Sisus Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 Štamparska boja je rastvorljiva u acetonu, a sjajan papir od acetona matira.
johnnyzzz Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 kolko košta omometar i dal ima kod kineza? treba da zamenim grejač na ta peći a ne zove mi se maistor...
Fapril ethereal Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 mislim da cene idu od 1000 - 1500din.. jesi li gledao na Limundu mozda?
johnnyzzz Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 nisam hitno mi je trebalo, nabavio sam fala trebalo je da sredim pećke za vikend a iskrslo mi da sutra idem van zemlje (e a koliko naplaćuju taksisti od aerodroma do centra sidneja... ili njujorka, sve jedno, ne idem ni tamo ni ovamo) pa sam morao da se snađem da se keva ne smrzne u nedelju kad se vrati kući... što me podseti, pre neki dan vidim na periferiji traktor sa rotacijom... kontam, valjda mogu i oni da imaju jedinicu za interventno oranje kada već popovi voze pod rotacijom...
Machka Naopachka Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Interventni pomen, sta ja propustam..
Antikristina Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Traktor zapravo mora da ima rotaciono po zakonu, al seljaci ne jebu to, pa je čudno da se vidi
Night's Blood Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 To ne jebu ovi što žive po kojekakvim čukama gde nema milicije (but then again, oni ne jebu ni svetla na traktoru), da vidiš kako jebu ovi po ravnici.
Sisus Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Ovo gore je bio moj post, žena mi se ulogovala. Neće više dobijati pristup računaru. 3
Antikristina Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Pa ja živim u ravnici i ima milicije pa opet rotaciono svetlo nije sasvim uobičajena stvar
Fapril ethereal Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Ovo gore je bio moj post, žena mi se ulogovala. Neće više dobijati pristup računaru. kako nisi primetio da nemas sise na avataru? 1
In The Flesh Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Ima li ko iskustva sa Indesit el. sporetima sa ravnom plocom? Imam kombinaciju da uzmem polovni, star 2 godine za 100 eura. 350-400 je nov.
Oak Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Ako mu ništa ne fali uzimaj, indesit je dobra marka.
Berliner Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 jest dobra marka ali neces peci cevape na tome samo da znas znaci bez ekspres ringletine zaboravi na cevape, karadjordjeve, pa cak i batake
Machka Naopachka Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Plin je ipak zakon. Na žalost nigde ne videh ravnu ploču + plin a da nije ugradni. Mada je indukcija do jaja, brža od plina čak.
kuruz Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 kako neće? ja sad imam neki Samsung šporet sa tim usranim staklenim sranjem, burazer bez problema pekao ćevape u tiganju
HUMAN Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Jebo' mater, pa ja mislio da je ovo tema ako neko, tipa ne zna nešto otkucati na računalu :haha: (nisam zalazio ovde) Još veće iznenadjenje kad sam video koji je MEGA-GIGA-CAR-KRALJ otvorio temu!!! AZAZEL!!!!!!!!!!!!!
Berliner Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 kako neće? ja sad imam neki Samsung šporet sa tim usranim staklenim sranjem, burazer bez problema pekao ćevape u tiganju ok povlacim. ja sam kod druga imao katastrofalna iskustva s tim, naprosto nije bilo dovoljno jako. ali citam sad, mozda tiganj nije bio dobar.
HUMAN Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Racunalo. Izvini, htedoh reći "računaljka" pardon.
Sreta Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Menjao sam bateriju na ploci maticnoj, sad nece da mi radi youtube nikako, reinstalirao sam sve flash, javu, browsere, svaki video radi, samo youtube nece. Rade sve na ostalim sajtovima i direkt sa harda osim youtubea, napise kao error, try again later. Ne radi mi optika, pa nisam reinstalirao sistem, ako neko ima ideju nek sibne ovde, bios sam sve regulare podesio.
Sisus Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Ja nisam baš stručnjak za računare, ali Java nekad ume da zeza, ako je podešena na very high security.
Recommended Posts