Dark_Elf Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Recimo neka od hiljadu Eltim radnji po BGu... verujem da Google pomaze. Ma Ok, ali nisam iz Bg-a, skoro sam se doselio tako da ne znam gde beograđani kupuju takve stvari. Neko mi je, čini mi se, predložio i Tempo. Googlam ja googlam, ali mi ništa ne znači to što firma hvali svoje proizvode, zato i pitam ovde ako ima neko da je zadovoljan sa svojim usisivačem, pa da mi preporuči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Ma Ok, ali nisam iz Bg-a, skoro sam se doselio tako da ne znam gde beograđani kupuju takve stvari. Neko mi je, čini mi se, predložio i Tempo. Googlam ja googlam, ali mi ništa ne znači to što firma hvali svoje proizvode, zato i pitam ovde ako ima neko da je zadovoljan sa svojim usisivačem, pa da mi preporuči. HOME CENTER & eurosalon Bulevar vojvode Misica 12 info tel tehnika:011 20 67 558 videh danas u blicu... pa probaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 I obavezno kupi neki sto moze i da usisava vodu.. Meni je moj usisivac tako spasao gajbu kad je bila poplava.. Neki italijanski, Conte ili tako sta.. nem pojma koja je marka.. ali funkcija vredi svaku paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Nema nista gore nego kad ti u goste dodje neki lik kome noge toliko smrde da ti skoro progori tepih stopalima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 tnx people, već gledam sve marke i adrese koje ste pomenuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) E ljudi, a je l' zna neko gde ima neki dobar usisivač da se kupi (koliko-toliko pouzdan)... šta znam... do recimo 5000 dinara u Beogradu? Koju biste marku preporučili i da li se isplati kupovati po tezgama ili je ipak bolje ući u prodavnicu? http://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=ca...;sort=price_asc Recimo ovo. Takođe, I ako neko zna da preporuči neki onaj manji - ručni usisivač. http://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=ca...;sort=price_asc Npr. ovo. Pošto si iz Bgd-a, vrše isporuku isti dan ili nešto rano naredni dan. Isporuka je, naravno, besplatna. Edited September 13, 2008 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) @Kokopelli Hvala na predlozima. Gorenje je dobra marka, ali ovaj što si predložila ima snagu svega 1400 W. Sad, ja se ne razumem u usisivače, ali mi ljudi nešto pričaju da je i 1500 W (što ima većina usisivača) premalo. No, nebitno sad jačina. Jesi li lično koristila ove usisivače ili znaš nekoga ko ih koristi pa ih zbog toga predlažeš? Edited September 13, 2008 by d4rk3lf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Ako hoćeš da usisavaš kupi Kirby, svi drugi su podjednako loši tako da je svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 13, 2008 Author Report Share Posted September 13, 2008 Filter Queen. To ima moja keva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 @Kokopelli Hvala na predlozima. Gorenje je dobra marka, ali ovaj što si predložila ima snagu svega 1400 W. Sad, ja se ne razumem u usisivače, ali mi ljudi nešto pričaju da je i 1500 W (što ima većina usisivača) premalo. No, nebitno sad jačina. Jesi li lično koristila ove usisivače ili znaš nekoga ko ih koristi pa ih zbog toga predlažeš? Nisam imala nijedan, nego su mi se karatkteristike učinile okej. Uostalom, na sajtu imaš mali milion usisivača, pa izaberi Ja se zaista ne razumijem u usisivače, trebalo bi i ja jedan da uzmem, ali mislim da ti od 1400 W riješavaju stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Ja imam neki Philipsov,nema sta da ga vidis a usisava ko govnarski kamion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) ja ono ne usisavam mada posedujem taku napravu ,tachnije prostom rachunicom sam doshao do zakljuchka da je to uzaludniposao .. ovako sam doshao do tog saznanja .. udjem u jazbinu odmah se uzujem ispred vrata u hodniku i kastavim sa smrdljivim charapama prema kupatilu gde neoge plaknem a ondak uzmem papuche ili charape ukoliko je hladno kao ovih dana , tako da ja prashinu uopshte i ne pravim uzuzev pepela od duvana i prashine koja ulasi od spolja ali posmatrajuci sve u odnosu na vremenske prilike i kishu doshao sam do zakljuchka da ako ovo vreme potraje prashine nece biti tako da je sve kristalno chisto . sledeci korak ka mojoj chistoci bice nabavka klima uredjaja koji ce zatvoriti prozore i apolutno dodati + naj metod tkz : ako je chisto ti nemoj chistiti Edited September 14, 2008 by Rle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 ja ono ne usisavam mada posedujem taku napravu ,tachnije prostom rachunicom sam doshao do zakljuchka da je to uzaludniposao .. ovako sam doshao do tog saznanja .. udjem u jazbinu odmah se uzujem ispred vrata u hodniku i kastavim sa smrdljivim charapama prema kupatilu gde neoge plaknem a ondak uzmem papuche ili charape ukoliko je hladno kao ovih dana , tako da ja prashinu uopshte i ne pravim uzuzev pepela od duvana i prashine koja ulasi od spolja ali posmatrajuci sve u odnosu na vremenske prilike i kishu doshao sam do zakljuchka da ako ovo vreme potraje prashine nece biti tako da je sve kristalno chisto . sledeci korak ka mojoj chistoci bice nabavka klima uredjaja koji ce zatvoriti prozore i apolutno dodati + naj metod tkz : ako je chisto ti nemoj chistiti brate,nasao si epohalno resenje...svaka cast!ja kad bih to predlozio mojim cimerima,rekli bi mi brate,sta ti si kao neka avantgarda... nas ima cetvorica u stanu...ovde se spava u patikama,jede na podu,prdi pod jorgan,smece se izbacuje na svakih 6 meseci,pecurke nam rastu medju prstima,sudovi se peru na godinu dana,svi imamo kosetine do cmara tako da dnevno opadne kose za po jedne carape za ceo YU METAL... imamo onaj primarni SLOBODA-MANOWAR usisivac kome na jednu stranu ulazi,na drugu stranu izlazi prasina,tako da nam isto sranje usisavali ili ne... imamo neki heavy metal dzoger,koji maksimalno eksploatisemo,ali ne vredi... nas je zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 ''Ako ste uredni, onda ste gay'' M. K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 imamo onaj primarni SLOBODA-MANOWAR usisivac kome na jednu stranu ulazi,na drugu stranu izlazi prasina,tako da nam isto sranje usisavali ili ne... Najbolji usisivač svih vremena! Plus je i veoma tr00 cult occult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Najbolji usisivač svih vremena! Plus je i veoma tr00 cult occult! ali brate,tr00 kult usisivac...jeeeebote jebem mu mater... Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) Nisam imala nijedan, nego su mi se karatkteristike učinile okej. Uostalom, na sajtu imaš mali milion usisivača, pa izaberi Ja se zaista ne razumijem u usisivače, trebalo bi i ja jedan da uzmem, ali mislim da ti od 1400 W riješavaju stvar. da to stvarno nije presudno.Bila kod druga prezentacija kirbija pa ja hvatao beleske )) ,on radi samo na 800 al je prejebo njegov od 1500 za kilometar ))). Ja sam resio problem na drugaciji nacin posto nikako da odvojim kesh za usisivac .Izbacio sve tepihe i slicne stvari i onda brate jednom u dve nedelje dzogerom dok ne propiste ledja i kolena ...doduse obicno se trudim da za takve stvari pozovem na pivo neku curu/drugaricu pa kao ,aj samo da mi pomognes na brzinu cemo to ...i tako ledja manje bole ) Edited September 14, 2008 by East Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 ''Ako ste uredni, onda ste gay'' M. K. molim lepo... ja se sa ovog mesta zalazem za neuredjenost stambenog prostora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest INSAjADER Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Imate ekskluzivnu cast videti kakvim tehnoloskim cudom uredno odrzavamo prostorije nase sveze oformljene televizijske kuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) u jeeee... koliko kosta topla cokolada i kafa? el moze da leti taj automat za napitke? Edited September 14, 2008 by april ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 da to stvarno nije presudno.Bila kod druga prezentacija kirbija pa ja hvatao beleske )) ,on radi samo na 800 al je prejebo njegov od 1500 za kilometar ))). Ja sam resio problem na drugaciji nacin posto nikako da odvojim kesh za usisivac .Izbacio sve tepihe i slicne stvari i onda brate jednom u dve nedelje dzogerom dok ne propiste ledja i kolena ...doduse obicno se trudim da za takve stvari pozovem na pivo neku curu/drugaricu pa kao ,aj samo da mi pomognes na brzinu cemo to ...i tako ledja manje bole ) Jedino da drugaricu prvo zamoliš za čišćenje, pa onda na pivo, jer inače mogu mislit' to sređivanje Inače, ne znam zaista je li to istina ili trač, ali čula sam da je taj Kirbi jedna velika prevara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 verovatno jeste,ali fora je sto oni tebi odrade kao prezentaciju jedno celo ciscenje po stanu i ti onda mozes opusteno da im kazes "dobro ,a sad odjebite " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest INSAjADER Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 u jeeee... koliko kosta topla cokolada i kafa? Topla cokolada i ostali napici su besplatni. Ali njima se mogu sluziti iskljucivo zaposleni pri televiziji i VIP gosti (politicari). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) Inače, ne znam zaista je li to istina ili trač, ali čula sam da je taj Kirbi jedna velika prevara. Nije prevara. Radio samu Kirbyju 5 dana i uverio sam se sam. Radio sam na aparatu, znam da ga sastavim, rastavim i sve njegove funkcije. (Nisam radio prezentacije al sam gledao druge kako rade) Sprava je neverovatna. Ali je i cena neverovatna =2100-2500 eura. Kada bih imao para, stalno prebivalište i porodicu uzeo bih ga bez razmišljanja. On ima snagu od 600 vati ali ima i turbinu koja tu snagu povećava 7 puta. Napravljen je da traje "večno" tako da se samo kroz utrošak struje isplati za manje od 10 godina... Edited September 14, 2008 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 i garancija je 35 godina...ali ja bih ipak nasho neke druge nacine da potrosim te pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts