Mita Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Jedini reper kojeg postujem znaci ono sto je on pravio je bio pravi rep a ne ova nova govna Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Vaistinu! On je moj crnja! Quote
Mita Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 da nisam napisao da je bio ubijen i da se i dalje ne zna ko ga je ubio onda njegova majka je dosta humanitarnim organizacijama pomogla Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) glupo je sto ste otvarali posebnu temu, to moze povuci gomilu spam tema za brdo repera ponaosob. ..a i kad sam ja iskulirao da ne otvorim temu o lil jon-u, mozete i vi. inace 2pac-a vise postujem nego sto zaista gotivim. odradio je gomilu pesama od kojih mogu desetak da izdvojim kao evergreen favorite. kao osoba me nesto ne odusevljava zbog licemerja prema biggie-u i dre-u, a i ne volim nesto tu gang tematiku. Edited April 5, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 babun..ali njega postujem vise od ostalih babuna iz geta Quote
enclave Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 On je moj crnja kao sto kaze I am just A Faget.... Iskreno slusam ga dosta. Najbolji mi je Better Dayz album sa onim RmX MyBlock... Ta pesma mi je njegova omiljena, kao i Baby Don't Cry... Quote
Josif Visarionovič Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) Changes je mozda i najbolja rep pesma svih vremena.Kao da je znao da mu se sprema ubistvo,sudeci po tekstu... Sumnja se da je ziv,pojavio se snimak koji je uzburkao javnost.Iako mi dosta lici na njega ipak mislim da je fake... Edited April 5, 2008 by Steven Seagal Quote
Dersu Uzala Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Stoka, i on i familija mu. No respect what-so-ever. Fuck 'em. Quote
mara! Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 da je ziv, neko bi vecj pokrenuo tuzbu protiv ovog sto je okacio. amerikanci ioanko jedva cekaju da se tuzakaju. a realno, ako su nasli one dve devojke s kosovo je srbija mitinga koje su isto tako okacile klip, zasto ne bi i ovog. ali priznajem, tip jako lici na 2paca. 2pac je bio kralj. jako ga cenim. Quote
Dersu Uzala Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Vi sto ga 'jako' cenite, cenite krimosa iz kriminalne familije, otac, majka, ocuh, stricevi rodbina. Jel bre ista uopste znate o tupanu? Ili pricate opet o nekom liku iz Borce Grede? Quote
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Vi sto ga 'jako' cenite, cenite krimosa iz kriminalne familije, otac, majka, ocuh, stricevi rodbina. Jel bre ista uopste znate o tupanu? Ili pricate opet o nekom liku iz Borce Grede? pusti budale Quote
enclave Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 pusti budale Jesi ti to mene nazvao budalom sad? Quote
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Jesi ti to mene nazvao budalom sad? da, bar sto se tice misljenja prema 2pacu. Quote
mara! Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 a sto je on vecje zlo od... hmmm... blek metala na primer? Quote
Dersu Uzala Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Nije rec o hip-hopu pa tako ni 'blek metalu'. Da li su svi blek metalci iz kriminalnih familija? Ono, tesko kriminalnih. Oruzane pljacke, ubistva, crnacka iredenta i teroristi. Duga im istorija. Quote
Josif Visarionovič Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 I sta onda?ne cenis ga i paljba sa teme.zabadas nebulozama Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Najbolji je internet flejm,moja zika je bolja od tvoje,nisi dovoljno gangsta,hardcore tr00 ili sta god...blja... Quote
azal Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 uzasno prosecan reper. nije ni top 30. bio bitniji kao licnost nego kao muzicar. odliveni mozak je pedercina. Quote
Josif Visarionovič Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Kad malo prelistam njegove tekstove,cak se i ne bi iznenadio da je ziv "expect me nigga like you expect the chisus to come back expect me nigga I'm comming back" Quote
enclave Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 da, bar sto se tice misljenja prema 2pacu. Sagni mi se. Quote
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Sagni mi se. ti se meni ne moras saginjati..mozes stojeci Quote
Bejbe Kompajler Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 можете сви да се посагињете свима ако сте глупи да се свађате око мртвог црнца :) Quote
Recommended Posts