Sisus Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 idem u temisvar za par nedelja, ostajem jedan dan. sta preporucujete da vredi obici? Sex shop. Uostalom, kao i u svakom drugom većem gradu. 1 1
imaginos Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Ja nešto i nisam baš obilazila, pošto sam dolazila pre podne i vraćala se uveče, a išlo se u šoping. Svejedno, nije veliki grad, lako se obiđe. Centar grada je lep, meni liči na Pančevo, ima nekih zgrada koje su vrlo slične idem cisto onako iz zajebancije, da mi dupe vidi put, ali ako se iskoristi prilika da se kupi nesto - sto da ne. Sex shop. Uostalom, kao i u svakom drugom većem gradu. moj ortak pre mesec dana otvorio sex shop (bez zajebancije). kad mi je prosle godine pricao kako ima "ideju za posao" ja sam mislio da tripuje. kad ono stvarno.
Demon Seed Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Imam i ja jednu slicnu ideju za posao, al' nikako da se okurazim a i neam kapital
Генеральный Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 техникали, ит ејнт секс шоп иф ју гат онли ван дилдо
sale 3sm Larry Flynt Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 (edited) Drzao to moj teca...nije slavno prosao. mislim javnu kucu, ne dildo.... Edited June 15, 2013 by sale 83 Larry Flynt
Sisus Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 idem cisto onako iz zajebancije, da mi dupe vidi put, ali ako se iskoristi prilika da se kupi nesto - sto da ne. moj ortak pre mesec dana otvorio sex shop (bez zajebancije). kad mi je prosle godine pricao kako ima "ideju za posao" ja sam mislio da tripuje. kad ono stvarno. Koja roba najviše ide? Imam i ja jednu slicnu ideju za posao, al' nikako da se okurazim a i neam kapital Ne treba ti veliki kapital za javnu kuću, za početak obrij dupe.
Demon Seed Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Dobra si xD Pa mora bude neki fizicki entitet da bi bio patenAt, zar ne? A ako kazem sta je, ukrasce mi zli yumetal patenat... 1
Machka Naopachka Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Ok je onaj Julius mall samo je jebeno konfuzan. Mislim da jeste nešto jeftinije nego kod nas. Al nisam ga ni zagrebala po površini, ostavili kosti u dekatlonu. Mislim da vredi otići. Na grani nas nisu jebali ni 3% Sex shop nisam našla.
Генеральный Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 можда, да су купили дилдо димензија довољних да му је потребно седиште за децу царина је масна кад је Тигар из Пирота кренуо у производњу гумених кита
Lou Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 na Žal za mlados treba okačiti ceo forum iz vremena kad na njemu nije bilo Lua i ostalih zamarača Dirkaš mi osećanja. Sa jedne strane, osećam se povređeno. Sa druge, drago mi je što misliš na mene.
Machka Naopachka Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 mozda bi vas jebali da ste nasli sex shop Fini rumuni vide da nemamo lubrikanta pa se sažališe...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 A stranjci...uglavnom nasa goveda carinska seru i prave probleme.
Vresište Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 U slučaju da se neko pitao, nevezano za lubrikante i rumunsku granicu, ukoliko vam se isprljaju gilje od antilopa (velura) ne kupujte razne sprejove i četke nego pravac veš mašina. Ladno radi poso.
Dead Man Drinking Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Daj još neke detalje. Na koju temperaturu? Treba li dodati omekšivač, ili je običan prašak za veš dovoljan? Sa centrifugom ili bez?
imaginos Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Koja roba najviše ide? ne znam, nisam se setio da ga pitam ali, i mene zanima. znam samo da reklamira erotski donji ves, kapiram da ostalu ozbiljno opremu ne moze lako da reklamira..
Vresište Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 (edited) Interesantno al ne. Temperatura 40 a može i cetrifuga u zavisnosti od čvrstine. Beš mi sve izašle nove. Edit: Ja nisam stavljao omekšivač Edited June 17, 2013 by Vresište
johnnyzzz Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 jel radio neko sa epoksi smolom/lepkom? treba mi da zalepim slušalice (onaj rajf što spaja levu i desnu) mala je površina da bih lepio lepkom a izolir ne završava posao pa mi treba nešto što bi ga spolja obavilo i učsvrstilo... i ima li toga uopšte po radnjama?
B@K@ Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 U dvorištu. Ali znam da većina auto-perionica takođe to radi, računaju po kvadratu, a ima i mnogih koji odvoze i dovoze iste.
imaginos Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 jel radio neko sa epoksi smolom/lepkom? treba mi da zalepim slušalice (onaj rajf što spaja levu i desnu) mala je površina da bih lepio lepkom a izolir ne završava posao pa mi treba nešto što bi ga spolja obavilo i učsvrstilo... i ima li toga uopšte po radnjama? imam odlicno iskustvo sa ovim. nije jeftino ali dobro drzi.
Recommended Posts