cutak Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Gledaste li vi Mythbuster-e? Sve što vam je potrebno od hemije za čišćenje stana je VOTKA Cudi me da nisi to sam probao, jer ti je nick Dead Man Drinking... Sada ti meni reci nesto za nick :) Salim se malo
Dead Man Drinking Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ne volim votku i ne volim da čistim stan Mada pranje sudova mi nije mnogo teško
ProgressiveR Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Gledaste li vi Mythbuster-e? Sve što vam je potrebno od hemije za čišćenje stana je VOTKA Hm, koliko se sećam votku su koristili za neutralisanje smrada nogu
Warner Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Pronto + Vodka = idealna tr00 kombinacija! prvi za podmazivanje,drugi za maksimalno opijanje,gde ti svaki grob najgrdji deluje ko Karmen Elektra
MissionVao Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Тако умало нисам погинуо, истина на степеницама. Пронто + вунене чарапе су смртоносна комбинација за паркет. Мада, ако има много паркета, а мало ствари, за клизање (право клизање) су супер... :) Takodje je smrtonosno kad na parket padne neki od onih "silky" sprejeva za kosu. Mislim da je cak gore od Pronta. Bilo mi je tako naspricano jedno parcence sobe i stalno sam zaboravljala na to i u letu se hvatala sa namestaj (narocito u bunovnim stanjima).
blondie Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ја не видим проблем. Blondie је у праву. joj. nisam u pravu. izvinite, promakla mi jedna od tacaka
cutak Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ne volim votku i ne volim da čistim stan Mada pranje sudova mi nije mnogo teško JA perem sudove kdaa moram! Mrzim slaganje vesa! (jes da nije neki posao, al ajd)
Генеральный Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 joj. nisam u pravu. izvinite, promakla mi jedna od tacaka ''не може она да ми буде сестра колико ја могу да будем пијан?''
cutak Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Generalni, lebac ti razeni poljubim, kakva je to slika? :)
imaginos Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 ajd da napisem... - do danas sam ziveo sam u hotelu (veceras letim za BG ), tacnije u apartmanu od jedno 60 kvadrata. prve dve nedelje mi je bilo bahato - sve sam ostavljao osoblju: ciscenje prasine, pranje sudova, kupatila, itd. posle sam poceo da tripujem "otkud ja znam da li oni lepo operu te sudove iz kojih ja posle jedem, i sta ima oni meni da pipaju jorgan rukama" (budala), pa sam poceo da stavljam na vrata ono "do not disturb" 24 sata dnevno, da mi ne ulazi niko u sobu dok se ne vratim sa posla. sudove sam perem, ves takodje perem i susim sam. majstore vestine peglanja sam nedavno poceo da cenim kad sam shvatio da to nije bas tako prosto kao sto izgleda. znam da opeglam majicu, ali kosulju sa kragnom (onu "ozbiljnu za sako") jos nisam savladao. jedno peglam, drugo se guzva.. fakat je da covek pocne da tripuje nakon nekog vremena kad zivi solo. na primer: tisina. to je onaj zvuk koji se cuje kad udjes u prazan stan i zatvoris vrata za sobom: zujanje frizidera, krckanje namestaja, zvuk automobila koji prolaze pored zgrade, itd... pustim tv da se nesto cuje, ali kad nema nikog u stanu, onda i taj tv pocinje da bude deo "tisine". sad, ne znam da li me kapirate, ali to je to.. u svakom slucaju, posle jedno 20 dana postane bas cudan trip. a da, niko mi ne dolazi u goste jer se nalazim xyz hiljada kilometara daleko od BG-a u kome inace zivim - tako da nemoj da serete kako vas smara ciscenje za gostima, izuvanje, tepisi, bla, bla, bla... jebeno je kad nema ko da isprlja! :)
Sisus Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 na primer: tisina. Ja nemam tih problema. Tinitus radi svoje.
cutak Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ja nemam tih problema. Tinitus radi svoje. Malo i kod mene, npr. kad nesto ucim, onda samo zuji...
Zen Posted April 10, 2008 Author Report Posted April 10, 2008 Ja zivim pored auto puta, tako da on preko dana maskira sve ostale vrste tishine
blondie Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 ajd da napisem... - do danas sam ziveo sam u hotelu (veceras letim za BG ), tacnije u apartmanu od jedno 60 kvadrata. prve dve nedelje mi je bilo bahato - sve sam ostavljao osoblju: ciscenje prasine, pranje sudova, kupatila, itd. posle sam poceo da tripujem "otkud ja znam da li oni lepo operu te sudove iz kojih ja posle jedem, i sta ima oni meni da pipaju jorgan rukama" (budala), pa sam poceo da stavljam na vrata ono "do not disturb" 24 sata dnevno, da mi ne ulazi niko u sobu dok se ne vratim sa posla. sudove sam perem, ves takodje perem i susim sam. majstore vestine peglanja sam nedavno poceo da cenim kad sam shvatio da to nije bas tako prosto kao sto izgleda. znam da opeglam majicu, ali kosulju sa kragnom (onu "ozbiljnu za sako") jos nisam savladao. jedno peglam, drugo se guzva.. fakat je da covek pocne da tripuje nakon nekog vremena kad zivi solo. na primer: tisina. to je onaj zvuk koji se cuje kad udjes u prazan stan i zatvoris vrata za sobom: zujanje frizidera, krckanje namestaja, zvuk automobila koji prolaze pored zgrade, itd... pustim tv da se nesto cuje, ali kad nema nikog u stanu, onda i taj tv pocinje da bude deo "tisine". sad, ne znam da li me kapirate, ali to je to.. u svakom slucaju, posle jedno 20 dana postane bas cudan trip. a da, niko mi ne dolazi u goste jer se nalazim xyz hiljada kilometara daleko od BG-a u kome inace zivim - tako da nemoj da serete kako vas smara ciscenje za gostima, izuvanje, tepisi, bla, bla, bla... jebeno je kad nema ko da isprlja! :) zajebaTo, totalno te kapiram. ja sam par puta ostala sama na par sati, u mojih 27 godina i istripovala sam se nikad gore imam sestru bliznakinju od koje se nisam razdvojila nikad, dok nisam presla baru, pa sam i ovdje uvijek s nekim negdje.. samoca, ne znam ni sta je to, niti zelim da znam. a sto se tice ciscenja, koliko god gostiju da mi bane, u mojoj se kuci IZUVA i kraj price. ja koristim pod za spustanje dupeta, pogotovo ako se uvece gleda tv, pa u pidzami volim da sjedim ili se ispruzim na pod ako nesto citam i sl. PLUS hodam bosa 365 dana godisnje, i ne pada mi na pamet da pustam nekoga ko je gazo po ko zna cemu da mi gaza po tepihu. meni je to VAN pameti, osim ukoliko nije u pitanju kuca od 5 hiljada kvadrata s plocicama/drvenim podovima i sl pa ima logike. volim da odrzavam kucu cistom, pogotovo kuhinja, kupatilo, veseraj i dnevna soba - ono sto se maksimalno koristi i gdje se JEDE. van pameti mi je kad vidim ljude da sjedaju za isti sto, s kerovima, misevima, zecevima ili se valjaju na kauc na koji su im ljubimci srali i pisali redovno. to nesto nikako ne mogu da svarim. isto kao sto se pusaci naviknu na dim pa im ne smeta, tako i ljudi koji drze pse/macke ne osjete mokracu u svojoj kuci. ja cim udjem nekome na vrata - tacno znam sta ima od zivotinja, jer ne znas sta vise bazdi - tepih ili kauc. ili jos veca fora - kad vidim nekog onako sredjenog, odjelo, fazoni, a ovamo zalijepljen dlakama sa svih strana. jos mi jedna budala (ima dva kera, i zivi u kuci skoro 4 godine koju NIKAD nije usisala, jer nema usisivac) ovdje kaze da sam "germophob" zato sto perem ruke prije jela..
Night's Blood Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Jeste da ne zivim sa matorcima ali me i dalje izdrzavaju, to je dobitna kombinacija. Zivim sa cimerom koji voli da kuva i cimerkom koja voli da cisti i sprema, sta da vam kazem, ubola sam premiju!!!!!!!!!!!!
MissionVao Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 zasto bi ljudi koji daju da ih muce su to i zasluzili 1
Kokopelli Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) Slažem se. Konkretno, možda samo čekaju da vide koliko će dugo uživati u blagodetima njihovog rada pa joj dati šut kartu. Ili... možda učestvuje u poslovima, ali je prvenstveno htjela da se pohvali kako joj je super. Edited April 11, 2008 by Kokopelli
Sisus Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) Hm, ja idem tamo danas, pa cu vam bas reci kako je zaista. Edited April 11, 2008 by Sisus
Zen Posted April 11, 2008 Author Report Posted April 11, 2008 Konkretno, možda samo čekaju da vide koliko će dugo uživati u blagodetima njihovog rada pa joj dati šut kartu. Nekako je to najcesce slucaj. I onda kad dobiju otkaz pitaju se "pa otkud sad to, nismo se nista svadjali, sve je bilo ok, nikakvih problema" ??? .... Ne verujem da iko voli da radi neke poslove dok neko drugi drzi sve 4 u vis. Uostalom uvek je lakse podeliti poslove na vise delova.
Vresište Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 a sto se tice ciscenja, koliko god gostiju da mi bane, u mojoj se kuci IZUVA i kraj price. ja koristim pod za spustanje dupeta, pogotovo ako se uvece gleda tv, pa u pidzami volim da sjedim ili se ispruzim na pod ako nesto citam i sl. PLUS hodam bosa 365 dana godisnje, i ne pada mi na pamet da pustam nekoga ko je gazo po ko zna cemu da mi gaza po tepihu. Navike iz rodnog kraja teshko umiru... ajd da napisem... ali kosulju sa kragnom (onu "ozbiljnu za sako") jos nisam savladao. jedno peglam, drugo se guzva.. Nadam se da je peglash raskopchanu. Za ozbiljno peglanje nema leba bez dodatne daske za rukave... Ne verujem da iko voli da radi neke poslove dok neko drugi drzi sve 4 u vis. Neke stvari za koje znam da che zhena ofrlje da odradi vishe volim da uradim sam. Ona meni zato nikad ne da da pravim kolache
MissionVao Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Konkretno, možda samo čekaju da vide koliko će dugo uživati u blagodetima njihovog rada pa joj dati šut kartu. Pft, pa to ne zavisi od nje nego od njih ako pocnem nekome da ugadjam onda se to stanje nece nikad promeniti dok ne prestanem a sto sam onda uopste pocinjala? Mnogo je lakse postaviti pravila na pocetku, vazi za svaku ljudsku vezu. Nema posle "a ja sam mislio da se ne racuna kad ti nisi prisutna"
Kokopelli Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Donekle si u pravu, jer jes' istina to što kažeš, treba postaviti pravila od samog početka, ali ne može se uvijek tako strogo pravolinijski. Recimo, cimeri ti najbolji prijatelji ili tome sl. Nekako se nadaš da ćete prećutno naći dogovor, pa jednom uradiš nešto umijesto nekoga, dva puta, tri... Pomisliš da je sve to okej, ovaj imao ispit, ovaj porodične probleme i tako to krene... E sad, ako ti kreneš da "ugađaš" nekome, ne znači da će taj neko odma' da koristi situaciju. Postoji zdrav rezon koji odma' daje na znanje da to treba ispoštovati, a ne automatski iskoristiti. ALI fakat ima nas svakakvih.
MissionVao Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Pa jeste nezgodno kad ste ortaci, ne daj boze da radite u istoj firmi i da je tu neko nekome nadredjeni, svaki put kad treba da doneses ispravnu odluku oklevas da ne bi povredio odnos. Lako mi je da sad pricam, treba da sprovedem u delo sad kad mi je stigao i lep tepih... Dosta mi je vise gadjenja "fuj wc ima muske dlake" "fuj neko je prosuo sok na pod" "fuj digli su noge na jastuk"... Ne znam dal ste primetili kako je grozno kad se neko oblaci uvek u 100% crno pa onda polako posle par nedelja kupatilo ima svuda zalepljenu finu crnu prasinu
Recommended Posts