Azaralena Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Meni ne smeta podignuta daska ali zato smeta kad se zaglavim u polozaju fetusa, onako sama, smrznuta i izgubljena, u mraku...
Axeanosilas Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Meni ne smeta podignuta daska ali zato smeta kad se zaglavim u polozaju fetusa, onako sama, smrznuta i izgubljena, u mraku... Да ли би ти сметало да се попнеш до тавана и понесеш пршуту или то искључиво мушкарац мора да ради?
Azaralena Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ne smeta, ne smeta! Taman da strpnem malo dok on ne vidi, da posle mogu da pricam kako od usta odvajam da bi njemu pristavila, jaaaadna.
imaginos Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ja nisam domacica ja sam inzenjer vidis toga se nisam dosetio - inzenjerski pristup. mozda zbog toga, ja posle rucka po defaultu pocnem da radim na tome da ostavim iza sebe sve onako kako je bilo pre nego sto sam seo za sto. ono kao "sve promenljive treba da se vrate na pocetnu vrednost u t0". nerd. :) inace, malo offtopic. ne znam da li ste primetili, narocito vi koji imate dosta raznog posla u toku dana i kojima je glava stalno okupirana necim... u toku dana postoje te neke "rupe u vremenu", kratki intervali kad covek moze sebi da dozvoli da mu misli malo odlutaju. secam se, dok sam isao na faks, put do faksa i nazad mi je davao vremena da razmislim sta cu tog dana da radim, da malo napravim neke planove, razmislim uopsteno i tako to.. danas, te momente nalazim u nekim "polu-svesnim" radnjama kao sto je na primer pranje sudova. a mozda sam i ja malo prolupao pod stare dane.. i smatram da svako treba da ima osnovno kucno vaspitanje svako ima osnovno kucno vaspitanje - kuce iz koje je potekao.
Tanya Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 На пример, ако се мушкарац врати кући, а ручка нема јербо брачна другарица ради (и неће доћи још пар сати), и седне па чека жену да му спреми ручак, онда је он стока. Ако се мушкарац врати кући, а супруга је ту цео дан и није спремила ручак јербо јој би се коса умирисала на сарму, онда то треба ногом у главу, па напоље... Haha, vrh Nikad mi nije bilo jasno dok sam bila klinka kad mi drugarice kazu da samo nedeljom imaju kuvano za jelo, ja sam seljacko dete navikla sam da se svakog dana sprema rucak
Face Of Melinda Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Iz iskustva lako je ziveti sa necijim vrlinama, kada uzivas da zivis sa nekim a da ti njegove mane ne smetaju, to je finta, leptirici u stomaku su ipak za pubertet i smaraju.
WITCH84 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 inace, malo offtopic. ne znam da li ste primetili, narocito vi koji imate dosta raznog posla u toku dana i kojima je glava stalno okupirana necim... u toku dana postoje te neke "rupe u vremenu", kratki intervali kad covek moze sebi da dozvoli da mu misli malo odlutaju. secam se, dok sam isao na faks, put do faksa i nazad mi je davao vremena da razmislim sta cu tog dana da radim, da malo napravim neke planove, razmislim uopsteno i tako to.. danas, te momente nalazim u nekim "polu-svesnim" radnjama kao sto je na primer pranje sudova. a mozda sam i ja malo prolupao pod stare dane.. Nisi prolupao,desava se i meni,pogotovo kad ribam kupatilo,ili kad ljustim krompir. @Tanya,i ja sam seljacko dete.Verovatno mi je iz tog razloga normalno da mi kosa povremeno smrdi na sarmu i zaprsku.
Tanya Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Iz iskustva lako je ziveti sa necijim vrlinama, kada uzivas da zivis sa nekim a da ti njegove mane ne smetaju, to je finta, leptirici u stomaku su ipak za pubertet i smaraju. Ali kad su spojeni leptirici i ljubav i pored svesnosti o manama to je tek pos'o @Tanya,i ja sam seljacko dete.Verovatno mi je iz tog razloga normalno da mi kosa povremeno smrdi na sarmu i zaprsku. Haha, sarma rula Mada najlakse je oprati kosu posle spremanja rucka, bitno da su muz i deca zdravi i debeli
Bata Trokrilni Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Uvek držim podignutu dasku i poklopac, da bi moglo ljudski da se piša i da ima provetravanja, kako se ne bi hvatala buđ. Ko spušta dasku i pokoopac - gej.
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ko ce o tome u ovom trenutku da razmislja,osim onog koji mora
Brock Samson Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Домаћица је женски домаћин, не видим зашто је лоше бити домаћица (бити домаћин није лоше, зар не?). Послови се раде како ко и кад ко може (схватих и ја коначно). На пример, ако се мушкарац врати кући, а ручка нема јербо брачна другарица ради (и неће доћи још пар сати), и седне па чека жену да му спреми ручак, онда је он стока. Ако се мушкарац врати кући, а супруга је ту цео дан и није спремила ручак јербо јој би се коса умирисала на сарму, онда то треба ногом у главу, па напоље...Нисам кул ако не квоутујем ово. Здрав разум на делу, лепо је то видети за промену.
ilegalac Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) Jel moze neka zena da mi objasni foru sa spustanjem daske, nije mi jasno zena mora muzjaka da dresira, da daska bude stalno podignuta, jer ako je spustena, obicno je popisaju. Popisana daska potencijalni problem za zenu, jel ima veliki otvor izmedju nogu, tj potencijalne infekcije.... To je cela filozofija. edit eto Prince, u isto vreme... Edited April 4, 2008 by ilegalac
Mustang Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ja sam 100% siguran da je na to mislila. Jednom mi sestra srala, kao ne spustam dasku, ja popizdeo: "Slusaj ti, to ti kad se udas seri svom muzu sto ne spusta dasku, meni ne." Nek bude ona srecna koliko je teska, neki ni nemaju dasku na solji. Matori ti i Nigrutin ste mi prvi na listi za Čast s pivom.. Daj da se nadjemo i ko ljudi da se pocastimo(...i da ti je srecna nova godina ) - ovaj deo je iz Zokija cigana.... Eeee da, i nek neko slucajno ne pomisli da je ovaj post ontopic, da ne pomisle da sam svakakav What you see is what you get
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 A sta ako se zena ponasa kao svinja?Ti gospodin covek a zena ti ne zna dva padeza,doveo je iz ruralne u urbanu sredinu?Pa majku mu nismo zivotinje da se dresiramo.
imaginos Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Nisi prolupao,desava se i meni,pogotovo kad ribam kupatilo,ili kad ljustim krompir. e, a propo tog ljuscenja krompira: prvom prilikom kupujem onu "americku sudoperu", znas ono sto melje sve zivo sto bacis tu (u svakom horor filmu neko gura ruku u tu sudoperu ) i onda ne moras da bacas u djubre koru od krompira, sargarepe, ostatke od mesa, koru od pomorandze, jabuke i slicno. 200 evra neki model srednje snage - kazu da hendluje i koske. ce da probam. a i nije losa fora da jos vise smuvam (?) moju bolju polovinu - po fazonu "baja investira u kucu, znaci misli ozbiljno". :) ---- zena mora muzjaka da dresira, ne bih bas preporucio dresiranje - da ne bude posle da daska nije upisana jer on pisa u lavabo.
Tanya Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 A sta ako se zena ponasa kao svinja?Ti gospodin covek a zena ti ne zna dva padeza,doveo je iz ruralne u urbanu sredinu?Pa majku mu nismo zivotinje da se dresiramo. Haha, pa sumnjam da ce se gospodin covek zaljubiti u svinju :)
Axeanosilas Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 A sta ako se zena ponasa kao svinja?Ti gospodin covek a zena ti ne zna dva padeza,doveo je iz ruralne u urbanu sredinu?Pa majku mu nismo zivotinje da se dresiramo. Зшто би ти, господин човек, уопште имао везе са једном таквом девојком? Хоћу рећи - зашто себе доводити у ситуацију да будеш са неким ко ти ни малкице није сличан?
Mustang Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ima onova ovo sve sto pricate ljudi, jos samo glasanje da sprovedemo ko vise kako voli dasku Meni je default podignuta daska, jer je tako funkcionalnija... Mos da pljunes, da sipas ukiseljeno mleko etc... + mos da pisas ko covek. Mislim da su upravo zbog te musko zenske rasprave ameri izmislili onu potkovica dasku, samo i tu treba biti precizan.... Ne bi me cudilo da su je izmislili za 8 mart :kojisamciniknajstrasniji:
ilegalac Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 A sta ako se zena ponasa kao svinja?Ti gospodin covek a zena ti ne zna dva padeza,doveo je iz ruralne u urbanu sredinu?Pa majku mu nismo zivotinje da se dresiramo. Tacno, ali moramo da se mlatimo, da bi pokazali neke stvari. Nisam ni mislio na obicne ljude, kada sam pomenuo dresuru.
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Зшто би ти, господин човек, уопште имао везе са једном таквом девојком? Хоћу рећи - зашто себе доводити у ситуацију да будеш са неким ко ти ни малкице није сличан? Ima i takvih slucajeva,da se neko zaljubi u priprostu devojku...Malo glupo,zato sam i spomenuo.A inace,i kad se ozenim,naravno da ce zena doci u moju kucu tako da ce morati da se navikne na vec postojecu situaciju.Nisam svinja,uredan sam i ne mora niko zamnom da ide i da sprema,isto tako ocekujem i od nje,naravno samo da mi ne sere kako bi ja trebao da peglam i da kuvam,jerbo bi joj onda dao da radi dva sata mog posla.Doteraj cement sa drvare,istovari 10 dzakova...istrimuj pse,odvuci kantu za djubre sama do ulice...E to je ono cega zene i nisu svesne,to me je uvek nerviralo kad mi sere 'operi,pospremi' a ja onda 'istovari,utovari' Ja da operem mogu,a ti da podignes dzak od 50 kg malo teze.To je ono sto zene cesto vole da zabadaju nos u posao koji ih se ne tice Mislim,cisto da se povuce paralela koji posao je za zene a koji za muskarce.
Face Of Melinda Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ali kad su spojeni leptirici i ljubav i pored svesnosti o manama to je tek pos'o leptirici = hemijski disbalans u limbickom sistemu, koji ima svoj rok trajanja kao i svaka hemijska reakcija... mnogo je bolje baviti se proizvodima hemijskih reakcija oni su na duze staze
Brock Samson Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 зашто себе доводити у ситуацију да будеш са неким ко ти ни малкице није сличан?Можда да би се састао са оним делом који му недостаје. "You complete me/I complete you" фазон. Да између њих двоје чине једно савршено биће. Мада, може да се деси да грешим.
Axeanosilas Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) leptirici = hemijski disbalans u limbickom sistemu, koji ima svoj rok trajanja kao i svaka hemijska reakcija... mnogo je bolje baviti se proizvodima hemijskih reakcija oni su na duze staze Ја сам једном појео лептира (који, истина, бејаше гусеница у то доба). Убрах шљиву и не видех, загризох и поједох више од пола гусенице/будућег лептира. До када ће ми се то дисбалансирати у том лимбу и тако то? Хвала унапрИЈед. Милош Можда да би се састао са оним делом који му недостаје. "You complete me/I complete you" фазон. Да између њих двоје чине једно савршено биће. Мада, може да се деси да грешим. Еееее, у том случају би наш другар Сигал морао наћи неку полуписмену, ружну, лоше грађену аљкавушу (јербо је он све супротно томе). ------------------------- А сада озбиљно, мислим да је то будалесање, не постоји савршени спој, нити се супротности привлаче. Постоји само савршени компромис и договор. Edited April 4, 2008 by Axeanosilas
Recommended Posts