Vresište Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Па овај форум само захвалјујући мојим говнима и има занимлјивост. Да није мене сви би се давили у стереотипу и сопственим говнима. Ја бар светло уносим овде, треба табане да ми лјубите и искате. Dobro, ajde, pobedio si. Zanimljiviji si od vechine. Ajd zdr'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Precenjujesh se. i zakasnio je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 XD e ljudi ovako moj ortak njega ostavila jedna likusa s kojom je bio dosta dugo i lik je napisao pesmu koja se zove *Crying in the rain* i tako je mocna pesma jbt ima dosta emocija I NIJE EMO PESMA VEC NEKI THRASH e da i kad je mene jedna likusa zajebala ja sam napisao jednu goth pesmu i do jaja je ali je *Crying in the rain* bolja Koga boli kurac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Jel se usudjuje neko da muva ribe, tako sto im pise pesme, poeme, price, romane ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Iskreno, ja se toga plašim više no ičega... Velika je šansa da bude pogrešno protumačeno, a mala je šansa da uspe. Ako ne prođe, uvek će te svi gledati kao "vidi gaaaaa, on je njoj pisao pesme a mica jedna, zaljubljen je" i tako to... To možeš da radiš tek nakon što se smuvate, da se ona više zaljubi u tebe... pre toga... samo macho sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Jel se usudjuje neko da muva ribe, tako sto im pise pesme, poeme, price, romane ... ?A,pa ima i toga sigurno.Meni je to bas romanticno.Kontam da to rade zaljubljene duse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Mnogo sapunjas macora хахахахахахахах Па овај форум само захвалјујући мојим говнима и има занимлјивост. Да није мене сви би се давили у стереотипу и сопственим говнима. Ја бар светло уносим овде, треба табане да ми лјубите и искате. сереш за 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brock Samson Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 A sta ako lik ne izvaljuje da ti se svidja?Propustices priliku jer muskarac 'mora' da pridje...Цуре не прилазе директно али ће ти углавном прве ставити до знања де се интересују за тебе. Сада, лик који то не може да препозна и не приђе цури је или неопевано глуп, или је у озбиљној вези или му се не свиђа дотична цура или слуша Manowar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Па овај форум само захвалјујући мојим говнима и има занимлјивост. Да није мене сви би се давили у стереотипу и сопственим говнима. Ја бар светло уносим овде, треба табане да ми лјубите и искате. Rečima Dismembera: "Why don't you just kill yourseeelf..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Haha taj stih ima i Forgotten Tomb Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Па овај форум само захвалјујући мојим говнима и има занимлјивост. Amen. Živeo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Koga boli kurac? pitaj Smorock ona je obrisala drugi post u kome sam objasnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Mene su samo grizli za jezik i to krvnički. Da me je boleo po tri dana... Па кад се љубиш са медведима! :) Zene valjda kada se udaju posle nekog vremena se smore i onda pocnu da razmisljaju "a u picku materinu, sta sam se ja koji qrac pazila i cuvala za ovog debila, daj sad da nadoknadim" i onda krenu opako da se sexaju Naravno ne sve, ali jedan dobar deo. I tu ne moras mnogo da se cima, mucis muvajuci, one tebe same nadju i namame Pogotovo te sponzorke koje su se udale za pare pa im fali kvalitetan sex u zivotu Ти си то листао роман "Дипломац" претходних дана или имаш неку г-ђу Робинсон у комшилуку? Невезано ког сте пола, мора постојати бар једна особа којој ћете пре или касније желети да скренете пажњу на себе / стартујете је / смувате је. Ниво спонтаности који ћете постићи искључиво зависи од искрености ваших намера и треме, с тим што се овај други проблем далеко лакше превазилази! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brock Samson Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ako stvarno ovako mislis,onda bravo!Samo moras biti pazljiv-ipak moras da sacuvas dostojanstvo.Znam tipove koji su se ponizavali na najgore nacine da bi ih devojke primetile,a to ne izgleda bas najlepse.Btw,da te upoznam sa svojom sestrom.Ona ima 21 i jos niko nije uspeo da je smuva.Па добро, нисам мислио баш на понижавање, то је када нека цура тера силу у инат да види докле би далеко отишао лик у покушајима да је освоји. Препознати где је граница је наука за себе, али неке ствари нису толико суптилне да би остало места за двоструко мишљење. У таквим случајевима је најбоље иступити са рационалним решењем којим ћеш освојити њено поштовање прво и сазнати да ипак има мере и да није толико неразумна као што си прво мислио и да вреди "борити" се за њу итд. На папиру ово делује логично али у пракси никада не успева јер је немогуће. Поздрави сестру и поручи јој да је превише млада за мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 .Ona ima 21 i jos niko nije uspeo da je smuva. To ne znaci da je problem u muskarcima koji su je muvali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Mnogo sapunjas macora HAHAHA!!! CAREEE!!! :) odakle ti ovaj izraz? smejem se kao blesav.. :) --- Ona ima 21 i jos niko nije uspeo da je smuva. nije to bas dobro, moze posle da bude raznih problema. na primer, te sto niko nije uspeo da ih smuva, jednog dana shvate da im to bas i nije donelo mnogo srece u zivotu - pa bude "daj sta das". da ne pominjemo i posledice u buducnosti koje se svode na "nisam proziveo/prozivela u zivotu, pa cu sad da nadoknadim". zatim, imam neke drugarice kojima se uvek svidjaju neki "nedostupni" likovi, sve se mislim da je to zato da ne bi moglo da dodje do muvanja/smuvavanja koga se plase, ili sta vec? ne znam, cudno je to, ali tajming je vrlo zeznuta stvar, da vam kaze cika imaginos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 HAHAHA!!! CAREEE!!! :) odakle ti ovaj izraz? smejem se kao blesav.. :) Iz Stojana...Kako ne znaš to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Bicuj me bicuj Stojane haha.Nije odatle al sad se setih i tog sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 господе, заиста срање... већу глупост не памтим да сам чула од тога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Iz Stojana...Kako ne znaš to? Stojan Svetinja ! Znate da je on isao u zatvor, i dobio sansu da nazove svoju rodbinu i on okrene Stojana ! :rockdevil: CARINA! :chears: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Imao sam ja Stojanov broj fiksnog.Ko ga jebe,cujem da je dobio batine na nekoj sahrani OT u nastavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 nije to bas dobro, moze posle da bude raznih problema. na primer, te sto niko nije uspeo da ih smuva, jednog dana shvate da im to bas i nije donelo mnogo srece u zivotu - pa bude "daj sta das". da ne pominjemo i posledice u buducnosti koje se svode na "nisam proziveo/prozivela u zivotu, pa cu sad da nadoknadim". zatim, imam neke drugarice kojima se uvek svidjaju neki "nedostupni" likovi, sve se mislim da je to zato da ne bi moglo da dodje do muvanja/smuvavanja koga se plase, ili sta vec? ne znam, cudno je to, ali tajming je vrlo zeznuta stvar, da vam kaze cika imaginos. Pa nije dobro,al ne da se ubediti.Njoj su knjige i njene drugarice najvaznije stvari na svetu.I provod.Ja kontam da se ona plasi vezivanja.Neko rece da je lakse biti sam nego povredjen,mada meni to nije bas najjasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ali kad joj se otcepi dizna ima svasta da bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ja se samo bojim da se ne uda za prvog na kog naleti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ja se samo bojim da se ne uda za prvog na kog naleti. Ja se bojim za tog za koga se ona uda, ako se uda naletevsi na njega kao prvog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts