Jump to content

Recommended Posts

Posted

idem u temisvar za par nedelja, ostajem jedan dan. sta preporucujete da vredi obici?

Sex shop. Uostalom, kao i u svakom drugom većem gradu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja nešto i nisam baš obilazila, pošto sam dolazila pre podne i vraćala se uveče, a išlo se u šoping. :haha:

Svejedno, nije veliki grad, lako se obiđe. Centar grada je lep, meni liči na Pančevo, ima nekih zgrada koje su vrlo slične

idem cisto onako iz zajebancije, da mi dupe vidi put, ali ako se iskoristi prilika da se kupi nesto - sto da ne. ;)

Sex shop. Uostalom, kao i u svakom drugom većem gradu.

moj ortak pre mesec dana otvorio sex shop (bez zajebancije). kad mi je prosle godine pricao kako ima "ideju za posao" ja sam mislio da tripuje. kad ono stvarno. :haha:

Posted

idem cisto onako iz zajebancije, da mi dupe vidi put, ali ako se iskoristi prilika da se kupi nesto - sto da ne. ;)

moj ortak pre mesec dana otvorio sex shop (bez zajebancije). kad mi je prosle godine pricao kako ima "ideju za posao" ja sam mislio da tripuje. kad ono stvarno. :haha:

Koja roba najviše ide?

Imam i ja jednu slicnu ideju za posao, al' nikako da se okurazim

a i neam kapital

Ne treba ti veliki kapital za javnu kuću, za početak obrij dupe. ;)

Posted

Ok je onaj Julius mall samo je jebeno konfuzan.

Mislim da jeste nešto jeftinije nego kod nas. Al nisam ga ni zagrebala po površini, ostavili kosti u dekatlonu.

Mislim da vredi otići.

Na grani nas nisu jebali ni 3%

Sex shop nisam našla.

Posted

можда, да су купили дилдо димензија довољних да му је потребно седиште за децу

царина је масна кад је Тигар из Пирота кренуо у производњу гумених кита

Posted

na Žal za mlados treba okačiti ceo forum iz vremena kad na njemu nije bilo Lua i ostalih zamarača

Dirkaš mi osećanja.

Sa jedne strane, osećam se povređeno. Sa druge, drago mi je što misliš na mene.

Posted

U slučaju da se neko pitao, nevezano za lubrikante i rumunsku granicu,

ukoliko vam se isprljaju gilje od antilopa (velura) ne kupujte razne sprejove i četke nego pravac veš mašina. Ladno radi poso.

Posted
Koja roba najviše ide?

ne znam, nisam se setio da ga pitam ali, i mene zanima.

znam samo da reklamira erotski donji ves, kapiram da ostalu ozbiljno opremu :) ne moze lako da reklamira..

Posted (edited)

Interesantno al ne.

Temperatura 40 a može i cetrifuga u zavisnosti od čvrstine. Beš mi sve izašle nove.

Edit: Ja nisam stavljao omekšivač

Edited by Vresište
Posted

jel radio neko sa epoksi smolom/lepkom? treba mi da zalepim slušalice (onaj rajf što spaja levu i desnu) mala je površina da bih lepio lepkom a izolir ne završava posao pa mi treba nešto što bi ga spolja obavilo i učsvrstilo... i ima li toga uopšte po radnjama?

Posted

U dvorištu. Ali znam da većina auto-perionica takođe to radi, računaju po kvadratu, a ima i mnogih koji odvoze i dovoze iste.

Posted

jel radio neko sa epoksi smolom/lepkom? treba mi da zalepim slušalice (onaj rajf što spaja levu i desnu) mala je površina da bih lepio lepkom a izolir ne završava posao pa mi treba nešto što bi ga spolja obavilo i učsvrstilo... i ima li toga uopšte po radnjama?

imam odlicno iskustvo sa ovim. nije jeftino ali dobro drzi.

asset_9002_3.jpg.270x330_q95_autocrop.png

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...