Guest Bata Životinja Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 mora biti neka vrsta imenice, ako dobro shvatam kompletna fraza je networks of outrage and hope označava rad društvenih pokreta poput Occupy Wall Street dakle, imenica koja označava neki specifičan osećaj zato rekoh ''ozlojeđenosti i nade'', ali i to mi kilavo zvuči
Јарослав Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 ima li ko da se razume u belu tehniku? naime, problem je u tome da kad mašina za veš primi vodu, ista odmah krene da curi tamo dole gde je pumpa i filter nova je pumpa, nov je filter, sve je namešteno kako treba, sva creva valjaju i nemam pojma gde bi problem mogao da bude
M-16 Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Onda ti je probušen bubanj. Proveri još jednom creva i pumpu jer je logičnije da tu nešto ne valja. Proveri i onu gumu na vratima. Možda je bušna sa unutrašnje strane pa voda curi dole.
Јарослав Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 nisam ništa na bubnju primetio, ali pogledaću još jednom pumpa nema šanse da zajebava, jer je nova kupljena pre tri dana
Dark_Elf Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 ima li ko da se razume u belu tehniku? naime, problem je u tome da kad mašina za veš primi vodu, ista odmah krene da curi tamo dole gde je pumpa i filter Pozovi majstora da ti to sredi i prekini da spavaš u veš mašini.
Grobodan Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Pomešao si sa kantom za smeće. Jare, nađi ženu i batali se veš mašina.
Dark_Elf Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Pomešao si sa kantom za smeće. Jare, nađi ženu i batali se veš mašina. Ma nisam... spava taj gde stigne kad se nacuga vinjaka. Kontam da spava naizmenično u kantama i mašinama da mu se ne bi mnogo isprljale helanke.
Јарослав Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 e sredio sam problem što da zovem majstora, ako tako neke stvari mogu sam da odradim odšrafi ovo, zašrafi ono, poveži to i gotov pos'o Jare, nađi ženu i batali se veš mašina. da mi žena popravlja?
Јарослав Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 to što nekom mađijom kućište od filtera nije lepo leglo na puNpu, pa sam sve opet rastavio, namestio i šljaka sad k'o sat
Sreta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Imam neki problem sa ulazom na liniji (music port, tj aux in, line in, zavisi kako je gde navedeno, to je onaj ulaz za vezu sa drugim uredjajem, na primer kompom). Culo se sporadicno neko suskanje, tj lupkanje kad je ukljucen taj port, dok komp radi, pa sam izvukao kabl da ga bolje namestim. Sada nece fizicki da ga primi nazad, ni na silu. Jel ima neka fora da se ovo sredi? Ne bih da zbog tog sranja menjam liniju, savrseno mi radi i zadovoljan sam njom skroz.
Demon Seed Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Mozda treba dugme da drzis koje je pored, da se otvori, da ga primi. Teoretski si mogao da ga iscupas odatle bez pritiskanja dugmeta xD
Guest Bata Životinja Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Sada nece fizicki da ga primi nazad, ni na silu. Znaš ti dobro šta je! 3
Sreta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 (edited) Mozda treba dugme da drzis koje je pored, da se otvori, da ga primi. Teoretski si mogao da ga iscupas odatle bez pritiskanja dugmeta xD Nema brate nikakvo dugme, obican ulaz za dzek, kao za slusalice. Isti je i na zvucnoj kartici, onaj zeleni, narandzasti itd. Trebalo bi samo da sklizne u njega kabl, ali nece, kao da mu nesto ne da nazad. Edited August 13, 2014 by Sreta
Guest HEFEST Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Pa to je vec misterija. Unutra nema nista sto bi moglo naprasno da iskoci sem ako nisi cackao nekom iglom unutra i brljao. Nagni komp pa vidi da li ce da ispadne nesto, a ako ne ispadne onda probaj iglom nekom da rascavrnes prolaz.
Demon Seed Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Nesto mi to poznato, kao da mi se dogadjalo na nekom diskmenu ili necemu nekad. Ima unutra onih sranja sto skljocnu pa legnu gde treba na bananicu i uspostave kontakt, mozda se nesto od toga olabavilo pa zakrcilo put banani, pa si ga ti onda dokrajcio kad si pokusao da gurnes. Jedino da odneses kod nekog majstora da baci pogled, trebalo bi da moze da se promeni taj ulaz
Sreta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Ko se danas bavi time? Da ga teglim u ovlasceni servis panasonicov (ako postoji), pitanje koliko ce da se isplati. Danas ova linija moze polovno da se nadje za svega nekoliko soma, ne bih da me neko rebne na primer 20-30e za to sranje. Ja sam otvarao liniju, ali da se pridje tome potrebno je razmontirati celu plocu, pa ne bih nesto da sjebem. Da li je neko imao slicnu situaciju sa ovim ulazom, da li prodzarati dobro necim?
M-16 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 (edited) Nadji nekog ortaka koji se bavi elektronikom. Odraće te u servisu. Edited August 13, 2014 by M-16
Генеральный Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Imam neki problem sa ulazom na liniji (music port, tj aux in, line in, zavisi kako je gde navedeno, to je onaj ulaz za vezu sa drugim uredjajem, na primer kompom). Culo se sporadicno neko suskanje, tj lupkanje kad je ukljucen taj port, dok komp radi, pa sam izvukao kabl da ga bolje namestim. Sada nece fizicki da ga primi nazad, ni na silu. Jel ima neka fora da se ovo sredi? Ne bih da zbog tog sranja menjam liniju, savrseno mi radi i zadovoljan sam njom skroz. усликај џек и пошаљи
Sreta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Ma dzek je onaj kao od zvucnika za komp, isti je ulaz kao zvucna karta sto ima. Nego, mislim da nije vise bitno, jer sam rastavio liniju, kad sam video da mi je nepristupacan taj ulaz, sve sam vratio kako je bilo, samo sad linija ili ne sljaka ili divlja, tipa stisnes cd on izbaci kasetu i slicno. Mozda neki flat nisam dobro uboo mada sam proveravaso vise puta. Nosicu sutra kod nekog matorog sto popravlja televizore, kazu zna i ovo. Hvala vam u svakom slucaju
Генеральный Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 (edited) Edited August 13, 2014 by Генеральный 3
Sisus Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Ja sam juče na štamparskoj mašini sjebao jedan džek od neke fotoćelije, samo meni majstor za "Dobar dan" traži 50 evra. DIN šestopolni, ali neki stariji model, bez kućišta.
Recommended Posts