Jump to content

Recommended Posts

Posted

sisaj

kad si već tu

u ponedeljak sam na fudbalu dobio loptu u nos, čovek napucao svom snagom i pogodio mene

nos je natekao, nemam podlive, nije bilo mučnine, prilično sam siguran da kost nije pukla

kakvi su simptomi lomljenja hrskavice? ne boli me osim diram, samo je vrh natekao i pocrveneo, ali čisto da pitam za svaki slučaj

Ti stvarno krvavo zarađuješ svoj dinar.

• Upvote 1
Posted (edited)

u ponedeljak sam na fudbalu dobio loptu u nos, čovek napucao svom snagom i pogodio mene

nos je natekao, nemam podlive, nije bilo mučnine, prilično sam siguran da kost nije pukla

kakvi su simptomi lomljenja hrskavice? ne boli me osim diram, samo je vrh natekao i pocrveneo, ali čisto da pitam za svaki slučaj

Pa slični kao što ti imaš :haha: šalim se: otok, hematom, bol, jako krvarenje iz nosa, deformacija nosa, kad ga dodiruješ možeš i da primetiš neprirodne pokrete ili pucketanje pod prstima.

Nema dijagnoze bez RTG snimka.

Edited by Grobodan
Posted

krvarenje je tralo desetak minuta, deformacije nema, a ni neprirodnih pokreta ili pucketanja

čini mi se da je samo otok

RTG rade i privatnici? da odem na MHF sa snimkom odma ujutru

Posted

Rade, ali po tvom opisu mi ne deluje kao da je nešto puklo, više standardna kontuzija. Ali lasno je srati preko neta, valjalo bi uživo videti pa pričati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...