Josif Visarionovič Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Pa to nije iskljuceno,evo moja drugarica ima 16 godina,a njen decko 23 i vec joj puni glavu da se vencaju.Hteo sam i da je ispickam ali vise mi je pun kurac 'ja ga volim' Rekao sam joj samo da ce da se seti mojih reci kad bude dobila strije po faci i sa 20 bude timarila decu i riljala bastu.Glupaca
morsko prasence Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Jel se usudjuje neko da muva ribe, tako sto im pise pesme, poeme, price, romane ... ? Mislim da kod takvih tipova sve i ostaje samo na pisanju pesama, plasi ih provera stvarnosti... Svaka zena bi bila polaskana da joj neko posalje pesmu, text... romanticno... Bila sam u situaciji da se odusevim takvim pesmama, citala ih drugaricama, tek sto su one odlepile, ali sam se sve vreme pitala a sta ovaj ustvari hoce od mene. Pitam ja njega a odgovor: samo da nekom saljem pesme
ilegalac Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Mislim da kod takvih tipova sve i ostaje samo na pisanju pesama, plasi ih provera stvarnosti... Svaka zena bi bila polaskana da joj neko posalje pesmu, text... romanticno... Bila sam u situaciji da se odusevim takvim pesmama, citala ih drugaricama, tek sto su one odlepile, ali sam se sve vreme pitala a sta ovaj ustvari hoce od mene. Pitam ja njega a odgovor: samo da nekom saljem pesme da ti ja napisem nesto, a ti da mi das sansu za proveru stvarnosti ?
WITCH84 Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Pa to nije iskljuceno,evo moja drugarica ima 16 godina,a njen decko 23 i vec joj puni glavu da se vencaju.Hteo sam i da je ispickam ali vise mi je pun kurac 'ja ga volim' Rekao sam joj samo da ce da se seti mojih reci kad bude dobila strije po faci i sa 20 bude timarila decu i riljala bastu.Glupaca Alo,bre,ja sam se udala sa 19 i nemam strije po faci.Doduse,nemam bas ni neki drustveni zivot,al jebiga,sama sam tako izabrala i nije mi lose.Samo ponekad imam utisak da cu da dozivim nervni slom.
vudun Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Nije da se hvalim, ali pisanje romantičnih pesmica i slanja istih preko poruka ( 12 sms in 1 ) su mi specijalnost, specijalitet - kako god... ... mada pojedine spoky glupače to i nisu baš znale da cene u prošlosti. Ono što vidite na temi '' Ubij Me U Pesmi '' je već moja mračna strana - to se ne računa.
ilegalac Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Alo,bre,ja sam se udala sa 19 i nemam strije po faci. Ja sam video strije po guzi, stomaku, butinama, ledjima...po faci jos nisam. Ako Steven kaze, verovatno je to moguce. Mada kad bolje razmislim, malo se njih udaje tako rano, pa im se ne formiraju strije.
Селектор Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Ja sam video strije po guzi, stomaku, butinama, ledjima...po faci jos nisam. Ako Steven laze, verovatno je to moguce. Ово болдовано подвучено је исправка твоје штампарске грешке! :)
Brock Samson Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Стрије по фаци су знак да ти је Свевишњи ставио до знања да си се удала прерано. Као стигме, само без спиритуалног откровења. Ово није добар знак, прешло ми је у навику да куцам "Steven Seagal" и лупим дневни search на форуму само да бих прочитао следећи бисер.
Josif Visarionovič Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Alo,bre,ja sam se udala sa 19 blago tebi
Divlji Tigar Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Pa to nije iskljuceno,evo moja drugarica ima 16 godina,a njen decko 23 i vec joj puni glavu da se vencaju.Hteo sam i da je ispickam ali vise mi je pun kurac 'ja ga volim' Rekao sam joj samo da ce da se seti mojih reci kad bude dobila strije po faci i sa 20 bude timarila decu i riljala bastu.Glupaca Svaka čast! Neka si joj rekao. Alo,bre,ja sam se udala sa 19 i nemam strije po faci.Doduse,nemam bas ni neki drustveni zivot,al jebiga,sama sam tako izabrala i nije mi lose.Samo ponekad imam utisak da cu da dozivim nervni slom. Tvoj život, tvoja stvar. Ipak mislim da je to prerano i to veoma.
Rehabilitovani Bagrem Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) Ja ne umem da muvam zenske Naucite me? Edited April 4, 2008 by I'm Just A Faget
Brock Samson Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Не мора да значи. Моја мајка се удала у деветнаестој години. Мој отац је тада имао 28. И још увек су заједно, а, рецимо, знам за велики број људи чији су се родитељи венчавали са по 25, 30 година па су сада разведени. Ово није неко правило већ само један пример. Зависи од случаја до случаја.
Rehabilitovani Bagrem Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Не мора да значи. Моја мајка се удала у деветнаестој години. Мој отац је тада имао 28. И још увек су заједно, а, рецимо, знам за велики број људи чији су се родитељи венчавали са по 25, 30 година па су сада разведени. Ово није неко правило већ само један пример. Зависи од случаја до случаја. Naravno.Mi,ljudi samo zelimo da uprostimo stvari i buvalizujemo ali ipak zivot nije tako prost...
WITCH84 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ja ne umem da muvam zenske Naucite me? Pitaj experta sigala.
enclave Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Nije ekspert nego je najrealniji a to sto zene zele da cuju samo sto njima odgovara je drugo...
WITCH84 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) Enclave,ne seri.Zacinicu ti vurdu i rakiju. I vratite se na temu vec jednom,da ne ode i ova ko one tri prethodne. Edited April 4, 2008 by WITCH84
blondie Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Tvoj život, tvoja stvar. Ipak mislim da je to prerano i to veoma. pa vjerovatno jeste, no ako sijemo tako i zanjemo - sve zavisi.. ne mozes sve spakovati u jednu pricu, svako ima svoj zivot, razlicite okolnosti, mentalni sklop, blabla.. ja apsolutno nisam mogla zamisliti udatu u tim godinama - jednostavno, kad nisi spreman, nisi - i ne treba se pozurivati za tako bitne odluke. s druge strane smatram da niko ali apsolutno niko ne treba da stupa u brak dok je u fazi ZALJUBLJENOSTi, ono - cvijece proljece, sve je lijepo, vidimo zivot u duginim bojama blabla.. fantaziramo o stvarima, i pravimo sliku o partneru kakva mozda nije u realnosti. u brak se ulazi kad prodje ta neka zaljubljenost i kad ostane ta neka cista ljubav i komotnost s osobom s kojom je pametnije prvo malo zivjeti. drugacije kad se ljudi vidjaju, pa se najljepse obuku i srede, i daju sve od sebe za tih nekoliko sati vremena.. zivjeti s nekim - druga je prica. kad vise ne osjecas uzurbanost, pretjeranu ljubomoru, i kad prestanes da depiliras noge svaki dan (i ostanes na "svakog petka" varijanti), i kad krenete jedno drugom cijediti bubuljice, lupati gluposti, i povremeno se kritikovati za podignutu dasku na wc solji - e tad ste spremni.. sve pod uslovom naravno da i dalje osjecate iskrenu vezanost i ljubav a ne NAVIKU, da imate slicne stavove po pitanju buducnosti, djece i planova i moralnih vrijednosti, da i dalje postoji daj neki momenat romantike (kako god da je definisete) i naravno sex bar 6 puta nedjeljno - e komotno mozete da se vjencavate.. sto bi moja pokojna baba rekla (laka joj zemlja) - ako nisi komotan da se isprdis pred nekim, ne trebas se vjencavati inace, apsolutno NE zelim VISE NIKAD da prolazim kroz tu fazu u zivotu kad moram nekoga da impresioniram, muvam, radim gluposti jer sam zaljubljena i ne znam vise ni ko sam i smisljam zaboga sta on misli, kako misli, zasto misli, te nervoza te ljubomora, te neprospavane noci, te analiziranje svakog uzdaha, materinu s tim. komotnost i dobar brak iznad svega. sve ostalo je nebitno.
Brock Samson Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 i kad krenete jedno drugom cijediti bubuljiceОво није најлепши начин да се започне нови дан. Хвала на менталним сликама, имаш ли менталну гумицу? У принципу, тачно је све што си рекла, с тим што бих додао да је од године старости много важније са каквом особом ступаш у брак и како ће се то одразити на тебе...током година. Нико не може толико далеко да види у будућност али прелиминарно упознавање се може посматрати као рам и платно док је подробније истраживање кроз причу и барем покушај објективног посматрања кроз месеце па можда и године забављања са том особом скица а можда и која оквирно додата боја, док се права слика почиње сачињавати тек након првог дана ступања у брак са вољеном особом. Није ли ово боља метафора од извикане компјутерске коју доста људи користи на нету? Ово је било реторичко питање. Размишљам да ли да за следећу метафору користим ледени брег или Трансформерсе... "More than meets the eye", у оба случаја.
blondie Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) brock: kapiram.. ma naravno, zato kazem, svako ima svoju pricu.. opet, znam neke slucajeve, gdje su se recimo dvoje zabavljali nekoliko godina, ali vidis - to je ono.. izlazimo samo.. nismo nikad rjesavali probleme zajedno, imali dileme finansijske ili bilo kakve.. mama i tata daju oboma dzeparac i sve se svodi na ZEZANJE. zato i kazem, kad zivis s nekim i gledas kako se stvari odvijaju imas i drugu sliku. naravno, iz mog iskustva licno kazem - covjek se uci svaki dan za razne stvari.. ja nisam imala pojma da cu nekad uzivati u kuvanju, ili da ce mi moj dom biti najvaznija stvar na svijetu. cak vaznija od megadetha ili karata za bon jovija. prioriteti se mijenjaju i to je okej. i sve dok je neko ko zivi s tobom spreman da uci, i da napreduje, pa nije bitno - korak po korak. problemi kao problemi, NISU BITNI, u kontekstu zivota dvoje ljudi. problemi su tu i uvijek ce biti tu. bilo da je besparica, neimastina, rat, obaveze, skola, posao, sutra ko zna sta.. bitno je kako se ljudi postavljaju u tim problemima i kakve odnose grade i odrzavaju. to sam naucila od svojih roditelja, dok ovdje dosta ljudi - gledam, dozive nervni slom ako ne mogu zeni da priuste dijamante, ili su donijeli pogresan film iz videoteke.. zato naravno, kao sto sam kazes - bitno je to vrijeme.. i neke stvari da se prodju.. postoje stvari oko kojih se mora napraviti kompromiss, a postoje neke gdje jednostavno moras biti kompatibilan s partnerom i gdje ne postoji kompromis. jednostavno, ljudi moraju da su na istoj skali oko nekih bitnih odluka, a sve ostalo je proces ucenja i sazrijevanja - primjer recimo djeca.. ne bi mogla da zamislim sebe da zivim s nekim ko ne zeli da ima djecu. ili ko misli da je kafana druga kuca. ili ko ne vodi racuna o novcu. primjer - koliko god da se ja i moja bolja polovina volimo, kad dodje do love, jednom nedjeljno MINIMUM, sjedemo za sto, kao da smo u kancelariji, istresemo zarade, racune i sabiramo. svaki se dolar zna, niko nista ne krije, i nema kupovine krisom, racuni i izjave iz banke se prate redovno. i to radimo ravnopravno, kao poslovni partneri, ne kao bracni par. kad su u pitanju planovi za skolu, jedno drugom pomazemo oko ucenja - testovi kad se polazu i sl. ja ostavim sav posao koji imam da bi njemu pomogla i obratno. kad su u pitanju izlasci, osjecam se mnogo opustenije da znam da imam nekog pored sebe, i dolazimo kuci kad ocemo oboje imamo skoro minimalan uticaj familije (i moje i njegove) i mislim da nam je to manje vise KLJUC lijepog zivota za sada inace, vratimo se na temu.. moj cimer smuvo ribu kad je pitao - osh sa mnom kuci, imam punu kantu eurokrema da umacemo? Edited April 4, 2008 by blondie
mara! Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 sto se tice poezije i bla truc. desilo mi se da mi je jedan lik pisao pesme. a lik me uzasno nervirao, bio mi je gadan, na svaki nacin sam pokusavala da ga se otarasim. obracao mi se sa "prelepa devo" i sl. bate. lepa je sva ta romantika, ali tek posto se smuvate.
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Meni je to pisanje pesama smesno,nisam nikad praktikovao. Kapiram ja,ima romanticnih dusa,emotivaca ali ja cenim rad 'drvosece' sto na umu to na drumu
Zen Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 u brak se ulazi kad prodje ta neka zaljubljenost i kad ostane ta neka cista ljubav i komotnost s osobom s kojom je pametnije prvo malo zivjeti. drugacije kad se ljudi vidjaju, pa se najljepse obuku i srede, i daju sve od sebe za tih nekoliko sati vremena.. zivjeti s nekim - druga je prica. kad vise ne osjecas uzurbanost, pretjeranu ljubomoru, i kad prestanes da depiliras noge svaki dan (i ostanes na "svakog petka" varijanti), i kad krenete jedno drugom cijediti bubuljice, lupati gluposti, i povremeno se kritikovati za podignutu dasku na wc solji - e tad ste spremni.. WORD!!! inace, apsolutno NE zelim VISE NIKAD da prolazim kroz tu fazu u zivotu kad moram nekoga da impresioniram, muvam, radim gluposti jer sam zaljubljena i ne znam vise ni ko sam i smisljam zaboga sta on misli, kako misli, zasto misli, te nervoza te ljubomora, te neprospavane noci, te analiziranje svakog uzdaha, materinu s tim. komotnost i dobar brak iznad svega. sve ostalo je nebitno. Joj. Istina. Nadam se da ni ja vise necu morati kroz to da prolazim
Sisus Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ja sam video strije po guzi, stomaku, butinama, ledjima...po faci jos nisam. Ako Steven kaze, verovatno je to moguce. Mada kad bolje razmislim, malo se njih udaje tako rano, pa im se ne formiraju strije. Znam jednog lika koji ima sitne strije ispod donje usne. Bez zezanja. Ali nije ozenjen. momenat romantike Blondie?! Daj bre... Romantika i skorpija? Ne mere to.
Zen Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Inace , dosta brakova koje ja znam da sui skopljeni puca jer su ljudi poceli tek posle potisivanja tog papira da zive zajedno.... I onda im je kriv "brak" kao nisu trebali ni da se uzimaju jer bi im bilo super. morgen, njih je ubio zivot zajedno na koji nisu bili spremni....
Recommended Posts