Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мислим да нема јефтинијег него у Темпу. И увек оне фине промотерке деле још неке глупости, једном сам чак и мајицу добила. :haha:

Posted

Поломиле су ми се омиљене наочаре за сунце. :cry: Пластичне су. Пробала сам од лепкова Loctite, Moment Univerzal и малопре онај пиштољ за вруће лепљење. НИШТА. Не знам каква је то ђаволска пластика, кад ништа неће да је залепи... Имате неку препоруку за неки индустријски лепак или шта већ? Помозите, много их волем. :(

Posted

Фала добри човече. :pivopije:

'Ајде сад само још мало помоћи: јел' да узмем овај за пластику? Само за њега пише да лепи поликарбонат. Или ипак да узмем овај двокомпонентни епокси?

Извин'те што смарам, али немам баш никаквих искуства са лепковима. До ове незгодације, за мене је све почињало и завршавало се са Loctite-ом.

Posted

Хвала, народе. Поручићу после празника, па јављам како се показао.

Guest HEFEST
Posted

E stvarno bi bilo lepo da ih pokaze ovde kako izgledaju ako je trik sa lepkom uspeo.

Posted

Сутра поручујем лепак. Ако са овим не успем, бацићу их. Душа ме боли да их гледам тако изломљене. :( Држ'те палчеве.

Guest HEFEST
Posted

Drzimo ti sta god treba. :bigblue: Jedva cekam sledecu epizodu. Ovo bolje od Igre Pre Stola.

Posted

e kako da skinem plasticne nalepnice sa metalne povrsine

a da ne izgrebem povrsinu :( zapekle se

skidam nalepnice sa rama za bicikl

help

Posted

zagrej fenom za kosu ram i odlepljuj

posle ostatak lepka briši nekim alkoholom

imaš uputstva za skidanje onih registracionih nalepnica po netu, princip bi trebalo da je isti

pričam napamet, nisam isprobavaoto na bicikli...

Posted

alkohol onako, nitro nemm

sa'cu probam fen

ma znas kakav mi je sad bajk, totalni cyber punk :wub:

Posted

ma znas kakav mi je sad bajk, totalni cyber punk :wub:

супер, не требају ти ланац и катанац

нико га неће дирати

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...