Sisus Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Evo ga jedan od mogućih lekova: Kaži Lali šta ti fali, sve će Lala da nabavi.
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Debilon seed, nigde nisam rekao da ne mogu, rekoh da većina nema pojma šta to uopšte jeste. Oni koji su depresivni neka idu kod doktora a ne yumetal majstora. Prelazak muškaraca iz detinjstva u zrelost je osetljivi društveni proces, samo bi falilo da zbog malo stresa tu lupeta da će da spiči trodon. da, Pajo, desiće ti se da čitaš Batine postove nekoliko godina, kao mi pa ćeš želeti da zapadneš u depresiju, kako bi zaboravio da postoji Jumetal pazi, ako ti od nečijih postova padaš u depresiju onda realno nešto nije u redu sa tobom 1 2
PajatheTrut Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 mogao si jednostavno da odgovoriš šta ti se desilo znaš li koliko debilnih stvari će ti se desiti u životu, prekini da izmišljaš depresiju sa 15 godina Спустићу се на те гране да одговорим Ћивотињи, не знам шта ми то треба да се правдам шиптару ал ајд. Да се оградим : Ја нигде нисам рекао да сам ја у депресији, нит тражим икакву пажњу овде на тај начин, за шта претпостављам да је твоја претпоставка па из тог разлога сереш. Поставио сам једноставно питање , које је довело до дискусије о депресији и одређеним супстанцама, људи су приметили расправу и придружили се како би поделили своја цењена мишљења и искуства, што је врло лепо од тих чланова... Ал наравно, каква би то била дискусија да нема свог Тачија у себи који ће да напда неког и тврди како су његови проблеми ситни и глупи.... Prelazak muškaraca iz detinjstva u zrelost je osetljivi društveni proces, samo bi falilo da zbog malo stresa tu lupeta da će da spiči trodon. У реду, али говориш тако да би направио да изгледа као да сам мали распекмежени клинац који тражи пажњу, то ми смета јер није тачно. Али пошто си ти доктор за све, молим те, просветли ме (нас), шта је по теби депресија ( пошто причаш као да си прошао дубока говна, можда и јеси ? ) и какви су онда тек проблеми за које би неко недајбоже требао неком да се пожали ? И немој више бити тако напоран, стварно претерујеш.
Demon Seed Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 (edited) Evo ga jedan od mogućih lekova: Kaži Lali šta ti fali, sve će Lala da nabavi. Izuzetan sajt @Baja Bljuvotina: sazrevanje je prvo psiholoski pa tek onda drustveni proces Trodon nije antidepresiv, nego analgetik. Edited January 14, 2014 by Demon Seed 1
lemmy sixx Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Trlaja ponovo postavlja dijagonoze.
Demon Seed Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Doktor Trlaja bolje kod doktora nego kod yumetal majstora 1
kuruz Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 pazi, ako ti od nečijih postova padaš u depresiju onda realno nešto nije u redu sa tobom ti baš ne kapiraš da ti nacrtam - lepše je biti depresivan, nego čitati tvoje postove
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 shvatio sam odmah - hoćeš da kažeš da već imaš to mentalno oboljenje Doktor Trlaja bolje kod doktora nego kod yumetal majstora realno, ja sam bar upoznat sa osnovnim psihološkim teorijama, čitao Frojda, Bahtina, Vajningera, Lakana, Žižeka, Rota, Havelku, čak i Jerotića i Trebješanina za tebe sam doktor, debilko seed
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 @Baja Bljuvotina: sazrevanje je prvo psiholoski pa tek onda drustveni proces ne znam da li si čuo za ''socijalnu psihologiju''?
Demon Seed Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 zvuci poznato tako je, ne znas da li sam cuo 1
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 zvuči poznato ali lupetaš da je psiha neka asocijalna kategorija? Ја нигде нисам рекао да сам ја у депресији nisi rekao ni da nisi u depresiji, a sem antidepresiva si tražio nešto za lučenje serotonina У реду, али говориш тако да би направио да изгледа као да сам мали распекмежени клинац који тражи пажњу, то ми смета јер није тачно. pitao sam te dva puta da li ti se nešto desilo i nisi odgovorio ako ti se ništa nije desilo onda jesi raspekmeženi klinac 2
lemmy sixx Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Bata Herbarijum Komodor Actually Nadrilekar.
Demon Seed Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 (edited) @Batica: koje gluposti ti lupas Ne govorim da je "psiha" neka "asocijalna" kategorija, psihologija je jedno, sociologija je drugo, a postoji odredjen deo koji je presek jednog i drugog, ali to ne treba da ti daje povod da nekog ubedjujes da je to zapravo jedno-isto. Lupis nesto pa se posle vadis vezom sociologije i psihologije, bezi tamo. Edited January 14, 2014 by Demon Seed 1
PajatheTrut Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 nisi rekao ni da nisi u depresiji, a sem antidepresiva si tražio nešto za lučenje serotonina pitao sam te dva puta da li ti se nešto desilo i nisi odgovorio ako ti se ništa nije desilo onda jesi raspekmeženi klinac Можда и јесте, можда и није, теби свакако нећу рећиа што због твог непријатељскогприступа, што због тога што ме константно нападаш. ( Дође муа скоро исто ал ајд ) Ти немаш на основу чега да закључиш да сам распекмежени клинац, али ја свакако имам на основу чега да закључим да си ти говно. 3
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 rekao sam da je ''sazrevanje društveni proces'' i to je istina da ne može biti istinitija nisam govorio o Pavlovljevom refleksu pa da lupetaš da sam izjednačio psihologiju i sociologiju 1
Demon Seed Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Nisi time izjednacio, pokusao si da ih priblizis time sto si rekao da je "psiha neka socijalna kategorija". 1
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Можда и јесте, можда и није, теби свакако нећу рећиа што због твог непријатељскогприступа i ne moraš da mi kažeš rekao sam da je potrebna profesionalna pomoć osobi kojoj se stvarno nešto desilo, a ne yumetal majstor ja nisam profesionalac, a ni ostali na forumu to nisu Ти немаш на основу чега да закључиш да сам распекмежени клинац pričaš da te konstantno napadam a ja sam samo tekst koji čitaš na jednom vebsajtu Nisi time izjednacio, pokusao si da ih priblizis time sto si rekao da je "psiha neka socijalna kategorija". društvo proučavaju ekonomija pravo politikologija istorija filozofija antropologija psihologija i sociologija a sigurno sam neku disciplinu i propustio kad kažem da je ''psiha socijalna kategorija'' to ima kakve tačno veze sa sociologijom? 1
PajatheTrut Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 ja nisam profesionalac Па што онда сереш толико кад те нико ништа не пита ?
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 rekao sam ti najosnovniju stvar, isto što bih rekao i mlađem bratu ili sestriću ili idi da te leči čika u belom mantilu ili prekini da sereš to su moje maltene očinske brižne reči 3
Zen Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Decko je pitao sta ga zanima, svako se trudio da mu izadje u susret. Postavljanje dijagnoze onlajn je budalastina za sebe, a taj stav "svemajstora" je naporan i bezobrazan, pa makar bio iz najbolje namere. Za pocetak, ljudi ne dolaze na forum "iz najbolje namere", vec zato sto im je dosadno.
Guest Bata Životinja Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 da, neki su mu čak izašli u susret i objasnili šta sve može da se duva. Čudo neko nije spomenuo lepak ili pumpanje čmara na benzinskoj, ali dobro je da su ga upozorili da ne šmrka belo. Jbt klinac pita gde imaju da se kupe antidepresivi i neki ga bukvalno nutkaju ovim ili onim. Šta je sledeće, da dođe Aca Lukas kod vas da se informiše? dijagnozu mu nisam postavljao, sem da se izmotava i da mu najverovatnije nije ništa 1 2
lemmy sixx Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 A pored tebe mu ne treba diler. 3 1
Zen Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Kulen i pos'o ipak samo od tebe moze da nabavi. Pri cemu kulen kao antidepresiv mozda i jeste najbolja ideja, bar ne moze da mu bude gore, sem ako ga ne strpa u dupe
Recommended Posts