East Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Knjigu sam prochitala nekih stotinak puta... Film sam gledala 2-3 puta... Zaista ne bih znala shta je bolje. http://youtube.com/watch?v=2H9pyBEKROc mnogo toga sto ima bilo kakvu dubinu radnje ? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 gledah juce sa zenom.Dobar filmic onako za opustenciju Quote
Ni! Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 mnogo toga sto ima bilo kakvu dubinu radnje ? :applause: Ovaj film nije pravljen da bi bio "dubok". To je trebalo da bude opushtajucja pricha + odlichan humor. Quote
RaBel Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 a shto je "kultni" film? a taj Shotra je jedna gnjida. Quote
Dead Man Walking Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ovaj film je tako gay i emo i svaki tr00 metalac koji imalo drži do sebe treba da ga izbegava. 2 Quote
voodoo_ Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Prvi put je super, svakim sledećim gledanjem entuzijazam drastično opada do tog nivoa da mi dođe da bacim onaj original DVD što sam kupio na trafici za 150 din ili koliko je već koštao. Moguće zbog preterano romantizovanog prikaza srednjeg školovanja, i što srednja škola prestaje da bude kul onog momenta kad je završiš. Quote
Kveld Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 film je dozlaboga patetičan..a tek što nervira kad neko sa 3 banke glumi srednjoškolca..još da su ubacili nekog Brendona i Brendu pa da skroz idealizuju odrastanje u srednjij školi..nema bre nikakve romantike u tome..film je namerno napravljen u nekom naivnom fazonu kao i mnogi domaći filmovi (Tito i ja, Varljivo leto) i sve je to jako daleko od realnosti..sa druge strane , naravno, imamo filmove u kome je svaka druga scena silovanje , ubistvo i ludilo..dajte bre malo zlatne sredine 4 Quote
..charlie.. Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) film je dozlaboga patetičan..a tek što nervira kad neko sa 3 banke glumi srednjoškolca..još da su ubacili nekog Brendona i Brendu pa da skroz idealizuju odrastanje u srednjij školi..nema bre nikakve romantike u tome..film je namerno napravljen u nekom naivnom fazonu kao i mnogi domaći filmovi (Tito i ja, Varljivo leto) i sve je to jako daleko od realnosti..sa druge strane , naravno, imamo filmove u kome je svaka druga scena silovanje , ubistvo i ludilo..dajte bre malo zlatne sredine Ovaj film je za opustanje sa mnogo dobrog humora! Mada za starost glumaca si u pravu, Micanovic je tad imao 25-6 godina... Edited March 7, 2010 by TheCrossWeBear Quote
..charlie.. Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Knjiga je dobra i jaaako se brzo cita... Sve preporuke za knjigu.... Edited March 7, 2010 by TheCrossWeBear Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Film je sranje, ne volim nerealne tinejdžerske filmove. "Jesi li čula vesti? Kako Tanjug javlja - ja te volim"... ma, daj, ja sam bio u srednjoj kad se to prikazivalo i nisam čuo da je neko negde smuvao ribu na tako truo fazon, a na film se kao svi ložili. U potpunosti se slažem sa onim što iznad kaže Kveld. 2 3 Quote
Footog Qpoos Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 radnja filma je smestena u 70te...verovatno su tada takve fore bile aktuelne...film nije umetnost,vec laka zajebancija...nije za vas "prepametne" mudrosere koji traze smisao zivota u svemu sto vide...film je napravljen za tinejdzere...nema psovki,nema kurcenja,pickih materina,vec se uzdizu neke vrednosti koje su zaboravljene...vi apstraktni gledajte filmove dzejmsa vudsa sa pocetka karijere...preporucujem videodrom...proguta video kasetu,pa mu izadje kroz stomak dok mu se ruka pretvara u pistolj...e,to je film za vas koji ste mnogo "pametni" i znate sta je umetnost... 4 Quote
voodoo_ Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Zapravo šezdesete. Sedamdesete su "Nije nego". Quote
kuruz Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Ово могу да гледам у свако доба дана и ноћи. Јесте лимунада и патетика и бла бла бла, али је филм једноставно леп и забаван. Quote
Night's Blood Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 @Trne- Potpuno se slazem sa tobom. Quote
..charlie.. Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 radnja filma je smestena u 70te...verovatno su tada takve fore bile aktuelne...film nije umetnost,vec laka zajebancija...nije za vas "prepametne" mudrosere koji traze smisao zivota u svemu sto vide...film je napravljen za tinejdzere...nema psovki,nema kurcenja,pickih materina,vec se uzdizu neke vrednosti koje su zaboravljene...vi apstraktni gledajte filmove dzejmsa vudsa sa pocetka karijere...preporucujem videodrom...proguta video kasetu,pa mu izadje kroz stomak dok mu se ruka pretvara u pistolj...e,to je film za vas koji ste mnogo "pametni" i znate sta je umetnost... Ово могу да гледам у свако доба дана и ноћи. Јесте лимунада и патетика и бла бла бла, али је филм једноставно леп и забаван. U potpunosti se slazem sa ova dva posta... Quote
johnnyzzz Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 @Trne- Potpuno se slazem sa tobom. U potpunosti se slazem sa ova dva posta... slažem se sa vašim postovima... 1 Quote
Recommended Posts