Jump to content

Recommended Posts

Posted

kaže google ovako:

- kafe-restoran-knjižara "Everest" na uglu Gospodar Jevremove i Dobračine

- restoran "Joy of Heart" blizu/prekoputa Ateljea 212

- "TimeOut" kafe u Čika Ljubinoj (inače skoro uvek je puno i teško je naći mesto osim možda rano nedeljom)

- čajdžinica "Kuća čaja" u Mileševskoj

- knjižara-čajdžinica "Apropo" u Cara Lazara

- knjižara-čajdžinica "Napropo" u Cara Dušana

- kafe "Bio Bar" u Cara Uroša (za ovo sam upravo ovde saznala - sjajno!)

- poslastičarnica "Mali princ" u Braće Nedića (bar unutra) - nude nešto čajeva (mislim iz Apropo), cedjen limun i pomorandže

- poslastičarnica "Mama's biscuit house" na Cvetnom trgu (bar unutra, ne u letnjoj bašti koja je sada isto zatvorena) - imaju zanimljive sveže cedjenje voćne "koktele"

plus i Greenet

Posted

plus i Greenet

jel su ovo neki novi momenti? nisam dugo bio u greenetu, ali nekad nije bio nepusacki. ako se to promenilo - super.

• 2 weeks later...
Posted

Gde biste mi preporučili da tražim punjač za baterije od 9v? Pitao u onoj radnji kod Kalenića, 1700 dinara je punjač, baterije su po 1000. Je l' to realno, da tražim neku jeftiniju varijantu, ili mi je najbolje da uzmem tamo? Na kupujemprodajem ne nađoh ništa...

(Trajanje baterija je faktor do koga mi je stalo) :D

Posted

Da, to sam i ja video pre nekoliko kad sam tražio, ja uvek računam da je od 22h, ko ga jebe. Ali kakvi su to idioti.

Posted

Izgleda da je to od ponoći, uvek u ponoć je eliminisana mogućnost da je još skupa struja na snazi.

To možemo da znamo i tako što nam se ugasi lampica? Ja sam nešto sumnjičav prema njoj xD

Posted

Ја немам лампицу. Ови нови осигурачи, само стоје оне клапне. Како да знам када је јефтина?

Posted

Ja za ta dva sata mogu i da operem i osusim ves. Prvo u jednoj pa u drugoj masini. I kada me rebnu po skupljoj ima da se pusim. Heheehe. Ova za susenje je B razred pa kontam da srce struju ko luda.

Posted (edited)

Jos malo ce racun za struju da stize u A3 formatu, nece stati sve one gluposti za koje nas oderu na dosadasnji format. Umorim se kad pocenm da citam racun.

Edited by Night's Blood
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...