Divlji Tigar Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Boshko sigurno si slushao Deadly Blessing,Demoniac me podsecaju na taj bend,meni je ovo skroz ok,a sad ga i ti pretera sa tim sweet,ja nisam chuo ni jednu sweet pesmu na albumu.... Nije thrash ali ima dodirnih tachaka,uostalom tad nije ni postojalo 300 pravaca ko sad pa se verovatno i ovo smatralo thrash metalom u nedostatku tachnije definicije. Ja sam rekao da su meni neki rekli da je sweet. Quote
RNA Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Најјаче је што су у једном интервјуу рекли да су раније радили блек метал, па да су прешли на треш. Quote
Thrashformers Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 PA dobro to su krljali neshto u fazonu venoma ili bulldozera,sem ako ne foliraju.... Quote
Thrashformers Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 pa shta su svirali onda,koji su black metal u to vreme mogli da sviraju? Quote
RNA Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Никакав, свирали су курцу што се блек метала тиче. Quote
Thrashformers Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 E jel ti se stvarno ne svidja album Demoniaca ili je to malo zbog polzovica? Quote
RNA Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Не, албум ми је скроз ОК, само није треш метал (а тек блек што није!). Мада, има она последња ствар "Total Thrash" која је одлична, као и насловна ствар. Quote
Thrashformers Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ma dobro meni je ok i young and proud,ma dobro slazem se da nije thrash chist ali ima dosta dodirnih tachaka sa thrashom....Malo ih je usro kucan bubanj ali da je bio ziv mnogo bi to mocnije zvuchalo i da je malo glas bio chrshci napravili bi extra album.Mada i ovako je za to vreme ovaj bend sasvim prihvatljivog kvaliteta....Kad mozemo da hvalimo Bombarder mozemo i Demoniac,opet je ovaj jedan album ozbiljniji od celog opusa Bombardera.... Zbog ove izjave bi me mnogi moji ortaci linchovali ali ajd sad..... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Znate li nesto o ovom bendu??? Ja sam videla samo 1 live snimak Touch The Wind i zvuci kao zanimljiv power zvuk.... vasi komentari...??? Ha ha...Ne,ali znam da se tako zove moja omiljena pesma od benda The Dwarves...Koja me je inace i inspirisala za moj glupi nick... Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Kad mozemo da hvalimo Bombarder mozemo i Demoniac,opet je ovaj jedan album ozbiljniji od celog opusa Bombardera.... Zbog ove izjave bi me mnogi moji ortaci linchovali ali ajd sad..... Ух, ал' си ово лепо рекао. Само једна ствар, последњи албум Бомбардера је музички одличан, с обзиром да је Јакша правио музику. Ни први није лош. Quote
Thrashformers Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 E dobro to moram da priznam,ali pogledaj postavu...Nije vishe to Bombarder,iako nemam nishta protiv Ledene Krvi,nisam neki zadrti old school fan.... RAZmnozavajuce Celije Su Mrtve Genitalije Se Raspadaju.... Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Па? Нешо је Бомбардер, а праве бољу музику него раније... У чему је проблем? Уосталом, нисам видео да се стари чланови буне. Quote
Thrashformers Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ma dobro,kad bi pravili gorui muziku nego ranije ja bih se zaista zabrinuo....Iako je to nash kvlt moram priznati da nisam odushevljen muzichkim umecem,bar stare postave benda. Quote
Divlji Tigar Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Ljubo sada peva u bendu "ben Hur", sviraju svake druge subote u "Dangubi", sviraju rock i hard rock. Popričao sam malo sa njim, pitao sam imali šanše za reizadnje albuma. Teško da će se to desiti. Quote
RNA Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Кад би нашли неког ко је занитересован, можда би се и десило. Вероватно је разумео да ли ће они то реиздати, или да ли ће се они ангажовати да дође до реиздања. Quote
Divlji Tigar Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 (edited) Verovatno, pošto mi je rekao da je jedan gitarista u Londonu i da je "Demoniac" odsvirao svoje 1993. godine. Inače bubnjevi na albumu su kucani zato što im je nestalo love za snimnje bubnjeva. Iskreno Rogiošić i Lokner bi mogli da reizdaju kao "Heller". Edited June 2, 2008 by Divlji Tigar Quote
RNA Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Нестало лове да сниме бубњеве? Они се снимају први. Quote
Divlji Tigar Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Da, tako mi je rekao Ljubo. Ja sam rekao da je album bio odličan za ono vreme i da su kucani bubnjevi jedina mana albuma. Quote
RNA Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Па, чак ни то не би било страшно да су их лепо искуцали и да звуче само мало природније. Quote
Divlji Tigar Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 (edited) Nabavio sam EP grupe "Atlantida" naravno u mp3 forumatu. Nije loše ali nije ni ništa posebno. Edited October 19, 2008 by Divlji Tigar Quote
RNA Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Лепо ја кажем. Као Освајачи, само много досадније. Quote
Ајлин Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 demoniac? 1992? kako da se ne sećam toga. bho 1994, glavne zvezde. mada je bilo bendova koji su bolje zvučali (smf, svarog na primer) .. slušala sam ben hur pre par nedelja u dangubi. pppaaaa onako. sada su cover band a on izgleda kao f.mercury Quote
RNA Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ко он? Љубо? Сем тога, Бен Хур нема директне везе с овим бендом, осим што је ту неколико бивших чланова. Је л' Хогар и даље свира бубњеве? Нисам гледао Бен Хур неких 7-8 година сигурно, још кад су били редовни у Фесту. Quote
Ајлин Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 da ljuba. ne znam ko je na bubnjevima Quote
Recommended Posts