Jump to content

Clive Barker

Recommended Posts

Barker je briljantan pisac,sa hirurski preciznim recenicama.

Od romana sam procitao Igru Prokletstva,Utkani svet i Evervil.

Zabluda je da je on iskljucivo horor-pisac. Npr. Evervil je otprilike fantazija,a pisao je i za decu.

nemoguce je porediti Barkera i Kinga ,razlikuju se od stila pisanja do tematike...

Ja sam poceo od Kabala ,preko books o b , do igre...i jako volim njegov rad.Pre bi ga poredio sa Denom Simonsom mada ne vidim zasto bi sd pisci uopste poredili :)

Ama shta ste se uhvatili toga "Barker je buducjnost"...jbt,to je King rekao pre 100 godina i pomogao mu da uspe i izdvoji se iz mora slichnih i nikako manje kvalitetnih pisaca,a vi to i dan danas forsirate...kakva crna buducjnost chovek ima skoro 6 banki...

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Undying je kultna igra, definitivno neshto shto se mozhe igrati i danas. Undying II ne postoji koliko ja znam, tako da si neshto pomeshala ( ili si mislila na ovaj novi Jericho ).

Shto se tiche Jericho-a iz perspektive danashnjih igrica igra je promashaj. Mnogo nepregledno, mnogo uzak prostor kroz celu igru, chudovishta izlaze niodkuda i uvek treba pola minuta dok skontash ko te kolje. ;):D Ima igra i dobrih strana, kao shto je AI ovih teammate-a koji se stvarno ponashaju kao da igrash sa ljudima ali sve u svemu slabo. ^^ Bar za danashnje uslove ( izmedju ostalog tako rekoshe i u svim recenzijama iako igre slabo igram nowdays ).

Toliko o igricama. xD

• 1 year later...

Jao ne spominji mi ga, tamo sam trazila kad je tek poceo masovno da se koristi, onako redovno, svakih par nedelja i nikad nije bilo. Sad u zadnje vreme nisam toliko imala vremena za net i prosle su ne jedna nego 2 aukcije za tu knjigu :S

I onda neko nek mi kaze da nisam baksuz. :udri:

Sta biste preporucili za prvo citanje kod Barkera?

Nazalost, nikada nisam imao prilike da procitam neko njegovo delo.

Inace, Undying je savrsenstvo koje i dan danas odigram ponekad, Jericho sam igrao malo, moracu i to nekada da detaljno ispitam, mada znam da ne moze da pridje Undyimgu po atmosferi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...