Havočka Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 :S ja sam bila pala na 56 prosle nedelje mislim da sam nabacila 2 od onda zajebano je mnogo, nemoj da dozvolis sebi ispod 95 da padnes
Zen Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 ae na temu o zdravom zivotu i tako to kad vam nema keva da vam salju klopu/kuvaju
kuruz Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 odlicno, sledeci step je zaboravljas kada i da li si jeo OneNote mi je stalno uključen, sve zapisujem
Havočka Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 izgubis zelju da kuvas kad nemas za koga -.-
kuruz Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 kad vam nema keva da vam salju klopu/kuvaju jok nema, šalju mi od kuće hranu
Zen Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 valjda si sam sebi najmiliji neko pa za sebe kuvas
Havočka Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 dunno imalo je smisla do skoro, sad mi je lakse da narucim kilo rolovane vesalice i da se nazderem jednom u dva dana
kuruz Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 ja ništa ne naručujem, to je čisto bacanje para na đubre 1 1
Havočka Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 see? toliko se raspadam da me cak nije ni briga sta jedem idem da skocim polako
kuruz Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 tako sam ja jedno vreme gomile đubreta zalivane Koka kolom, pivom, rakijom i viskijem nisam mogao da dišem
Havočka Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 if nothing ja bar ne pijem nista sa tog spiska osim occasional piva ali se samo shrinkujem konstantno
Zen Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 ljudi, drzite do sebe, do ishrane, do zdravlja necete zauvek biti mladi i zdravi vec cete postati samo istrosena roba seva svakom poslodavcu patka da li se vi unistavate ili ne, ionako vam nece placati operacije i lecenja, jer odavno vise necete raditi za njih kad pocnete da se raspadate i onda vam ni sto hipsterskih majki sa organskom hranom nece pomoci a bar da zgrnete milione dok se trosite, nego kita
kuruz Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 pa mene poslodavac tera da jedem zdravu hranu, kupuje mi često razne zajebancije koje su zdrave na fudbalu me tera da stalno trčim, na tim bildingu me zvao da skijamo al ja sam viskijao
Havočka Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 gosh you're lucky ja sam samo lenja i moram da resim kicmu nekako obavezno a gde je vreme vremena neeeeema
Zen Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 mislim da je to u stvari glavna stavka "odrastanja" kad shvatis da dan ima samo 24h i da samo ti mozes da nadjes vreme za sebe
sale 3sm Larry Flynt Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Ma ko Tesla, 4 sata spavanja, ostalo udri....
Demon Seed Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 mora uključiš onda sat vremena transcedentalne medetacije odo ja da se ukovem jedno 8 časova, laku noć svima želim!
Face Of Melinda Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 mislim da je to u stvari glavna stavka "odrastanja" kad shvatis da dan ima samo 24h i da samo ti mozes da nadjes vreme za sebe Istina Zaista postoji drugacija percepcija kada shvatis svoju odgovornost za svoje vreme na pravi nacin...
johnnyzzz Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 polako sa tim vremenom, još nismo utvrdili šta je to tačno i čemu služi... ali ljudi, mora neki tepih, makar mali na sred sobe da ne leti kotrljajuće žbunje po podu...
Face Of Melinda Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Bez tepiha i u carapama koje se klizaju, zabava za celu porodicu
Recommended Posts