Sreta Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Ne kenjaj, da ti kupim nekog Garfilda isprimala bi se. Sve sam popio
Јарослав Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 @krisko meni nije jadno samo ne volim plisane igracke vec nekih pa 20ak godina mozda ova jaretova ima 10god recimo, a mozda covek i ne kupuje maloletnici vec nekom detetu, sta kupujem drugarici od 27 godina
Zen Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 ono, dodjes kod ribe i shvatis da na krevetu ima 30+ plisanih pizdarija krenes da kreshesh i u sred stanes da izvuces plisanog zeku iz dupeta
Oak Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Je li neko zvao majstora za popravku bojlera koji kaplje? Koliko naplaćuju za tako nešto?
soul wandering Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Ako si Sreta mozda i kreses zeku @ Oak Deru majstori, vidi neko poznat da ti dodje i iz kraja, jer naplate i dolazak tj.gorivo 1
B@K@ Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Ih, tebra! S majstorima ti je muka pregolema. Ako kaplje - ili je otišla zaptivka oko grejača, na dnu, što je bolja varijanta, ili je otišao kazan, što može da se vari, ali ne vredi - znači nov bojler. Inače, skontao sam da majstori po BGu nekako neće da rade bez oko 4K, šta god da je - jedna popravka slivnika u kuhinji, 2 popravke veš mašina (pumpa za vodu u oba slučaja), uzeli mi 4-4,5K din. Inače, da, deru majstori, al' deru i advokati, pa sam se pitao da l' i tu vredi pomoć poznanika (zlu ne trebalo)?
Oak Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Jebem li ga, nisam skidao onaj poklopac dole, ali skuplja se voda i onda kaplje kroz taj poklopac, i rđa već počela da se hvata. Nije moj stan, zvao gazdu par puta, njega boli tuki da dođe, pa ću svakako da mu kažem da odbijam od kirije troškove popravke, njegov problem.
soul wandering Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Meni neki dan bio kljucar, samo ocistio nesto sto je glavilo i kao 2500. Ja mu trazim racun, on kao zaboravio u radnji bla bla. Onda sam mu rekla u zajebanciji da cu da ga prijavim i da je najebao, ali je premro pogotovo kad je cuo da sam pravnica haha mucila sam ga 10min i na kraju pustila da ide, bilo mi zao. Ali u sustini su lopovcine jedne bezobrazne. 1
Јарослав Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 2 popravke veš mašina (pumpa za vodu u oba slučaja), uzeli mi 4-4,5K din. ako su menjali, onda si to mogao i sam da uradiš što se bojlera tiče, ja ih prošle godine zvao za čišćenje grejača i to samo zato što nisam mogao sam da ga skinem, pa sam morao da zovem ovlašćeni servis uzeli mi 3.5k govnari Jebem li ga, nisam skidao onaj poklopac dole, ali skuplja se voda i onda kaplje kroz taj poklopac odvrneš osigurač, skineš poklopac i vidiš odakle curi moguće da je otišlo ovo kod grejača, što kaže Baka, a to se lako da namestiti
soul wandering Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 @baka Nisam ja advokat al javi se slobodno Kuruz ce ti naplatiti garant
Oak Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Jaroslave ako ti se umire od struje slobodno dođi pa nameštaj, platim ti prevoz i pivo
B@K@ Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 ako su menjali, onda si to mogao i sam da uradiš Jesu, al' šta da radim. Rekao lik preko telefona da će biti oko 3-3.5K ako je pumpa, al' kao morao je i crevo da menja, pa još nešto ga je kao mučilo, zaboravih, kaže - 4500, ako iskoristi neku plastiku sa stare, a sa svoje zadrži, onda 4000. I ja reko - ok. Šta da radim, mašine stare preko 20 god, dok idem da iskopavam delove ili naručujem preko limundova i sl. uštekam 2000, a sebi potrošim vreme i živce. @SW - hvala, nadam se da neće trebati! A ne bi valjda ni Kuruz, onako divan dečko... @Oak - vlasnik stana bi trebalo to da sredi, ili da naknadno snosi troškove, al' ako neće, sređuj to sam, pa se posle ganjaj. Inače, pa isključi osigurače, bre! I to za grejač lako proveriš, odšrafiš dva šrafa ili tako nešto. Meni bilo slično, ali otišao kazan, kupio novi Gorenje od 80 l, oko 9K i bombona.
kuruz Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 ma kakvi kad mi se javi neko od drugara/poznanika Cigana, tražim samo da kažu da su navijali za FMP čisto da vidim da razumeju pravo kad im neko objasni 1
Јарослав Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Jesu, al' šta da radim. Rekao lik preko telefona da će biti oko 3-3.5K ako je pumpa, al' kao morao je i crevo da menja, pa još nešto ga je kao mučilo, zaboravih, kaže - 4500, ako iskoristi neku plastiku sa stare, a sa svoje zadrži, onda 4000. I ja reko - ok. Šta da radim, mašine stare preko 20 god, dok idem da iskopavam delove ili naručujem preko limundova i sl. uštekam 2000, a sebi potrošim vreme i živce. imaš pumpe po svim prodavnicama koje prodaju delove za belu tehniku eno, onaj Elpok što sam kačio je majka za takve stvari Jaroslave ako ti se umire od struje slobodno dođi pa nameštaj, platim ti prevoz i pivo pa zato i kažem da prvo skineš osigurač
kuruz Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 ne treba tražiti servise na Netu vazda ima onih koji ubacuju svoje flajere u sandučiće, što znači da im je problem da navataju mušterije njih treba zvati
Sisus Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Jaroslave ako ti se umire od struje slobodno dođi pa nameštaj, platim ti prevoz i pivo I plišanog medu. 4 4
B@K@ Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Ko čeka Sisusa na penal i lupa mu ove minuse? Ovde čak i nije spomenuo lomljene vilice ili tako što. 1
Recommended Posts