Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ja sam gledo vaš sajt nedavno.i nešto sam razmišljo.na mnogi takvi sajtovima kao što je i vaš,ima da se ostavu komentari za opise albuma,da fanovi isto daju svoja mišljenja,kao recimo,neko od vas napiše da je album super,pa dole se pojavi komentar mišljenja čitalaca.mislim da bi to bilo dobro,i da ko na onom blebrmautu napraviti vaš rejting albuma, i rejting od strane posetilaca. Peca Vranješić-Legenda. Quote
oʞɾoƃ Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 To kralju, dao si mi podršku u ključnim momentima, baš pre neki dan istu stvar predložih nadležnom Quote
RNA Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Такве ствари су геј, нас не интересује мишљење других људи. Наше је једино релевантно. Quote
Vlladimir Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Такве ствари су геј, нас не интересује мишљење других људи. Наше је једино релевантно. Onda briši sve sakupljene recenzije sa spejs iter sajta. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 gej je okej,a lezbo još bolje. joj što volem fukse i drolje. Quote
RNA Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Onda briši sve sakupljene recenzije sa spejs iter sajta. Не може, нећу да ми кажу после да смо хомофобични. Quote
Grobodan Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Novi update online, vise detalja od Gospodara. Hail Satan till the end of dayz! Quote
Despot! Posted July 17, 2008 Author Report Posted July 17, 2008 da, da evo sad ću za koji minut da ga okačim. Ma ima nedelju dana od kako je stavljen a ja nikako da stignem da ga stavim ovde. Quote
Grobodan Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Da da, bili smo zauzeti posetom Exitu i gledanjem primitive BM benda Nightwish i standardnim svakodnevnim desekracijama. Ajd kaci! Quote
Despot! Posted July 17, 2008 Author Report Posted July 17, 2008 Evo ga i taj novi update mada je to ve' bilo pre sedam dana: tu je gomila recnyija, intervju i novi check/sound: LATEST UPDATE: INTERVIEWS: Mortiis Vulture Industries Primordial My Dying Bride Mayhem Katatonia Into Eternity Alestorm Siebenbürgen Orden Ogan Abigor REVIEWS: DEDICTED - Argonauts SHAI HULUD - Misanthropy Pure EPICUREAN - A Consequence Of Design SOILENT GREEN - Inevitable Collapse GRIS - IL Était Une Foret… ETHER - Depressed, Repressed, Feelings VENEFICIUM - De Occulta Philosophia ‘’A Missae Tenebrare’’ FORTERESSE - Les Hivers De Notre RAMHORN - Damaged Equilibrium BATTALION - Welcome to the Warzone AT THE SOUNDAWN - ’Red Squere – We Come in Waves TRIUMFALL - Promo 2007 SOMBRES FORETS - Royaume De Glace WARREL DANE - Praises To The War Machine THEUDHO - Cult Of Woutan THE ROTTED - Get Dead Or Die Trying SOLEFALD - The Linear Scaffold SABATON - The Art of War KATAKLYSM - Prevail PHARAOH - Be Gone ORDEN OGAN - Vale OBTEST - Gyvybes Medis NIGHTFALL - Kao Da Ničeg Nije Bilo NACHTMYSTIUM - Assassins : Black Meddle Part I MYLAND - NO MAN’S LAND MY DYING BRIDE - An Ode To Woe MOONSORROW - Tulimysky MAHATMA - PERSERVANCE KORPIKLAANI - Korven Kuningas ICED EARTH - I Walk Among You ICE AGES - Buried Silence HYPOCRISY - Catch 22 V 2.0.08 SCAR SYMMETRY - Holographic Universe HATCHET - Awaiting Evil HAIL OF BULLETS - ...Of Frost and War ELUVEITIE - Slania DARK SANCTUARY - Exaudi Vocem Meam I CROSS X - QUESTION AUTHORITY AYREON - 01011001 ABIGOR - Fractal Possession RESURRECTION - Mistaken for Dead SIEBENBURGEN - Revelation VI BLEED THE SKY - Murder The Dance ABONOS - Urlik ARKHA SVA - Gloria Satanae MALLEUS MALEFICARUM - Nothing Left To Fight For CRYSTALIUM - Doxa O Revelation PHOENIX REIGN - Destination Unknown DVD Reviews: RAGNAROK IV - Ragnarok IV DVD live 2007 LIVE REPORTS: SYMPHONY X, EPICA AND INTO ETERNITY (The Culture Room at Ft. Lauderdale, Florida, USA - 29.April 20) LATEST CHECKSOUND LIST: 01.SCAR SYMMETRY Holographic Universe 8.67 02.IHSAHNAngl8.5803.KEEP OF KALESSIN Kolossus 8.33 04.OPETH Watershed 8.08 05.MOONSPELLNight Eternal8 06.HOLLENTHON Opus Magnum7.83 07.WARREL DANE Praises of the War Machine 7.67 08.SEPTIC FLESH Communion 7.67 09.TESTAMENTThe Formation of Damnation 7.42 10.ARSIS We Are the Night Mare7.42 11.TYR Land 7.33 12.PYRAMAZE The Immortal7.08 13.SIEBENBURGEN Revelation VI 7.08 14.JUDAS PRIEST Nostradamus7.08 15.COMMUNIC Payment of Existence 7 16.HYPOCRISY Catch 22 (V2.0.08) 6.92 17.KATAKLYSM Prevail6.83 18.UNLEASHED Hammer Batalion6.83 19.TIAMATAmanethes6.25 20.DEICIDETill Death do us Apart 5.92 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 dobar novi shai hulud,skino mi jaran pre neki dan.bas su tresiglavci. jer stampani metal sound vise nikad nece izlaziti?koko vidim,vi samo cepate po internetu.ali bar ima dosta u pićku mater. Quote
Despot! Posted July 18, 2008 Author Report Posted July 18, 2008 dobar novi shai hulud,skino mi jaran pre neki dan.bas su tresiglavci. jer stampani metal sound vise nikad nece izlaziti?koko vidim,vi samo cepate po internetu.ali bar ima dosta u pićku mater. 'oće mada ja stvarno ne znam koj će nam jer ovako ide sve super. Možda sad imamao duplo više kontakata i slično. Mislim da sam već negde ostavio biće štampano izdanje na pola godine, onako veliko i nabuđženo samo za naše tržište. Malo će biti ukrašenije od običnih časpisa tj. neće samo biti intervju i recenzije (jer toga već ima pun kurac na webpage-u) već će biti razne rubrike, biografije, intervjui sa metal crtačima, te još neki zanimljivi osvrti i td, naravno zajedno sa pregršt intervju, recenzija i sličnog. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 http://www.myspace.com/geniotband Geniot : "The Source" Quote
Despot! Posted July 22, 2008 Author Report Posted July 22, 2008 ove nedelje još jedan huge update stiže posle malo odmora i za nas (the evil gatherings in Banja) Quote
Vlladimir Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 http://www.myspace.com/geniotband Geniot : "The Source" jel vi imate nešto od toga na disku, da nam pošaljete pa da recenziramo? Quote
Despot! Posted August 5, 2008 Author Report Posted August 5, 2008 JOŠ JEDAN UPDATE CD REVIEWS: REINO ERMITANO - Rituales Interiors EREB ALTOR - By Honour FALL OF THE IDOLS- - The Seance THE GATES OF SLUMBER - Conqueror MIKKEL SHACK BAND - About to Destroy Something Beautiful POWDERHOG - Powerhog NYKTAGLIA - Peisithanatos HEAVEN RAIN- - promo 2008 LACRIMAS PROFUNDERE - Songs for the Last View ICED EARTH - he Crucible of Man (Something wicked part II) POWER QUEST - Master of Illusion MARTYRS SHRINE - Martyrs Shrine THE DAY EVERYTHING BECAME NOTHING - Brutal THE KILL - Hate Sessions SYNNOVE - The Whore and the Bride OAKENSHIELD - Gylfaginning HEINRICHREICH/TARANIS - Split: Ancient Will ARCANA - Raspail NO REMORSE NO RETREAT - To Glory We Ride ANDRAS - Iron Way ORENDA - The Funeral ALASTOR - Noble North IN FLAMES - A Sense of Purpose ISRATHOUM - Black Scenery Avatar WITHERSHIN - Ashen Banners VARIOUS ARTISTS - Metal Message IV LIVE REPORT: NIGHTWISH-EXIT Ovde još fale Grobove recenzije (nekih desetak) pa ću ih staviti čim mi pošalje sa još par novih intervjua Quote
Vlladimir Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Od 15-og septembra pa nadalje očekujte big update na sajtu. domaći bendovi, koji imaju snimke i žele da se nadju u zinu po pitanju recenzija ili intervjua, neka pošalju pp bilo kojem od članova redakcije, ili neka se obrate direktno preko sajta: www.metal-sound.net Linkovi ka snimcima ili sami cd-ovi su uvek dobrodošli. Quote
oʞɾoƃ Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Evo ja mogu odmah da ti nabrojim tri benda čiji nisu dobrodošli Quote
Grob Bez Dna Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 nego, sta je sa intervujom sa hypocrisy-em?neko je obecao na hypocrisy temi jos odavno. Quote
Despot! Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 nego, sta je sa intervujom sa hypocrisy-em?neko je obecao na hypocrisy temi jos odavno. ja sam, nego nam gosn webmaster nije tu, a on jedino može da stavi intervje. dachaz se vraća prvog oktobra iz velike britanije pa ga odmah stavljamo. sorry za čekanje, mada i nije neki sad intervjue bilo je i zanimljivijih. Quote
WindrideR Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Kako ja mogu da nabavim sva 4 broja Metal Sound-a, posto nisam imao gde da ga kupim? Quote
Despot! Posted September 29, 2008 Author Report Posted September 29, 2008 Kako ja mogu da nabavim sva 4 broja Metal Sound-a, posto nisam imao gde da ga kupim? jesi se ti dogovorio za Žarkom? jeb, za prva dva broja toga odavno nema Quote
Masovni UBICA Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 jesi se ti dogovorio za Žarkom? jeb, za prva dva broja toga odavno nema Sve je sredjeno, gospodaru. Quote
Vlladimir Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 jesi se ti dogovorio za Žarkom? jeb, za prva dva broja toga odavno nema Vidim ja, moraće da se rade re-izdanja prva dva kvlta. Quote
Recommended Posts