kuruz Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ne pijem kafu, ali sam primetio da gotovo niko ne naručuje tursku, niti je ima u ponudama kafića. Svi piju neke pederluke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 A gde žuriš, Jare? Kuvanje na smederevcu>bilo šta drugo Ima kafića koji služe kafu sa ratlukom, ali treba ih naći. Onda treba utrefiti smenu kod ljudi koji znaju da skuvaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ma pederi nece da prave.U kafani prave kafu i na adi sam letos popio jednom.Svi neke nesice i espresoe, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 uvek mi je bila gadna, jedino volim da grickam zrna ponekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 bile one nekada bombone s ukusom kafe...jbt koliko kafu u zrnevlju nisam vido i mleo jbt haha evo ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Moji kupuju u zrnu, bolja je, a ćale je u Novom Sadu našao neki očuvan mlin. Inače i biber kupujemo u zrnu i meljemo, isto ima lepši ukus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Jedno vreme sam kupovao kafu u zrnu, ali me mrzi da je meljem stalno. U blizini stana je pržionica kafe, tako da uvek uzimam sveže prženu i krupnije mlevenu kafu. Ali i dalje to nije to, jer kod nas je kafa prilično loša za ovu cenu, kao i sve ostalo. Edited November 6, 2012 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 bile one nekada bombone s ukusom kafe...jbt koliko kafu u zrnevlju nisam vido i mleo jbt haha evo ih Viđam ih sada stalno po radnjama, ponovo su u opticaju. Uveli su još jedan ukus, valjda espresso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Продужени са млеком. Ваљда треба да дућкаш дуже и са разумевањем. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Je l' ima neko predlog kako da se otpuši sudopera, i to ona cev u zidu, ne ispod sudopere. Probao sam sa onom gumom za otpušavanje, sa hemikalijama, i kablom, a ne daju mi se pare vodoinstalateru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Kupi sajlu za kanalizaciju, uguravaj u cevku dokle god može i okreći. Kad probiješ, gurni do kraja i još malo izokreći, i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Пробај са оним цеволом, или како се већ зове. То би отпушило цеви па макар у њима били мртви четници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Pa to sranje sam i sipao, pola te boce sam sljuštio, samo što je problem što je iste gustine kao voda, pa se samo izmeša sa vodom koja je u cevi umesto da potone dole i pregori govna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Sve je to ok, al' kad se mrtvećina nataloži i udijamanti, samo džaranje pomaže. To, ili da koristiš schwartz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Gledaću sutra da kupim tu sajlu, nadam se da ću naći nešto do 500 dinara, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 vidi na buvljaku, tamo ima povoljno sigurno. od stvari za otcepljivanje sudopere i kade, ima oanj prasak kiselina i mr muscolo, super je jetr je gusci od vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Samo žica. Stavim žicu i vrtim, vrtim, vrtim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 (edited) Žica je ok do 5 m. Onda prerasta u rat izdržljivosti kože na dlanovima i čelika. Čelik uglavnom pobedi. Do sada, iskustvo po raznim evropskim, ostrvskim i azijskim odvodima nedvosmisleno me je navodilo na odpušivače koji dolaze u granularnom obliku. Ali stvarno. Ono što bi trebalo da ti je dostupno je nešto nalik ovome Dva il tri ova u suvom odvodu, a onda adekvatna količina vode na 110 C. Ima da dezintegriše spermu iz tinejdžera iz 1957-me, a kamoli kedla, masnoće i ostatke jela. Istina valja provetravati dok se iz odvoda budu pomaljale toksična stabla bele izmaglice ( i ne polakomi se ako budu zaličile na ženske ruke koje žele da ti miluju nozdrve, to je obmana) koje će smrdeti ko petnaest mladunaca iz reda homo sapiensa koji nisu presvlačeni par nedelja. Al rezultat je neprikosnoven. Voda u slivnik Ima da protiče ko Vrbas kroz Banjaluku. Edited December 26, 2012 by Vresište 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 A di ima ovoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 merkator ili neki veci maksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 ... и скоро све Lilly радње. Има и црвена кесица, ако се добро сећам, која се користи са врелом водом. Има и течност од истог произвођача - мени се чини још боља од гранула. Али је свака та варијанта једно милион пута боља од цевола. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 E pa hvala vam, ljudi, vrlo korisne informacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Može li to dlake da "progori"? Meni u kadi slabo protiče a nema šta drugo biti u pitanju, a nisu na samoj površini pa kontam da su se negde niže uvezale nekako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 to sagoreva i sam pakao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Samo žica. Stavim žicu i vrtim, vrtim, vrtim. Ubacis zicu u slivnik i vrtis, vrtis, vrtis ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts