The Joker Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ja se unapred izvinjavam modovima ako ove teme vec negde ima,ali ja je nasao nisam...So anyway,mislim da tema sve govori:Koje su vam omiljene knjige i/ili filmovi ovog genija horora,da li ste igrali igre nastale pod njegovom komandom,ima li koga voljnog da mi nareze igru Jericho...i tako
Uruk Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Undying mi je jedna od najomoljenijih igara uopste. I jedna od retkih koju mogu da igram na ovom krshu. Citao sam i Igru prokletstva od njega, al je nisam zavrsio.
The Joker Posted April 9, 2008 Author Report Posted April 9, 2008 Tjah,onda bas i nisi obrazovan u barkerstinama...ko ne procita books Of Blood nije ziveo
Uruk Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Nisam ja bas neki fan ovakve vrste literature. Ali moj ortak ga dosta cita. Njega i Stivena Kinga.
The Joker Posted April 9, 2008 Author Report Posted April 9, 2008 Pas ovo sam i zapoceo da bih izlecio nepravdu,da nema teme o coveku kome se divi jedan Stiven King
AstralliS Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 "Damnation game" sam pročitao i dopala mi se. Undying je odlična igra, a što se tiče Jericha, čuo sam da je dosta kratka, ali da je takođe ok, mada je tematski totalno različita od Undying-a. Nisam imao prilike da je probam, zbog tehničkih problema.
Tanya Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) Hmm nisam postovala na ovoj temi, a znam da sam na ovom forumu vec pisala o Barkeru Jako dobar pisac, Utkani svet hocu da kupim odavno, nigde je nema zasada Valjda cu imati srece na sledecem sajmu Undying sam igrala, mnogo dobra igra A Jericho nemam pojma dal' imam Ajd videcu, ako iskopam rezacu ti ako nisi vec nasao zrtvu Edit: omiljeni filmovi Hellraiser of skroz Edited April 11, 2008 by Tanya
Tanya Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Onda je ja nemam Mozda ima brat, znam da sam ga lozila na Barkerove radove jedno vreme
Brock Samson Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Jericho je poprilično zahtevna igra...И потпуно губљење времена. Undying је мајка, отац, ужа и шира родбина за све хорор игре. Barker је углавном кул, мада има неке беспотребне изласке у сексуалну перверзију која понекад уме да засмета. Капирам да је геј и да жели да се иживи на ту тему кроз своја дела, као и сваки други писац, али зна да претера. Waveworld ми се веома свидела, додуше.
Tanya Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Undying је мајка, отац, ужа и шира родбина за све хорор игре. Haha, lepo receno
The Joker Posted April 12, 2008 Author Report Posted April 12, 2008 Vrlo lepo receno Inace,vruci Barker palacinci samo kod Jokera,svih pet tomova Books Of Blood u elektronskom formatu
Elldamar Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 A koje je fora sa BoB? Mislim,do skora je bilo kupiti to svuda... Ja sam kupio svih 6 komada josh 90tih,ali vidjao na platou i ne znam gde josh beshe,stalno ta izdanja...
AstralliS Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nisi znao da se pojaviš na pravom mestu, u pravo vreme...
bokabokaboka Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Citala sam Utkani Svet (jedna od omiljenih knjiga a mozda cak i najomiljenija ) i Igru Prokletstva, takodje sjajna knjiga... A o igrici Undying da ne pricam... Zivot mi se vrteo oko nje... I Nightbreed mi se jako svideo, narocito prica o Midian-u, ali nisam imla prilike da citam knjigu o tome
The Joker Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 (edited) Meni je Barker ubedljivo bolji od icega sto je Stephen King napisao.Volim ja i Kinga,naravno,ali Barker..... Edited April 13, 2008 by The Joker
Elldamar Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ja nikada nisam uspeo da poredim Barkera i Kinga...meni lichno,oni su mnogo daleko jedan od drugog,kako po pitanju tematike,tako i po pitanju samog pristupa pisanju knjiga/scenarija...
AstralliS Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Pa i bilo bi glupo da su slični u tim stvarima vezanim za pisanje...
Elldamar Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Naravno,ali mi smeta to shto ih ljudi stalno uporedjuju bez osnova...jedino kao pisce slichnog zhanra...ali ni to nema previshe logike...
The Joker Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 Drugar,ti ocito mislis da ja brabonjam u prazno,a?
Elldamar Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Drugar,ti ocito mislis da ja brabonjam u prazno,a? Ne. Ja sam samo izneo svoje mishljenje o poredjenju Kinga i Barkera.
AstralliS Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Drugo je, ako ćemo govoriti o nekom njihovom uzajamnom odnosu o onome što pišu... Obojica su se pokazala dobrim u onome što rade, (donekle) im se tematike podudaraju, ali je nezahvalno porediti ih na osnovu onoga što se nalazi u njihovim delima. I have seen the future of horror and its name is Clive Barker
AstralliS Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Erm... Absolute Midnight is the not-yet-published third book in Clive Barker's Abarat series. According to Barker, it is to be the darkest and longest so far, though whether or not it will be longer or darker than The Eternal (Book 4) or the so far unnamed 5th book is yet to be seen. In the previous books, Abarat and Abarat: Days of Magic, Nights of War, there have been hints to suggest what might happen in Absolute Midnight, such as the Requiax, a seabed-inhabiting race unable to live under the sun. Hence: Absolute Midnight. When in total darkness, the creatures will emerge. They have been called the "enemies of love" by the Fantomaya. In a January 2007 interview with his official site "Revelations," Clive Barker said the book could be expected in Autumn 2008.[
The Joker Posted April 15, 2008 Author Report Posted April 15, 2008 (edited) Uuuuu....do jajaaaa!!!!!!!!!! @ Aleksandar-Cut' zeno,nik' te nije nist' pit'o! Edited April 15, 2008 by The Joker
Recommended Posts