Black Diamond Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) @sisus ne zgazim zgnjecim mu kornjacu... ako uopste... izviri Edited April 1, 2008 by Didica
Triad_1 Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Vi sto startujete ribe mrtvi pijani nemojte se iznenaditi ako ujutro kada se probudite vidite "lepoticu" poput Isidore Bjelice pored sebe. Ja volim da ribu snimam i startujem kada sam extremno trezan jer tada mi procesor najbolje radi i daje najbolju analizu situacije, a spopadanje cica u alkoholisanom stanju bih svakako povezao sa nedostatkom samopouzdanja slazem se potpuno! :pivopije:
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 @sisus ne zgazim zgnjecim mu kornjacu... ako uopste... izviri Ma osvetice se tebi Rafaelo, Donatelo, Mikelandjelo i Leonardo!
Dead Man Walking Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Bilo je... Cudno. Mene su samo grizli za jezik i to krvnički. Da me je boleo po tri dana... Edit: u svakom slucaju bolje nego da prdne kad je oralno zadovoljavas, da ne kazem nesto ruznije, ima i dece ovde. bez komentara Definitivno se ne uklapam u vaša scenarija i psihološki profil ali meni je to ok Haha, a kakav je to naš psihološki profil? Ma ima par kvarnih, mi ostali smo ok
Sisus Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 @sisus ne zgazim zgnjecim mu kornjacu... ako uopste... izviri A, ako ne izviri, šutneš ga među jaja čarna?
Black Diamond Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) A, ako ne izviri, šutneš ga među jaja čarna? jes Edited April 1, 2008 by Didica
Sisus Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Mene su samo grizli za jezik i to krvnički. Da me je boleo po tri dana... Za tako nesto sledi low kick srednjom nogom.
morsko prasence Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Haha, a kakav je to naš psihološki profil? Ma ima par kvarnih, mi ostali smo ok Psihološki profil: odredjena vrsta muzike i ponašanje, alkohol, trava haha Ne bih trošila svoje vreme da ne mislim da ima ok ljudi i zanimljivih tema. Uvek se nasmejem kad sam na ovom forumu
NightTrain Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Vi sto startujete ribe mrtvi pijani nemojte se iznenaditi ako ujutro kada se probudite vidite "lepoticu" poput Isidore Bjelice pored sebe. Ja volim da ribu snimam i startujem kada sam extremno trezan jer tada mi procesor najbolje radi i daje najbolju analizu situacije, a spopadanje cica u alkoholisanom stanju bih svakako povezao sa nedostatkom samopouzdanja ma kakvi mrtav pijan, taman toliko alkohola da ne moram da smisljam prilaze, sve ide spontano ako ne uspe, onda budem mrtav pijan
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Psihološki profil: odredjena vrsta muzike i ponašanje, alkohol, trava haha Ko nema u glavi ima u travi I ne obaziri se na nas nekoliko koji nismo ok
Dead Man Walking Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Psihološki profil: odredjena vrsta muzike i ponašanje, alkohol, trava haha Ne bih trošila svoje vreme da ne mislim da ima ok ljudi i zanimljivih tema. Uvek se nasmejem kad sam na ovom forumu Ma mi se samo ne stidimo da pričamo o nekim stvarima... Evo ovaj Sisus na primer, njega možeš bilo šta da pitaš i on će ti reći sve kako jeste. Može i da se skine ako treba. Edited April 1, 2008 by Dead Man Walking
Sisus Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Psihološki profil: odredjena vrsta muzike i ponašanje, alkohol, trava haha Ne bih trošila svoje vreme da ne mislim da ima ok ljudi i zanimljivih tema. Uvek se nasmejem kad sam na ovom forumu Izvini, molim te, ja travu ne konzumiram ni u kojem obliku. Premda mnogi misle da sam stoka. Ma mi se samo ne stidimo da pričamo o nekim stvarima... Evo ovaj Sisus na primer, njega možeš bilo šta da pitaš i on će ti reći sve kako jeste. Može i da se skine ako treba. Sta? Pa vec sam go.
Dead Man Walking Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Eto vidiš... Da odogovorim na temu. Ne muvam ja devojke, one muvaju mene.
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Na ovom forumu oglavnom ribe cirkaju pivo (i to krigla) i imaju posla sa travom (beru ..... ) Inace Sremci su pravi smekeri, svi ostali su boranija
ilegalac Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Nisam ja uopste zajeban jebac i slicno,nisam ja kriv sto sam imao gomilu riba i sto su sve bile dobre(uglavnom),mozda mi udarila malo slava u glavu pa sam postao bahat Jebacu, tresni glavom, mozda shvatis, nisi ti imao gomilu riba, vec one tebe. Kad muskarac krene da pravi cifru, mora da se zapita da li je on zasluzan ili zene za to. Jebacu!
morsko prasence Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Inace Sremci su pravi smekeri, svi ostali su boranija Prvi put čujem da su šmekeri odatle Obično kažu da je Vojvodina gay područje -------------------------------------------------------- Najskrnaviji mi je kad mi na ulici tip dok prolazi pored mene ili nešto pevuši ili dahće ... Uvek pomislim kakav jadnik
Dead Man Walking Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) To te neko zajebo. Najbolje sama da se uveriš... Edited April 1, 2008 by Dead Man Walking
Sisus Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Na ovom forumu oglavnom ribe cirkaju pivo (i to krigla) i imaju posla sa travom (beru ..... ) Inace Sremci su pravi smekeri, svi ostali su boranija A od boranije zebu noge. Prvi put čujem da su šmekeri odatle Obično kažu da je Vojvodina gay područje A ko to kaze i zasto? Edited April 1, 2008 by Sisus
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Prvi put čujem da su šmekeri odatle Obično kažu da je Vojvodina gay područje Pa ti proveri onda da li su u pravu Inace ako ovo vidi Razbijac tesko tebi Edited April 1, 2008 by Routasydän
morsko prasence Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 To te neko zajebo. Najbolje sama da se uveriš... Pa ja se uverila. Svi su mi drugovi gay. Vojvodina puna kontradiktornosti: ili su tipovi "ženstveni" ili "Stoka"
Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 P Vojvodina puna kontradiktornosti: ili su tipovi "ženstveni" ili "Stoka" Nisi imaola dobar uzorak A i sta se druzis sa furundzijama
Sisus Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Pa ja se uverila. Svi su mi drugovi gay. Vojvodina puna kontradiktornosti: ili su tipovi "ženstveni" ili "Stoka" Mi ovde pricamo o Sremu, ne o Vojvodini. Jel ti koji drugar iz Srema gej ili zenstven? Edit: meni vire dlake iz nosa, imam cak i 5 sedih u jednoj nozdrvi, jel to mozda zenstveno? Edited April 1, 2008 by Sisus
Recommended Posts