kuruz Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 valjda je sa Sisusom toliko bliska da može da mu turi bez rukavica
Sisus Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 To je bar lako, turi mu srcić. I ja bih ti preporučio da radiš s rukavicama, mislim da ćeš se navići. Ne mogu raditi sa rukavicama, nemoguce je moj posao raditi tako. @Kuruz Bicu dama, necu ti odgovoriti. N.B. 1
Demon Seed Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 (edited) Ne mislim na rukavice za u drva, nego na hirurške Edited February 1, 2015 by Demon Seed
Генеральный Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 другари је л' радио неко са хладним асфалтом за крпљење рупа у путу? какви су резултати и утисци?
johnnyzzz Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 ja, malo po kući krpio asfalt, ništa krupno ako ti je bitno a nije hitno pitaću na poslu, saradnik jedan radi održavanje puteva/mostova, trebalo bi da zna nešto o tome...
Генеральный Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 пази шта је тема. имамо неки пролаз између зграда, који је прављен пре 20 година. рупе у асфалту су велике и дубоке (нпр 0.5м2, а у дубину 5-6 цм) е сад, видео сам да хладни афалт кошта око 2000 дин 25кг чиме бих теоријски могао да закрпим једну од 5 рупа. питање је да ли је стварно постојано решење, да не пљуснем кинту на нешто што неће издржати ни једну сезону људски, или да мешам бетон испред зграде ко дунђер и да терам људе да ми не гацају по рупи са опроштењем.
johnnyzzz Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 aj i ja s oproštenjem da pitam, a da li imaš čime da ga nabijaš? http://www.youtube.com/watch?v=LAUtFQlhYUA&feature=player_embedded
Генеральный Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 набијање није проблем, набијања нема а сад без зајебанције, планирам да радим у слојевима, а пошто је пут веома фреквентан и не постоји могућност да аутомобили заобиђу рупу, сами ће да га набију, да ме извинеш
Berliner Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 nista bez nabijanja, vidis na videu da je bez nabijanja ko da si se posro u rupu, kad nesto prodje samo ce da raznese to. a ako stavis premalo onda ce opet da ostane rupa jer ce da se napravi brazda, pomerice se materijal u stranu.
Havočka Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 ne slojeve deblje od 5 cm, u zavisnosti od toga kolika je rupa moras da nadjes dobru mesavinu, to jest pazi da ti ne uvale oblutke nego dobru mesavinu, od velicine zrna zavisi koliko ce dugo da traje u principu, ne bi trebalo da traje manje od godinu dana, ali zavisi dosta od polozaja same rupe (da li je na kosini na primer) nema sta da ga rasturi ako je dobro nabijen svaki sloj (dozvoljena 3) ako je vise od tri, morace da radi mesalica ako je manje od tri, ne treba mesalica, samo dobro da se utisne and that's it 5 2
Havočka Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 lektorisala drugaru na gradjevini neki retardiran rad nije moje znanje, kradeno 2 1
johnnyzzz Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Pitao sam, nije baš nešto oduševljen... koriste ga kada moraju, ako ima frekventnog saobraćaja kaže da neće potrajati...
Генеральный Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 хвала, тако сам и мислио изузетно се лако ради са тим па ми је зато запало за око оу вел... лопату, цемент и песак у шаке...
Sisus Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Valjda šljunak. Lepo ti to armiraj, ankeriši armaturu malo u asfalt, napravi 3:1 razmeru i nemoj da bude mnogo redak beton. 4
Ranis Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Nisam znao gde drugde da stavim pitanje pa evo ovde da ga metnem: Riknuo mi je frizider, treba mi nov do max 30.000 dinara... Gledao sam one polovne po bg, uvoz iz nemacke, ali ne svidja mi se to... E, po tehnomaniji frizideri su oko 25.000 najjeftiniji... E sad, pitanje je: Da li postoji neko mesto koje valja nove frizidere jeftinije od tehnomanije i tih vecih kuca, posto su se izdogovarale oko cena? Kao sto postoji onaj EMI za kompjutere (koji je skoro uvek 20% jeftiniji), da li postoji tako neka caka i sa tom belom tehnikom?
sale 3sm Larry Flynt Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 jedino da nadjes nesto u tehnomanijama sa ostecenom robom...tj negde udareno, ogrebano, nesto fali i sl....al definitivno su oni najpovoljniji.
Dark_Elf Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Ja uzeo ovaj pre par meseci: http://www.tehnomediacentar.com/index.php?route=product/product&product_id=990?utm_source=eponuda.com&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link Inače, preporučujem ovaj sajt: http://www.eponuda.com/frizideri-cene To m dođe kao pretraživač za tehniku. Tu vidiš i cene različitih firmi. A dobra je fora da sortiraš pretragu po potražnji, i tu vidiš šta ljudi najviše kupuju. Ako veruješ da većina ljudi dobro izabere, onda slediš onu "kud svi, tu i mali mujo". Tako sam našao i lap koji sam kupio isto pre par meseci. I zaista, lap je sa 4 procesora, 4 GB rama, a košta 33.000. U toj klasi, nisam našao nijedan ispod 45,000. Inače, ako tražiš po principu kvaliteta, da ti dugo traje, pomiri se da se sve pravi da traje koliko-toliko dok traje garancija (prave se od takvih materijala), jedino što možeš je da se raspitaš kod majstora koji delovi (kojeg proizvođaća friždera) su najviše u opticaju u Srbiji, pa da možeš da ga lako popraviš, zamenom dela. 1
oʞɾoƃ Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 jeftinije od tehnomanije i tih vecih kuca, posto su se izdogovarale oko cena? Izdogovarale oko cena? Čoveče, ti lanci prodavnica su se toliko međusobno uništili cenovnim ratovima da rade belu tehniku, elektroniku i računare sa maržom oko 5%. Danas u Srbiji potrošačku elektroniku široke dostupnosti uglavnom možeš da pazariš jeftinije nego bilo gde u Evropi.
Vuk Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Izdogovarale oko cena? Čoveče, ti lanci prodavnica su se toliko međusobno uništili cenovnim ratovima da rade belu tehniku, elektroniku i računare sa maržom oko 5%. Danas u Srbiji potrošačku elektroniku široke dostupnosti uglavnom možeš da pazariš jeftinije nego bilo gde u Evropi. Ja kupovao da opremim stan, kupovao tehniku za posao, za sviranje... vazda je jeftinije svuda preko.
Recommended Posts