Odin502 Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Ne psuj, to nije lepo Dosta s ovim spamom. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 ТИ ЦЕЛО ВЕЧЕ КРМЉАШ ОВДЕ!!! А ШТА САМ ЈА ЈЕО??? ШТА САМ ЈЕО!?? Quote
Џрк Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 ne,realno, sto nema natpis i na srpskom? Quote
Khargash Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Plakat je uradio pevac Ashen Epitaph-a, a na madjarskom je zato sto je svirka u Molu gde ce publika pretezno (da ne kazem 100%) biti madjarske nacionalne pripadnosti, tako da iskulirajte malo s tim dobacivanjima... Naravno moglo je da se uradi i na srpskom ali eto, tako je kako je, vazno je da je plakat lepo uradjen i da se svi bendovi lepo vide, kao i myspace stranice. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Znaci sloboda govora i izrazavanja ne postoji? Ja mislio da je ovo demokratsko drustvo... Quote
Khargash Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Znaci sloboda govora i izrazavanja ne postoji? Ja mislio da je ovo demokratsko drustvo... Pa jeste, u cemu je problem? Quote
Џрк Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 stano, nisam ni za koga glasao nikad, znaci niti jednom prilikom od kada sam punoletan, a evo ima tome vec 5 'dina khargash, nisu to dobacivanja. ok je da natpis bude na madjarskom, jer je tamo stanovnistvo pretezno madjarsko, ali zato i natpisi ulica stoje na 2 jezika, a ne samo na jednom. tako isto i za ovaj plakat, em sto je ovo Srbija, em sto svira i bend ciji clanovi nisu pripadnici madjarske nac. manjinje (doduse, nisam siguran za stanu ). nemam nameru da nista prozivam, samo primecujem. uzivajte u svakom slucaju. 2 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 stano, nisam ni za koga glasao nikad, znaci niti jednom prilikom od kada sam punoletan, a evo ima tome vec 5 'dina khargash, nisu to dobacivanja. ok je da natpis bude na madjarskom, jer je tamo stanovnistvo pretezno madjarsko, ali zato i natpisi ulica stoje na 2 jezika, a ne samo na jednom. tako isto i za ovaj plakat, em sto je ovo Srbija, em sto svira i bend ciji clanovi nisu pripadnici madjarske nac. manjinje (doduse, nisam siguran za stanu ). nemam nameru da nista prozivam, samo primecujem. uzivajte u svakom slucaju. Ja sam jevrejin Quote
archsound Posted February 22, 2010 Author Report Posted February 22, 2010 Here is a sentence of welcome in Serbian language: Мр'ш бре у пизду материну! Svecano ti menjam ime u CHOBAN IZ BATAJE, to ti lespe stoji stoko! Najgluplji domaci bend. Glupa ti mama, stoko sugava, hahaha! Quote
delay Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Misliš po IQ? Moze i tako da se gleda. Quote
archsound Posted February 22, 2010 Author Report Posted February 22, 2010 (edited) Evo ako neko hoce da skine album za dz. ima na ovom linku: download Edited February 22, 2010 by archsound Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 SAĆU DA TE PRIJAVIM OLOLO Quote
dimmu1 Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 odlican je album.sto ga vise slusam,to mi se sve vise svidja.kad budem dosao do para narucujem disk! Quote
Blasphemer Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 (edited) album je... Edited February 24, 2010 by Blasphemer Quote
Wolfshade Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 (edited) Misliš po IQ? Sta se bre ti javljas barabo osisana??? xD xD xD Edited February 24, 2010 by Wolfshade Quote
Dead Man Walking Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Osisan i posisan Moje budno oko je uvek tu...negde Quote
Odin502 Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Rotting...meat...rotting meat factorrrrrry Cujem da je na ovoj trash svirci sinoc (Nadimac/Pollution) bilo zestoko klanje. Ko je za to da ih zajebemo 5 -og ? Quote
Blasphemer Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 ono ne mozes da zajebes i da hoces Quote
Recommended Posts