Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajmo ljudi

dajte neke pouzdane "bapske" lekove

za isterivanje musica i muva

obicno budu 1-2 u sobi i to ne smeta, udju kroz prozor jer nemam komarnike, l ovih dana ih ima previse, odlepicu

znam da ej bila neka fora, dal sa sircetom ili kako vec

Guest HEFEST
Posted (edited)

Miris stabla paradajza ce oterati dosadne muve i insekte iz vashe kuce! Nishta nije u stanju oterati ih kao stabljika paradajza,kao i pomeshane sa ostalim stabljikama iz vrta. Najbolje je okaciti kraj prozora stabljike paradajza kako bi insekti dobili povratnu kartu vec sa vrata..

Ako u letnjim danima ne znate da se odbranite od muva, pokusajte sa starim narodnim “lekom”. Stavite u vazu na stolu nekoliko strucaka metvice ciji miris muve ne podnose i beze od njega.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
Posted

Ja sam negde čitao, ali nisam probao, jedan bapski recept, da se kao u nekoj bočici (sa uskim grlom) sipa malo zašećerene vode. Muva onda uđe i ne može da izađe, ili padne u vodu.

Posted

Мува је зајебана јер је преносилац прљавштина и зараза и може да напљује храну итд а мушица је много мања и неће слетати на храну већ ће све време да лети и кружи по соби што јако нервира. Знам лети кад отворим прозор улети ми пар тих мушица и константно круже по соби ал не слећу на храну

Posted (edited)

jel ova zelena u tvom rank-u neka druga nijansa u odnosu na ranije?

edit: definitivno izgleda fluorescentnije

nisam jeo gljiva deretica mi

Edited by Čarli
Posted

чекај, муве и мушице нису иста ствар? :haha:

Nema toga u Šumadiji?

Guest HEFEST
Posted

U narodu je muva i musica isto. Za vinske musice postoji naziv musarica.

Posted

брате, јебем ли га, мене нико никада није учио да су то две различите ствари :haha:

Je l' ti nekad uletela muva u oko dok vozis bajs, ili musica?

Posted

Je l' prao neko putnu torbu u mašini za veš? Hoću da je stavim na 30-40 stepeni, ali ne znam da li takvo pranje može da je upropasti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...