[Nocturno] Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Drugari, ima li neko da se razume u Iphone i promene baterije kod istih?
Oak Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Jedno noob pitanje. Gde mogu da se kupe ključevi, da ne bude zabune, mislim na ove:
sale 3sm Larry Flynt Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Bilo koja radnja sa alatom....imas i na sajmu u onom my homeu,home centru kako li vec,ali u onom drugom ulazu,imas u radnji Hobi,u bulevaru na zvezdari,na pijacama,ide stalno ona reklama u novinama Uradi Sam,vidi jel ti blizu.
Oak Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Sve je to daleko, ali ne mogu da verujem da mi pijaca nije pala na pamet, proveriću tamo. Zahvaljujem.
B@K@ Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Sve je to super, al' ako jednom kupiš Unior ili tako neki kvalitetan alat, videćeš zašto taj alat košta 10ak puta više, jer vredi. Ostali ključevi, odvijači, klešta i dr. alat se "pojede" i okruni prilikom iole ozbiljnije primene i češće upotrebe, al' ako ti treba jedared godišnje za minimalne zahvate, i "kinezi" i "turci" zadovoljavaju...
Talvi Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Unior konza, imam kući masu toga od pre 30 godina, šljaka sve k'o da je juče kupljeno.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 da,unior je munze konza za kljuceve,kljesta i sl,ista prica,sve staro i sve sljaka kao novo i dalje.Imam jedna kljesta,raspala se ona plastika na ruckama od starosti,a ovo metalno ko juce da je izaslo iz radnje. imas i ovu opciju ko ne zeli sa setovima da se smara,medjutim,nisu bas pogodni za sve
Zen Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 jel neko mozda premestao radijator u stanu? Ili bar zna okvirno cenu koliko tko neka egzibicija moze da kosta? Evo zovem beoelektrane, ali niko se ne javlja.
B@K@ Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 (edited) Premeštao as in pomerao ga i postavljao na neko drugo mesto? Ja sam bio menjao tri manja radijatora u stanu pre 2 godine, našao nekog majstora koji je imao dil sa toplanom/beoelektranom, do kojih ja nisam mogao valjano da doprem. Ukupno me izašlo 400jura za nekih 30ak rebara i ventile i ruke (mislim da je materijal bio nešto preko 250jura). Možda mogu da ti iskopam broj majstora, ako te zanima. Edited March 12, 2013 by B@K@
Zen Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 pa da, sad je ispod prozora a hocu da ga pomerim do zida.. aj vidi ako imas slucajno broj, posalji mi na pp. hvala.
Machka Naopachka Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Jesam ja, oko 100 evra, zamenio je i ventil i nešto cevi (ne sećam se tačno). Bilo mi je bitno da lik uradi sve - organizuje zatvaranje vode i završi za dan. U BG, sad ne znam dal ti treba novi sad ili... mogu da probam da iskopam telefon...
Sisus Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 pa da, sad je ispod prozora a hocu da ga pomerim do zida.. aj vidi ako imas slucajno broj, posalji mi na pp. hvala. Zbog zašto?
Fapril ethereal Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 oce pesak za macku da drzi ispod prozora,pa joj smeta radijator
Zen Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Sklanjam prozor i od njega pravim jos jedna vrata za terasu, ukratko.
Sisus Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 A, ok. Rekoh, zbog nečeg drugog. Po mom skromnom iskustvum radijator najbolje greje upravo kad je ispod prozora.
Zen Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 To je istina, al terasa je zastakljena, i sad kontam da iskoristim to da bih imala vise svetla u sobi, a da i dalje bude manje vise podjednako toplo. Sad istrazujem da li mi je ok da uzmem pvc stolariju sa vakuum staklima ili alu stolariju, posto kontam da nema potrebe za alu jer vrata sobe nece biti direktno izlozena elementarnim nepogodama, posto je taarasa zastakljena, a i jeftinije je.
Machka Naopachka Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Mi smo zvali tu njihovu službu pa preko njih došli do lika koji je uradio enivej potražim telefon neće raditi dok ne bude kraj grejne sezone..
Sisus Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 To je istina, al terasa je zastakljena, i sad kontam da iskoristim to da bih imala vise svetla u sobi, a da i dalje bude manje vise podjednako toplo. Sad istrazujem da li mi je ok da uzmem pvc stolariju sa vakuum staklima ili alu stolariju, posto kontam da nema potrebe za alu jer vrata sobe nece biti direktno izlozena elementarnim nepogodama, posto je taarasa zastakljena, a i jeftinije je. Ako se odlučiš za PVC mogu ti nabaviti broj od firme iz Platičeva, izuzetno su povoljni, a kvalitetno rade.
Генеральный Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 требо сам доле десно да напишем ПВЦ Платичево
Recommended Posts