Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mislim na FMP, truli, već na pančevačko-američke fudbalere :)

A dobro, Kristi, al' sam nekako zamislio defanzivnu liniju iza tebe dok "majstor" dovodi rtaća da te "pogleda" :D

• 3 weeks later...
Posted

nije realna ako ti imas sajlu :haha:

meni majstor dodje da izbusi 4 rupe u zidu i okaci policu

i to je 500din i kafa jer je majstor ortak iz kraja, zivi ulaz do mene

al ja nemam busilicu tako da treba da mu platim

u cenu ulazi amortizacija za alat (to bese pravi izraz?), izlazak na teren i ruke tj znanje i praksa

sto rece "moj" veterinar, vakcina je gratis, ja naplacujem samo ruke :haha:

Ja naplacujem 500 din busenje rupa za police i slicno, 500-1000 sklapanja plakara, ormana, ikea govana itd, blam me da uzmem vise al realno to je smesno, bez 1500 se ne isplati izlaziti na teren uopste. A isto tako sam preko kurca otisao na novo naselje nekom liku da postavim neke police u spajiz za 500 dindzi, izbusio 7 rupa, na 8 zveknem cev za vodu koja koja je inace bila u paraleli sa rupom koju sam vec izbusio (cev nije vertikala), ok sam sam kriv realno, al zovi vodoinstalatera, 3 000, pa gletuj, pa smirglaj, pa kreci i eto ti 2 dana posla i trosak a izasao si na teren za 500 din, a ta sranja se desavaju jbg

Zanat se ovde ne ceni, cesto bude, 1000din?! a sta ti je to pola sata posla itd pa uradi sam pizda ti materina, sta mene zoves, tacno da uzmes cekic i razlupas sve sto si uradio.

• Upvote 3
Posted

Realno ti neko trazi da sklapas ikeine stvari?

To treba da naplacujes masno, ko ne ume da sastavi sam ikein plakar stvarno je bolid.

Posted

To treba da naplacujes masno, ko ne ume da sastavi sam ikein plakar stvarno je bolid.

Brate, skenjo bi se kad bi video kolko ih je :D

Tipa sto, ploca i 4 lege, i zovu, jebo mate rmene bi bilo sramota, bacio bi sto kroz prozor mrs u pizdu materinu nego da nekog zovem.

Posted

Ej al mozda ume ali nece da se drnda.

Pogotovo ako je 1000 din montaza. Ja bih se zapitala dal se isplati da se cimam.

Za licnjak ne treba nista ako si skenirao dokumenta prosli put. Valjda ako si cipovan ne traze nista.

Posted

Yum doktori pomagajte

U poslednje vreme me boli i zateže desni list, i to jedna tačka, ne mogu da provalim na koji je pokret baš kritično, ali recimo da najviše boli baš kad se probudim

Internet veli da imam tromb i da ću umreti, daj recite molim vas da ima neka druga opcija

Posted

Magnezijum, zacetak tromba, uglavnom ide u paketu

Ako ti iko ima vene u familiji, uzmi 2000din, idi u euromedik na kolor dopler da se vidi sta je

(iz licnog iskustva)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...