Ranis Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Uzimam u tehnomaniji neki za 27.000...nema tu tople vode izgleda...vlasnik stana placa za frizider, tako da puca kurac bash me brige... uzima se gorenje sa 5 dina garancije, bitno je da hladi i da je chist, i to je to @gojko - buraz, nemoj biti lood, radi price fixing sve u shesnaes' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Po cemu su skuplje sudopere superiornije u odnosu na one jeftinije? Ja ne vidim nikakvu narocitu razliku, sem u dizajnu modela, mada ovo sto meni treba je jednostavno i ima za razlicite novce a kako nisam kaficj ni menza, ne vidim zasto bih kupovala neku skupu sudoperu. Ali, s druge strane, mozda neko do vas ima dobar argument zasto treba investirati u ovaj komad kuhinsjkog inventara. Elem, premisljanja i saveti o kupovini sudopera, anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 'Oće nekad kod jeftinih sudopera sve da se klati i raspada, kao Forma Ideale police, da ne poveruje čovek, vidi posavetuj se sa nekim stručnijim oko konkretne sudopere koju si pikirala, valjda se ne raspadaju sve koje imaju prihvatljivu cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 mislim samo na onaj metalni deo, ugradnu sudoperu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) Pa jebem li ga, nije me preterano interesovalo da analiziram kad sam se susreo sa tim, ali se nije klatila samo česma, klatio se ceo taj metalni deo, da l' je bio loše ugrađen, ili se negde raskovao sam od sebe, nem pojma, tako gazda sređivao gajbu, a štekario se maksimalno koliko je mogao pa je bio raspad. Edited April 8, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Ja sam pobornik one Gandalfove-keep it simple, keep it plain i Isusove-do it yourself. Sudopera, izmeris plocu, isto tolika donja iverica, tri vertikalne, dvoja vrata i pored manja vrata i fijokica i unutra po dve policice, onaj klizeci za fiJokicu, 6 sarki, iza sperka, ukrasni ivicnjaci i granicnici, ruckice i dole sest nogarica i vuala..saletova plaklena kujna je spremna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 ma ja sve imam, samo razmisljam da menjam sudoperu umesto ove duple koaj je sad ugradjena, tipa kupim novu plocu i novu sudoperu, ugradi se i stavi an ovo i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Zavisi, el puno drvo il iverica.ako je matoro, moguce da je iverica propala, a ako razvaljujes plocu, lako moz' da se raspane sve ko Oroz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Ja imam neku keramičku sudoperu koja je dosta tvrda, dok se nisam navikao par puta sam mislio da ću razbiti tanjir dok ga spuštam. Jedina prednost je što izgleda lepše jer je i bela za razliku od one klasične metalne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Ima neki kamen u plasticnoj smesi valjda, nisam sigurna sta je tacno ali imaju moji od toga izlivenu sudoperu s prostorom pored za odlaganje, i dobro je. Ne znam tacno sta se time dobija. Mada se lako cisti ima pad ka sudoperi pa mozes da sljusnes vodu da speres mrve i tako to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Bem ti bonseke, ne mogu pljosku da prerežem, pokušavam da napravim nešto ali failovah na step 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Platani se seku, iz pljoske se cepa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 True, true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Ima neko loga antenu da mu ne treba? ne mora da bude ispravna, samo da vizuleno bude ocuvana mogu i da platim neku sicju TREBA MI Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 (edited) Ima neki kamen u plasticnoj smesi valjda, nisam sigurna sta je tacno ali imaju moji od toga izlivenu sudoperu s prostorom pored za odlaganje, i dobro je. Ne znam tacno sta se time dobija. Mada se lako cisti ima pad ka sudoperi pa mozes da sljusnes vodu da speres mrve i tako to.. Malo zakašnjeli reply, ali vjerovatno je u pitanju kerok li korian. Kompozitni materijal u raznoraznim bojama koji moze da se savija i oblikuje po zelji. Ima firma u Subotici, Bane. Rade po zelji. Nije jeftin, ali praktican materijal. Nema spojeva na ivicama, neporozan itd itd. Edited June 7, 2015 by In The Flesh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 bubasvabe koje ulaze kroz klimu, jel imao neko iskustva s tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Ovo neka sifra za rcma i tuki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Ima neko loga antenu da mu ne treba? ne mora da bude ispravna, samo da vizuleno bude ocuvana mogu i da platim neku sicju TREBA MI Eh, da si se javila pre 10tak dana. Bas bacih takvu Loga III. Kvlt antena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Malo zakašnjeli reply, ali vjerovatno je u pitanju kerok li korian. Kompozitni materijal u raznoraznim bojama koji moze da se savija i oblikuje po zelji. Ima firma u Subotici, Bane. Rade po zelji. Nije jeftin, ali praktican materijal. Nema spojeva na ivicama, neporozan itd itd. Kerok, jbt. Meni u glavi Kvark. Ma da, nije losa fora. Na Islandu zve zivo od toga, cela kupatila. Nemam antenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Da, da... Evo par slika kako izgleda u salonima Porcelanose. http://www.dodaj.rs/...50604101031.jpg http://www.dodaj.rs/...50604101039.jpg Doduse, ovaj materijal se zove Crion, ali isti princip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 woooo bas je lepo mada do renoviranja kupatila ima jos ojha inace, jako su mi se dopali oni materijali za prekrivanje plocice hocu da se raspitam koliko je to po kvadratu, i da li se isplati to ili skidanje i postavljanje novih plocica meni izgleda mnogo bolje, posto drugaciej je kupatilo http://bojazakeramickeplocice.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 @Carli Trebio sam ja bubasvabe pre 6 meseci, nije ih bilo, pojavise se, sad cu opet. Imam onaj otrov sto koriste profesionalni eksterminatori (usluga je valjda oko 1500 da ti poprskaju ceo stan, dobijes garanciju 6 meseci. Mogu da ispitam kako zove pa da ti kazem, mislim da moze i filter od klime time da se poprska ili tako nesto. Oni Rajdovi i ostale gluposti slabo pomazu, mora hc varijanta Kako SE zove jebo edit preko telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) Phonesex with Edit brate ne hvali se po internetu, pročitaće ti žena Edited June 8, 2015 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Edit pre Ivet...znao sam dae baboebac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 @Carli Trebio sam ja bubasvabe pre 6 meseci, nije ih bilo, pojavise se, sad cu opet. Imam onaj otrov sto koriste profesionalni eksterminatori (usluga je valjda oko 1500 da ti poprskaju ceo stan, dobijes garanciju 6 meseci. Mogu da ispitam kako zove pa da ti kazem, mislim da moze i filter od klime time da se poprska ili tako nesto. Oni Rajdovi i ostale gluposti slabo pomazu, mora hc varijanta Kako SE zove jebo edit preko telefona da ali necu da sipam nikakav otrov u klimu as you can imagine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts