Sisus Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 hocu da se raspitam koliko je to po kvadratu, i da li se isplati to ili skidanje i postavljanje novih plocica Ako su stare pločice ravne, ne moraju se skidati, mogu se nove lepiti preko njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 svakako nije neki problem skidanje plocica, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Osim celodnevnog posla i naknadnog malterisanja koje košta, nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 well, to i stavljanej novih plocica posto ja nisam ekspert u tome treba platiti nekoga da to uradi ako je to sve zajedno jeftinije od tog postavljanja fensi premaza na plocice well, matematika je jasna duple plocice ne mnogu, onda mi se pomera sve vezano za cesme i ventile, ne isplati se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 da ali necu da sipam nikakav otrov u klimu as you can imagine Pa to, treba se raspitati koliko je bezbedno xD Nadao sam se možda dima neka fora, tipa da ne smeš posle toga nekoliko dana da koristiš klimu i onda da kreneš opet. Ne znam kako su se dosetile da ulaze kroz klimu i gde tačno prolaze xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Odvratne bubetine, ima ih svuda. Mama je pre 2godine nabavila neki otrov i namazala temelj kuce, svako jutro je dvoriste bilo puno mrtvih buba. Moacemo to opet nabaviti, ne znam sta je u pitanju, kad saznam javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezavy Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 @ sisus eee prosechna ponuda za adaptaciju kupatila ti izgleda ovako demontazha sanitarija, obijanje plochica iznoshenje i odvoz shuta 75 do 100 eura zamena vodovodne i kenjalizacione instalacije od 200 do 350 jura (zavisi od nekoliko fucktora) montazha sanitarija (bojler+sholja+kotlovodic+lavabo+sve baterije i ekventili) 75 jura tush kabine ogledala i sitna galanterija se posebno naplacuju mada chesto su i gratis/galanterija mislim, ne kabine i sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Zaboravio si lepljenje pločica i krpljenje/malterisanje zidova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezavy Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 malterisanje nije skupo, to je vishe krpljenje zidova i nije preko 30 40 jura keramikusi uzimaju oko 6 jura po kfadratu preduzimachima a nama guliji od 8 pa na vishe ja radim vodu i kenjalizaciju ako ti zatreba neshto vichi 0646651356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Zavisi to malo i od lokacije, po BGu su cene više. Ovde u Rumi je 7 evra po kvadratu maksimala, pod uslovom da nema malterisanja i košuljice, znači, čista keramika. I naravno, po zgradama su jače cene, nego po kućama. Radio sam (a i sad povremeno radim) sa keramičarima, pa znam neke stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 ovde (BG) je 10 po kvadratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Znate li nekoga ko prodaje random monitor za jeftine pare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Mi napravili za vikendicu, odlično radi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Znate li nekoga ko prodaje random monitor za jeftine pare? Kupio sam monitor za 300 dinara Nego, zna li neko do kad rade pošte subotom, do 2? Malo im retardiran sajt, sve drugo sam našao sem radnog vremena xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 do 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 blagodarim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 glavna 24 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 e, viš, i to nisam znao, fala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Јел зна неко да ли је могуће и како скинути траг маркера са сјајног папира а да се при том не оштети штампа на самом папиру?? Ацетон то проверено ради али истовремено скида и штампу па ми то не ради посао. Јел неко зна неко боље решење?? Под условом да се штампа не упропасти а и сам папир да се не уништи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Alkohol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Пробаћу то,хвала. Мада,не полажем баш пуно наде јер је маркер на бази ацетона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Onda ne verujem da ćeš ga skinuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Nema šanse da skineš a da ne oštetiš, jedino da trljkaš suvom magičnom krpom i nadaš se da proradi magija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Sta bih ja uradila. Lupu, stapic za usi, aceton i polako nezno oko slova. Na kraju slova koja treba da ostanu doradila markerom u boji slova (verovatno crna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Сувише је јак ацетон. Без обзира колко био "нежан",чим почнеш да превлачиш штапићем преко трага од маркера он се,истина,скида али и сама штампа испод маркера. А и проблем је шtо нису слова већ слика. Kaд би почео да поправљам слику вероватно би изгледала као ова испод 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts