Jump to content

Muvanje- sve sto niste hteli da znate ali vam pise ovde....

Recommended Posts

Posted

Ja sam rekao da pre 30-te necu da se zenim,moj cale se ozenio sa 34,bar je nesto proziveo i uzivao u zivotu.Gledam danas sve relativno mladi se zene 25-26 i tako to.Meni je to nezamislivo,pre 4 godine kad me tadasnja devojka pitala da li bi voleo da se vencamo samo sam se ironicno nasmejao.

Pitaj experta sigala. :)

Pa i u pravu si,bolje mene,ti bas i ne dajes primer kakvi bi ljudi trebali da budu,ali dobro da nisi ti tu mozda i ne bi znali kako da postupe.Ipak 19 je prerano,to sto si na ivici nervnog sloma ponekad je rezultat tvog zivotnog zajeba.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
...i povremeno se kritikovati za podignutu dasku na wc solji - e tad ste spremni..

:no:

Misliš SPUŠTENU :):da:

Edited by Mustang
Posted

Моја бивша девојка је, у журби не видевши, села на шољу док је даска била подигнута и добрано заглавила дупе у исту. :) :) :) :)

Posted
:no:

Misliš SPUŠTENU :):da:

Ja sam 100% siguran da je na to mislila. :)

Jednom mi sestra srala, kao ne spustam dasku, ja popizdeo: "Slusaj ti, to ti kad se udas seri svom muzu sto ne spusta dasku, meni ne."

Моја бивша девојка је, у журби не видевши, села на шољу док је даска била подигнута и добрано заглавила дупе у исту. :) :) :) :)

Nek bude ona srecna koliko je teska, neki ni nemaju dasku na solji. :)

Posted (edited)
Jednom mi sestra srala, kao ne spustam dasku, ja popizdeo: "Slusaj ti, to ti kad se udas seri svom muzu sto ne spusta dasku, meni ne."

Hm,

Meni kad se mnOOOgOOOO shapi uglavnom u grchu i zaletu sednem da to obavim/mislim dok ja razvuchem shlic i dignem dasku ode chast. CAUTION:Pri ovom zahvatu neophodno je pridrzhavati saputnika da mlaz ne odleti u onaj procep izmedju sholje i daske, naravno). U takvoj zhurbi me je u vishe navrata me zajebalo moje sopstveno dizanje...

A zhena mi za ovih 7 godina zajednichkog zhivota nijednom nije zamerila na dizanju daske. Chak mi i centrirala pishu dok to obavljam da vidi kako to izgleda...

Eh, da. Ipak postoji samo jedna osoba :wub:

Edited by matatrtaDgrejt
Posted

Девојке не воле кад мушкарци не спусте даску после "бављења у клозету".

A zhena mi za ovih 7 godina zajednichkog zhivota nijednom nije zamerila na dizanju daske. Chak mi i centrirala pishu dok to obavljam da vidi kako to izgleda...

Да, да, доживео сам то. Врхунац заједничког живота :) + кад те изује, свуче и стави у кревет кад си баш онесвешћен од алкохола.

Posted

То је сјајно питање на које немам одговор, али се надам да ће нека девојка имати...

Posted (edited)

Зашто би цуре остављале подигнуту даску? И зашто би се мушкарци бунили што је подигнута? Мислим, нама не смета ни ако је подигнута ни ако је спуштена, већина има руке, подижемо је и спуштамо по потреби.

Edited by Brock Samson
Posted
to znam ali zbog cega je frka ako ne spuste? zasto bi spustili? zasto muskarci ne kenjaju nama sto je ostavljamo podignutu??

Mislis, spustenu?

Зашто би цуре остављале подигнуту даску? И зашто би се мушкарци бунили што је подигнута? Мислим, нама не смета ни ако је подигнута ни ако је спуштена, већина има руке, подижемо је и спуштамо по потреби.

Iskreno, ni ne razmisljam o tome kad odem u WC. Mada, najvise volim da pisam na dvoristu. Ne moram da nisanim. :)

Posted

a propo daske, ni ja bas najbolje ne kontam, ali (meni) logika kaze da nakon obavljenog posla spustim i dasku i poklopac. ta nece valjda da mi zvrji rupa od wc-a non stop, sta? i nema to veze sa tim da mi neko zamera, trenutno zivim sam pa opet ista procedura kao i do sada. open-do-close. ;-)

Posted (edited)

Poenta je u tome da ljudi vole da nalaze razloge za dramu ....

Ta prica sa daskom za wc solju je samo jos jedna od stereotipnih prica oko "nerviranja" suprotnog pola tokom suzivota.

mene boli uvo za polozaj daske, ali me recimo uzasno nervira kada neko radi stvari polovicno.

Recimo jede i ustane od stola. Ili skolni sve sto treba u frizider i ne raskloni sto .. Ili pere samo one sudove za koje misli da su prljavi.

Ja nisam domacica ja sam inzenjer :), i smatram da svako treba da ima osnovno kucno vaspitanje , to jest ako nesto radis u radi od pocetka do kraja, ako jedesh i skloni za sobom, ako nesto isprljash i pocisti. Nisam ti ja mama da idem i za tobom i sklanjam djubre koje pravish. Kome treba mama da cisti za njim slobodno neka ostane kod nje.

Vecina muskaraca je naucila obrazac ponasanja iz kuce u kojoj vecinom keva rinta i pere non stop, tako da nisu oni glupi niti preterano lenji, samo nisu naucili drugacije. Za to su krive majke mahom :) sto nre znaci da se oni ne mogu lepo zamiliti da pomognu. Nikakvo dranje i vikanje. Fina molba, dobar seks posle toga i da vidsh kako ce da pomaze po kuci :)

Nekim devojkama ciscenje za bracom/ocevima/deckovima/muzevima ne smeta.

Ja sam i radila i studirala istovremeno i sad tezgarim i studiram i nemam nameru da budem domacica (pere, pegla, rinta, kuva, riba dok gospodin to ne ume ili ne zna da radi...), stoga prava su ista kao i obaveze. Nikom nece pasti kruna s glave ako opere sudove, usisa, ocisti, oriba i slicno..

Edited by Smorock
Posted

Uuu,ja sam u stanu kod svoje devojke morao da perem sudove,usisavam,namestam krevet.Nisam se bunio,kapiram da sam to radio samo kad sam bio tamo,a znam koliko se patila da uci pa mi je bilo i zao da je cimam za sve.Spremao sam nam veceru,donosio joj kafu i dorucak u krevet.Kod kuce bas i nisam toliko nastrojen,ono ne ostavljam svinjac za sobom ali ne perem ni sudove :)

Uredan sam koliko mislim da treba,mada me zovu i picajzla jer sam perfekcionista sto se nekih stvari tice...

Posted

podignuta daska mi ne smeta.

a kako nisam bas odrasla u normalnom okruzenju - ne bih imala nista protiv da cistim, perem, peglam, kuvam, krpim muzu carape, gajim decu...

hocju da vidim kako to normalna porodica izgleda :/ xD

Posted
podignuta daska mi ne smeta.

a kako nisam bas odrasla u normalnom okruzenju - ne bih imala nista protiv da cistim, perem, peglam, kuvam, krpim muzu carape, gajim decu...

hocju da vidim kako to normalna porodica izgleda :/ xD

Zavisi sta je kome normalno.

Posted (edited)
Poenta je u tome da ljudi vole da nalaze razloge za dramu ....

Ta prica sa daskom za wc solju je samo jos jedna od stereotipnih prica oko "nerviranja" suprotnog pola tokom suzivota.

mene boli uvo za polozaj daske, ali me recimo uzasno nervira kada neko radi stvari polovicno.

Recimo jede i ustane od stola. Ili skolni sve sto treba u frizider i ne raskloni sto .. Ili pere samo one sudove za koje misli da su prljavi.

Ja nisam domacica ja sam inzenjer :) , i smatram da svako treba da ima osnovno kucno vaspitanje , to jest ako nesto radis u radi od pocetka do kraja, ako jedesh i skloni za sobom, ako nesto isprljash i pocisti. Nisam ti ja mama da idem i za tobom i sklanjam djubre koje pravish. Kome treba mama da cisti za njim slobodno neka ostane kod nje.

Vecina muskaraca je naucila obrazac ponasanja iz kuce u kojoj vecinom keva rinta i pere non stop, tako da nisu oni glupi niti preterano lenji, samo nisu naucili drugacije. Za to su krive majke mahom :) sto nre znaci da se oni ne mogu lepo zamiliti da pomognu. Nikakvo dranje i vikanje. Fina molba, dobar seks posle toga i da vidsh kako ce da pomaze po kuci :)

Nekim devojkama ciscenje za bracom/ocevima/deckovima/muzevima ne smeta.

Ja sam i radila i studirala istovremeno i sad tezgarim i studiram i nemam nameru da budem domacica (pere, pegla, rinta, kuva, riba dok gospodin to ne ume ili ne zna da radi...), stoga prava su ista kao i obaveze. Nikom nece pasti kruna s glave ako opere sudove, usisa, ocisti, oriba i slicno..

Ziva istina sve sto kazes.U mojoj porodici su sve zene osim tate,pa kad sam se udala morala sam da prevaspitavam i uvedem osnovna pravila ponasanja,ali uspelo je.Nasi muskarci su uglavnom mamini sinovi i navikli su da imaju sluskinju u kuci.E pa,nece da moze.Sad ne radim,pa imam vremena na pretek,ali kad od septembra krenem da predajem i da se smaram sa gomilom klinaca pola dana necu imati bas toliko vremena.Zato mora da se zna red.Pa jebote,cak i moj cetvorogodisnji sin zna osnovna pravila. Edited by WITCH84
Posted (edited)

Домаћица је женски домаћин, не видим зашто је лоше бити домаћица (бити домаћин није лоше, зар не?). Послови се раде како ко и кад ко може (схватих и ја коначно). На пример, ако се мушкарац врати кући, а ручка нема јербо брачна другарица :) ради (и неће доћи још пар сати), и седне па чека жену да му спреми ручак, онда је он стока. Ако се мушкарац врати кући, а супруга је ту цео дан и није спремила ручак јербо јој би се коса умирисала на сарму, онда то треба ногом у главу, па напоље...

То важи и за хрпу других послова.

Не постоји ништа горе од типа који мисли да је "мушки" не радити, нити од рибе која, ох несреће ли и јада и беде, мисли да је еманципација мерити и одмеравати и трудити се да будеш равноправан по сваку цену. Равноправност не постоји, правда не постоји, може се тежити компромису, разговарати и договарати, узајамно се поштовати, али постављање неких предуслова " ја нећу ово ако он/она неће оно" је смешно и клиначки.

Edited by Axeanosilas
Posted
Домаћица је женски домаћин, не видим зашто је лоше бити домаћица (бити домаћин није лоше, зар не?). Послови се раде како ко и кад ко може (схватих и ја коначно). На пример, ако се мушкарац врати кући, а ручка нема јербо брачна другарица :) ради (и неће доћи још пар сати), и седне па чека жену да му спреми ручак, онда је он стока. Ако се мушкарац врати кући, а супруга је ту цео дан и није спремила ручак јербо јој би се коса умирисала на сарму, онда то треба ногом у главу, па напоље...

То важи и за хрпу других послова.

Не постоји ништа горе од типа који мисли да је "мушки" не радити, нити од рибе која, ох несреће ли и јада и беде, мисли да је еманципација мерити и одмеравати и трудити се да будеш равноправан по сваку цену. Равноправност не постоји, правда не постоји, може се тежити компромису, разговарати и договарати, узајамно се поштовати, али постављање неких предуслова " ја нећу ово ако он/она неће оно" је смешно и клиначки.

Nema niceg lose u tome biti domacica.Ne pretrzu se zene od kucnih poslova kao nekad,sad je sve mehanizovano,pa vise od pola posla zavrse usisivac i ves masina.
Posted
Послови се раде како ко и кад ко може (схватих и ја коначно). На пример, ако се мушкарац врати кући, а ручка нема јербо брачна другарица :) ради (и неће доћи још пар сати), и седне па чека жену да му спреми ручак, онда је он стока. Ако се мушкарац врати кући, а супруга је ту цео дан и није спремила ручак јербо јој би се коса умирисала на сарму, онда то треба ногом у главу, па напоље...

Pametno covek zbori... :pivopije:

Posted
Ako je spustena dignem,ako je dignuta ne spustam i to je to.Ne razbijam glavu oko polozalja klozetske daske.
Takodje.Gore je zateci upisanu solju,ili ne daj boze,nesto jos gore,a jebena daska nije nikakav problem.
Posted
На пример, ако се мушкарац врати кући, а ручка нема јербо брачна другарица :) ради (и неће доћи још пар сати), и седне па чека жену да му спреми ручак, онда...

...on lepo ode na tavan, pa skine kobasicu il' kulen il' sunku il' slanine, pa se najede k'o covek. A ako je pravi muz, skinuce i zeni. Zasto umorna da se pentra na tavan?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...