Baal Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Razgovarah sa Dr KRANG-om malopre preko Skype i rešismo da napravimo ovaj poll. Molim vas, budite iskreni. Quote
marcoman Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 cemu ove cifre preko 50? pojeo bih to za koliko god hoces Quote
Out Of Time Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 zato i nisam glasao... ja bi dao pare za... Quote
azal Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 mislio sam da ce biti poll dal da se osisas. Quote
Dick Starbuck Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 ако се рачуна: код мене од 2 колегинице на послу једна би за џабе а друга за 10. Quote
azal Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 jebes mikrobiotiku kad je kesh u pitanju. Quote
Лударајко Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ja sam covek sa sela i licno sam klao svinje par puta. Malo sam i citao o njima i evo sta sam saznao: anticipirani zivotni vek svinje (koji u ovoj drzavi verovatno nikada nije realizovan) je nekih 7-10 godina. Kod nas je praksa da se prase tovi godinu dana i onda kolje, a uz adekvatnu ishranu (koja podrazumeva metar (100 kg) 'kuruza na godinu dana) ono moze doseci tezinu do 150 kg. Najcesce bolesti svinja su razne vrste prehlada i crevne bolesti, a tumor nikada nije dijagnostikovan ni kod jedne svinje. Tema je, dakle, glupa kao noc i vidi se da je otvorena od strane ramazenih i neukih gradskih filozofa koji nikada nisu prisli ni jednoj svinji, niti gaje postovanje prema postenim svinjama koje su podigle i njih i roditelje im. 0E 6 Quote
Baal Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 Tema je, dakle, glupa kao noc i vidi se da je otvorena od strane ramazenih i neukih gradskih filozofa koji nikada nisu prisli ni jednoj svinji, niti gaje postovanje prema postenim svinjama koje su podigle i njih i roditelje im. PHAIL. Poslednjih 5 godina pomažem u klanju svinja u svom rodnom kraju. Odgovor ti je kurac. Quote
Лударајко Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Kako pomazes, kuvas kavu majstorima? Sta lupas, kakvi tumori na plucima? Jesi li ikada video ijedan? Tema je kurac, pritom i retardirana. Urbana, stavise. @ Azal - ako, neka si i ti nesto rekao... 1 Quote
Baal Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 Ključna reč u pitanju je "ako". Nigde nije rečeno da svinja ima rak pluća. Pomažem, koljem. Šta te boli kurac kako ja pomažem? Quote
Out Of Time Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 ако се рачуна: код мене од 2 колегинице на послу једна би за џабе а друга за 10. daj telefon od te koja oce za dzabe Quote
Buddha Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 meni daj telefon od one sto bi za 10, ja sam ipak dzentlmen Quote
Marishte Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 realno ne bih platio vise od 10evra u zovisnosti koliko je velik rak... Quote
BiserkaB. Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 никада не бих појела то.... ни да ми нуде злато у полугама. ово је најискренији могући одговор који могу да дам. и само се питам шта ова тема ради у овом форуму? Quote
fiction Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 никада не бих појела то.... ни да ми нуде злато у полугама. ово је најискренији могући одговор који могу да дам. и само се питам шта ова тема ради у овом форуму? Tvojim postom je ispunila svrhu... nego maco,imas li msn ili ne? Quote
+GoThDOLL+ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 (edited) 100000e Edited April 22, 2008 by +GoThDOLL+ Quote
Recommended Posts