enclave Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Nisu mi jasne devojke koje nece da pridju. Ako ti se lik previse svidi zasto da ne. Nisi ti Bogom dana. pridji nece niko da te bije. Pa i da te lik iskulira... pa sta sad jebi ga... Vecina ima problem sa egoom, sto mi se gadi. Ako postoje neki pogledi i covek vidi da se jednom drugom svidjate onda naravno treba musko da pridje. E sad zene uvek pricaju ono.. On mi se ne svidja, pa na kraju uzmem broj i posle 2 meseca nekako se potrefi da me mali brat pita : "Zasto se marija drala onako sinoc kod tebe u sobi". Drala se zato sto joj se ne svidjam eto zato. To se redovno desava sa zenama, zasto ne bi i kod muskaraca.... Edited April 1, 2008 by enclave
Machka Naopachka Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Iiii iskrena sam.. i najvise volim takav pristup, i ne volim razvlacenje sa muvanjem, prvo treba probati pa onda razmisljati. Nismo na pijaci, pipanje je DOZVOLJENO
WIZARD OF GORE Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Iiii iskrena sam.. i najvise volim takav pristup, i ne volim razvlacenje sa muvanjem, prvo treba probati pa onda razmisljati. Nismo na pijaci, pipanje je DOZVOLJENO e jebiga....ja to muvanje shvatam kao da sam na pijaci....ako pipneš moraćeš i da platiš ali korisno je znati i ovo što si rekla, ko zna možda zatreba uskoro :) ali ajde kaži iskreno: ne bi ti smetalo kad izađeš u neki klub/diskoteku/kafić da te svaki (ili skoro svaki) muškarac pipne/štipne/i sl? pobogu pa pipanje je dozvoljeno Edited April 1, 2008 by WIZARD OF GORE
ReMeDy_ Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 "dobre su ti cipele, aj se jebemo" najbolji pristup ikada.
Grob Bez Dna Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Preferiram da devojka pridje meni. hehe isto, ali ne uvek
Josif Visarionovič Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Срам је било, тако из чиста мира да те пољуби у ОБРАЗ од свих места. Ја мислим да је сада трудна. You're screwed. :kompleks: Један много зајебан бачје 'лади рибе тако што им каже да смрде на утробу дивљег вепра. Покушај и ти, можда упали, мис'им, зашто да ти дрољетине патетишу и да те смарају... :) :) Nisam ja uopste zajeban jebac i slicno,nisam ja kriv sto sam imao gomilu riba i sto su sve bile dobre(uglavnom),mozda mi udarila malo slava u glavu pa sam postao bahat Oseti covek svoje krajnje granice,a necu sad da zalazim u detalje zasto sam postao takav.Pa nek misli ko sta hoce,ovi kompleksasi mogu samo zlonamerno da komentarisu,drugo i ne ocekujem od takvih OT: Mene malo nervira kad se nekoj devojci svidja tip ali joj je glupo da pridje.'cekajuci Godoa' A i taj lik sigurno ne moze da sanja da se svidja nekoj devojci,bar da mu nekako stavi do znanja,a ne da gleda iz prikrajka i slicno.Prilicno uvrnut stav.
Grob Bez Dna Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 ajd' daj slike neke da se uverimo je l' su dobre...
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Nisu mi jasne devojke koje nece da pridju. Ako ti se lik previse svidi zasto da ne. Nisi ti Bogom dana. pridji nece niko da te bije. Pa i da te lik iskulira... pa sta sad jebi ga... Vecina ima problem sa egoom, sto mi se gadi. Ako postoje neki pogledi i covek vidi da se jednom drugom svidjate onda naravno treba musko da pridje. E sad zene uvek pricaju ono.. On mi se ne svidja, pa na kraju uzmem broj i posle 2 meseca nekako se potrefi da me mali brat pita : "Zasto se marija drala onako sinoc kod tebe u sobi". Drala se zato sto joj se ne svidjam eto zato. To se redovno desava sa zenama, zasto ne bi i kod muskaraca.... Sta znam ja sam jako stidljiva osoba tako da ne prilazim nikad prva Nije mi problem da pridjem da se upoznam sa likom koji mi je onako bzvz samo simpatican, ali ako mi se neko stvarno svidi nesmem rec da progovorim a kamoli da pokusam nesto
Jelles Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ma pridjes i kazes: "bicu kratak, zenska imas strahovit batak!" ali pre toga naravno:
Josif Visarionovič Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Startuj me na msn ako imas petlju,ako imas herca
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ja sam imao tu nesrecu, a mozda i srecu, da odrastem tik pored najvece javne kuce na ovim prostorima u to vreme. Imao sam priliku da u vreme puberteta i odrastanja upoznam uzasno mnogo tih ruskinja, ukrainki, moladvki .... i mislim da sam totalno skapirao kako zenski mozak funkcionise, bar kod tih devojaka i to mi je uzasno pomoglo da danas mogu sa 99% sigurnosti da procenim devojku kakva je osoba, kako razmislja i sta zeli u zivotu. A sto se tice prilazenja devojaka, pa meni su prilazile devojke, ali sve su bile totalni krsh, sto je i logicno. Sto da ti pridje dobra riba, boli nju qrac, ako je dobra svaki dan ce da je startuju i nema ona nikakve potrebe da startuje bilo koga. To rade uglavnom samo ocajnice .... nadam se da nisam sad nekoga uvredio sa ovim ... ali jbg
Axeanosilas Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Nisam ja uopste zajeban jebac i slicno,nisam ja kriv sto sam imao gomilu riba i sto su sve bile dobre(uglavnom),mozda mi udarila malo slava u glavu pa sam postao bahat Oseti covek svoje krajnje granice,a necu sad da zalazim u detalje zasto sam postao takav.Pa nek misli ko sta hoce,ovi kompleksasi mogu samo zlonamerno da komentarisu,drugo i ne ocekujem od takvih Ма капирам, замор материјала. Само напред, шта год радио.
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ja sam imao tu nesrecu, a mozda i srecu, da odrastem tik pored najvece javne kuce na ovim prostorima u to vreme. Imao sam priliku da u vreme puberteta i odrastanja upoznam uzasno mnogo tih ruskinja, ukrainki, moladvki .... i To objasnjava one tvoje fobije i tvoje ponasanje danas
Sisus Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 "dobre su ti cipele, aj se jebemo" najbolji pristup ikada. Jedna od 100 sigurno pada. A ono: "Drugarski se deca prave?" Ja sam imao tu nesrecu, a mozda i srecu, da odrastem tik pored najvece javne kuce na ovim prostorima u to vreme. Imao sam priliku da u vreme puberteta i odrastanja upoznam uzasno mnogo tih ruskinja, ukrainki, moladvki .... i mislim da sam totalno skapirao kako zenski mozak funkcionise, bar kod tih devojaka i to mi je uzasno pomoglo da danas mogu sa 99% sigurnosti da procenim devojku kakva je osoba, kako razmislja i sta zeli u zivotu. A sto se tice prilazenja devojaka, pa meni su prilazile devojke, ali sve su bile totalni krsh, sto je i logicno. Sto da ti pridje dobra riba, boli nju qrac, ako je dobra svaki dan ce da je startuju i nema ona nikakve potrebe da startuje bilo koga. To rade uglavnom samo ocajnice .... nadam se da nisam sad nekoga uvredio sa ovim ... ali jbg Zavisi, ne mora da bude tako. Ako se dobroj ribi svidja neki konkretan tip, koji god drugi da je startuje, nece se uspeti, jer se ona nece smiriti dok ne bude sigurna da od veze sa tim tipom koji joj se svidja, nema nista.
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 To objasnjava one tvoje fobije i tvoje ponasanje danas Ja nemam fobije, veruj mi, ja se nikad ne nerviram zbog riba. Ja sam i ranije rekao, meni je kod ribe najbitniji softver, a ako uz taj softver ide i iole kvalitetan hardver to je dobritna kombinacija, a to sto sam poznavao stotine tih riba je dodatni plus i iskustvo za mene pa zato nikad nisam bio kao 99% danasnjih klinaca koji se loze na razne fufice i sponzoruse a pri tom nemajuci pojma sta je to i ko su one
Brock Samson Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 "dobre su ti cipele, aj se jebemo" najbolji pristup ikada."Да ли ти ова крпа мирише на хлороформ?" Увек упали.
Josif Visarionovič Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Da je dobra riba i da ima mozga,od takve i mozes nesto realno da ocekujes.Od one koja je dobra a glava suplja i koja je opsednuta svojim izgledom nema leba,samo 'koristi' Ja nemam fobije, veruj mi, ja se nikad ne nerviram zbog riba. Ja sam i ranije rekao, meni je kod ribe najbitniji softver, a ako uz taj softver ide i iole kvalitetan hardver to je dobritna kombinacija, a to sto sam poznavao stotine tih riba je dodatni plus i iskustvo za mene pa zato nikad nisam bio kao 99% danasnjih klinaca koji se loze na razne fufice i sponzoruse a pri tom nemajuci pojma sta je to i ko su one
Mustang Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 "Да ли ти ова крпа мирише на хлороформ?" Увек упали. :) :) :) :)
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ja nemam fobije, veruj mi, ja se nikad ne nerviram zbog riba. Ja sam i ranije rekao, meni je kod ribe najbitniji softver, a ako uz taj softver ide i iole kvalitetan hardver to je dobritna kombinacija, a to sto sam poznavao stotine tih riba je dodatni plus i iskustvo za mene pa zato nikad nisam bio kao 99% danasnjih klinaca koji se loze na razne fufice i sponzoruse a pri tom nemajuci pojma sta je to i ko su one Nemam pojma, neznam te uzivo jos uvek pa nemogu da sudim 100%, ali preko neta se definitivno cudno ponasas (nemislim da se ponasas kao neko sa vise iskustva ) A sto se tice onog sisusovog:"Ako se dobroj ribi svidja neki konkretan tip, koji god drugi da je startuje, nece se uspeti, jer se ona nece smiriti dok ne bude sigurna da od veze sa tim tipom koji joj se svidja, nema nista." Nisam dobra riba, ali kada sam sa nekim ili planiram da budem sa nekim, naravno da nema sansi da budem sa nekim drugim u to vreme, samo sto 80% muske populacije odgovor tog tipa shvataju kao izmisljeni izgovor
WITCH84 Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 A sto se tice prilazenja devojaka, pa meni su prilazile devojke, ali sve su bile totalni krsh, sto je i logicno. Sto da ti pridje dobra riba, boli nju qrac, ako je dobra svaki dan ce da je startuju i nema ona nikakve potrebe da startuje bilo koga. To rade uglavnom samo ocajnice .... nadam se da nisam sad nekoga uvredio sa ovim ... ali jbg E,jebiga!Sad ispadoh krsh i ocajnica.Pa sta zene da rade sa stidljivim muskarcima?
Grob Bez Dna Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 meni je kod ribe najbitniji softver, a ako uz taj softver ide i iole kvalitetan hardver to je dobritna kombinacija, a to sto sam poznavao stotine tih riba je dodatni plus i iskustvo za mene pa zato nikad nisam bio kao 99% danasnjih klinaca koji se loze na razne fufice i sponzoruse a pri tom nemajuci pojma sta je to i ko su one tako je, bre!!!!
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 E,jebiga!Sad ispadoh krsh i ocajnica.Pa sta zene da rade sa stidljivim muskarcima? Nista @Tanya: Nisam ja bas toliko los lik koliko ti mislis .... a mozda i jesam ... ko zna ... jbg I jo0s jednom da kazem da se izvinjavam svakome ko se osetio uvredjenim zbog nekog mog komentara
Mustang Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Mene malo nervira kad se nekoj devojci svidja tip ali joj je glupo da pridje.'cekajuci Godoa' A i taj lik sigurno ne moze da sanja da se svidja nekoj devojci,bar da mu nekako stavi do znanja,a ne da gleda iz prikrajka i slicno.Prilicno uvrnut stav. Platoni su medju nama... To mu dodje tako.. Edited April 1, 2008 by Mustang quote :P
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 E,jebiga!Sad ispadoh krsh i ocajnica.Pa sta zene da rade sa stidljivim muskarcima? Pa nista, idu sa njima u shoping i na kafu, a sa onim spretnijim i slobodnijim se smuvaju Zezam se, jbg nekad moras da pokazes da si slobodnija od tipa, tebi je to ocigledno bilo potrebno i dobro si prosla, ali u vecini slucajeva muskarci to pogresno shvate.
Recommended Posts