz oldskul. Samo mišiće? I meni se sviđa spot. 3 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Baale ne diraj mi operatora banovacu te goticaru Uh izdvojio bi kadriranje i glumu Alise kao jako dobru,mada mi je ono oko one zice kad svirate svi prilicno naivno i podseca me na oldschool grind spotove ,ali sve u svemu jedan od boljih nashih spotova...Pesma ubica\m/ Quote
kuruz Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Да л' је могуће да #metalheads и даље постоји? 1 Quote
Baal Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 O, da. Smak sveta će preživeti bubašvabe i metalheads. Quote
Recommended Posts