kuruz Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 nemam pojma, je l' ima nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 nem pojma, sad razmisljam nista bitno >nije slomljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 sisaj kad si već tu u ponedeljak sam na fudbalu dobio loptu u nos, čovek napucao svom snagom i pogodio mene nos je natekao, nemam podlive, nije bilo mučnine, prilično sam siguran da kost nije pukla kakvi su simptomi lomljenja hrskavice? ne boli me osim diram, samo je vrh natekao i pocrveneo, ali čisto da pitam za svaki slučaj Ti stvarno krvavo zarađuješ svoj dinar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 išla krv nastavio sam da igram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 (edited) u ponedeljak sam na fudbalu dobio loptu u nos, čovek napucao svom snagom i pogodio mene nos je natekao, nemam podlive, nije bilo mučnine, prilično sam siguran da kost nije pukla kakvi su simptomi lomljenja hrskavice? ne boli me osim diram, samo je vrh natekao i pocrveneo, ali čisto da pitam za svaki slučaj Pa slični kao što ti imaš šalim se: otok, hematom, bol, jako krvarenje iz nosa, deformacija nosa, kad ga dodiruješ možeš i da primetiš neprirodne pokrete ili pucketanje pod prstima. Nema dijagnoze bez RTG snimka. Edited April 9, 2015 by Grobodan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 krvarenje je tralo desetak minuta, deformacije nema, a ni neprirodnih pokreta ili pucketanja čini mi se da je samo otok RTG rade i privatnici? da odem na MHF sa snimkom odma ujutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Rade, ali po tvom opisu mi ne deluje kao da je nešto puklo, više standardna kontuzija. Ali lasno je srati preko neta, valjalo bi uživo videti pa pričati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Kako se neko plaši mačaka? Ima i tih ljudi? iracionalna fobija ,nije do njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts