Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne ako od rodjenja zivis tako. Razvijesh skill :)

Na neki nacin me i umiruje :D

Pa, da.

Kad odem nekome u posetu u mirniji kraj nema sansi da zaspim od tisine :D

Kod ortaka u N. pazovi mi je prvo vece bilo neeenooormalno cudno. Na ulici se nista osim ptica i sustenja granja ne cuje. :D

Eventualno neki okasneli komsija prodje, ali to je bas ono retkost, i onda sam imala osecaj da cujem svaki korak kao da mi hoda pored jastuka :ph34r:

Mada posle par dana mi se usladilo, odmoris i dusu i mozak u takvoj sredini :lol:

Posted

Zivim sam sa mackama, i nemam 150 godina :) :) A potrebu za ciscenjem stana imam tek kad provalim da se saplicem o djubriste. A i tad ne cistim nego placam kucnu pomocnicu, ne samo da cisti nego da mi i .... :smoke:

Posted

Ja bih trebao da uradim zvucnu izolaciju sobe. Komsije me cesto opominju za preglasno sviranje, a moji me svako jutro probude sa preglasnim Dnevnikom. Grrrrhh!!

Ima li kakvih saveta?! Mislio sam da pocnem od tapacitiranih vrata.

Posted

Vrata nisu veliki problem. Trebaju ti dupli zidovi a izmedju azmafon (domaca proizvodnja, dobro a nashe).

Basovi ce preci bilo koju prepreku, jedino mozes da ubijesh visoke i srenje tonove. Visoke nekim plishanim zavesama odvojenim bar 3 cm od zida a srednje.. pa ono.... nije prakticno za sobu.. Osim ako ne zelish da ti soba bude muz studio, nema neke preterano efikasne zastite od buke u stanu.. :(

Jedino mozad da izbegavash superponiranje zvukova tako sto ces jedan zid sjebati da soba ne bude pravilnog oblika.

Bilo koja ozbiljnija intervencija u smislu akusticke obrade prostora bi bila prilicno skupa a pitanje koliko bi soba bila prakticna za zivot... takodje, problem moze biti i radijator koji super prenosi zvuk...

Mozes da uradish prvi stepen i da tapacirash vrata li to nece mnogo pomoci. mada ipak ce ublaziti zvuk barem malo.

nabavi slushalice. :( neke fensi i velike i resio si problem....

Posted
Slažem se.

Konkretno, možda samo čekaju da vide koliko će dugo uživati u blagodetima njihovog rada pa joj dati šut kartu.

Ili... možda učestvuje u poslovima, ali je prvenstveno htjela da se pohvali kako joj je super.

Ja nisam rekla da nista ne radim, a i zasto bi se neko bunio ako radi ono sto voli. I da super mi je! Neki ljudi ne znaju kako je kad zivis sa jos dvoje ljudi a nisu ti matorci, i tu svako ima svoje obaveze, neko ih voli a neko ne ali ih ipak obavlja. Ja licno ne volim da cistim i spremam ali to ipak radim posto ne zelim da zivim u svinjcu. Eto to tako funkcionise, cisto da objasnim onima koji nisu razumeli ono sto sam predhodno napisala!!!

Posted
kako izlazite na kraj sa aljkavim gostima/cimerima?

Nema potrebe, ja sam u tome world champion :pivopije:

Sta vas najvise nervira?

Kad mi neko zvoni dok radim nesto umno i sjebe mi koncept

Jeste li vi domacin ili gost?

Domacin kod mene, gost u gostima :)

Koji kucni poslovi su vam mrski?

Svi :) (samo dobro perem sudove i mecem stvari u frizider...)

Nezvani gosti - dobro iznenadjenje ili marsh napolje?

Nema toga kod mene :violent: Izvinte' zurim... pa da onaj amerikanski zonfa, prvo najava.

Izuvanje u stanu?

Ne, a mrzim kad ja moram negde da se izuvam (posebno sa zavojem na nozi).

Kako izbeci prazan bojler...

Uvesti all time toplu vodu (gas) :)

Pa kako, nije tesko setiti se svaku noc upaliti bojler, a svaki ima bar 80l pa je dovoljno i za visestruku upotrebu posle wild night-a :)

Cimer stalno ostavlja prljave sudove???

Nemam cimera, al' ako bi ostavljao sudove morao bi da usisava i cisti wc zbog toga...

....I sve o cemu biste zeleli da razgovarate/ogovarate :)

:muzicar:

Posted
"znate posto imam novi tepih (kao sto vidite) ne bi bilo kul da se i dalje prosipa soja sos pa pazite kad budete jeli"

"a zasto??"

:confused::violent:

Zato sto je onda sasvim ok i da tvoj mozak bude prosut po njemu :)

Posted

Mozda kapira da mu nije frka da daje 20 evra za tepih servis jednom mesecno pa ga boli uvo da pazi?...

Posted

Ako mi tepih servis bude dolazio jednom mesecno necu imati tepih za pola godine :) a i znacilo bi da 29 dana u mesecu imam fleku dok cekam da dodju.

Plus ne nabavljam ja stvari za stan nego keva i dodatno mi je krivo da sjebem... a tek da mi neko drugi sjebe :(

Posted
Mene zaprepascuje sto to dolazi iz usta visoko obrazovanog visokointeligentnog coveka koji je cist uvek :confused:

Mozda je chist spolja. A u glavi? :D

Ma, uvek imash bezobzirnih: 'Shta me briga, nije moje"...

Posted

Cimer i ja smo danas imali "informativni razgovor".... Otkako je poceo da radi jadan nema vremena ni za sta pa redovno eskivira svoj posao po kuci. I to me uzasno nervira. Njegov jedini "zajednicki posao" je da obrise pod u kupatilu i hodniku jednom nedeljno i nema vremena da to radi...

Popizdela sam.

Ionako ja sve ribam po kuci, ali nemam nameru da se i oko toga cimam.

Kako je to glupavo.

[kenjanje] ja sam mogla da idem na dav psola i na visu skolu i da ribam kucu dva puta nedeljno i cistim za kerom i mackama a ti ne mozes dva puta nedeljno da opajash patos [/kenjanje]

Mrzim kada se neko vadi na glupe fore. Nemam vremena. To zvuci kao "nisam imao kad da ti se javim poslednja tri meseca".

Posted

Ono shto me je najvishe nerviralo kod mog bivsheg cimera:

1. Morala sam da vrishtim i histerishem da bih ga natjerala da za sobom oriba kupatilo.

2. Dijelili smo kompjuter, koji je meni trebao zbog domacjeg iz grafichkog dizajna, a njemu zbog chat-a. Naravno, on se bunio chim bih ja sjela pred isti.

3. Nije htio da placja za svoju hranu.

Srecjom, ostao je samo mjesec dana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...