bradilko Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 pored post expressa, jedina iole ozbiljna kurirska služba je Daily express, ostalo sve šarlatani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Aks je pajserska kompanija sa cijim kuririma se cesto jurim, narocito kad treba da donesu novac povratnicom, umeju da se prave blesavi i donose stvari kad njima odgovara, tipa "ja mogu tad da vam dostavim i to je jedino vreme kad mogu" ono, kush Bex nisu losi. Post ekspres je najbolji za one koji nece da razmisljaju da li ce biti kuci ili ne, moci ce u posti da nadju svoj paket. A ako je post ekspres poskupeo, i ovi ce, ako vec nisu. Meni je iskreno post express najgora varijanta. Jer oni ne pozovu kao ostale kurirske sluzbe vec dodju i ako nisi tu ostave cedulju. I onda smaranje u posti. A bex meni npr dodju u firmu ako nisam kod kuce. Post express dodje kuci. Za obican paket moras u postu... (Za slanje) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) mnogo mi je bitnije kada i u kakvom stanju će paket stići od toga kako ću ga preuzeti, a na tom polju sam imao jako loša iskustva sa bexom konkretno, da ne pričam o tome što lažu ovi kuriri za iznos poštarine i da su najveća đubrad. Edited February 4, 2016 by bradilko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 mene uvek zovu iz post ekspresa al postoji neko pravilo da se posiljke upucene na adresu na Zvezdari koje nisu primljene odnesu tog dana u Mirijevo, pa da tek sutradan budu dostupne za preuzimanje u posti u Bulevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Definitivno zavisi na koga naletis. Mene zovu,da, ali kad su ispred zgrade. Znaci ako nisam tu onda ostavlj cedulju. Bex me zvao unapred sat vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Bex nisu losi. oni su valjda uvek bili najskuplji ja sam uvek sve slao i primao Post Expressom, nikad nikakvih problema, uvek sve super prolazilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 mene svi zovu bex samo nece da se penje do stana, dodju izpred zgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Vidis, neke sitnurije koje idu obicnom postom donese mi na vrata postar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Dilber bela Marije, pa imaš lekare sprat ispod. Kuc kuc, dobar dan... A za tablet ispipaj koji je najnadrkaniji servis za tu konkretnu marku... za samsung ima u požeškoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Je l' zna neko neki dobar servis za vrata? (a opet, da ne deru ) Imam rupu na vratima, ne razumem se u to ali to su onako jedna lepa braon vrata ali koja deluju da su jeftinije izrade, sa svake strane kao da imaju zalepljenu šper ploču, i jedna od njih je udarena i ulubljena, trebalo bi mi da mi neko to popravi, kontam da može da se odlepi ta ploča pa da se zalepi druga ista takva. Ako može da ne kupujem cela vrata... Blagodarim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Dilber bela Marije, pa imaš lekare sprat ispod. Kuc kuc, dobar dan... A za tablet ispipaj koji je najnadrkaniji servis za tu konkretnu marku... za samsung ima u požeškoj A necu cimam ljude. Proslo, sve u svemu. Samo od sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 ima li nesto sto treba znati oko slomljenog nosa, tipa koliko treba da zaraste, treba li paziti na nesto, treba li ici na kontrolu. jel kad lekar namesti to to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 kost ili hrskavica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Znala sam da ces se ti javiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 to je prošlogidišnji problem, sad imam novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Menjas licni opis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 treba da otvorim karton na maksilofacijalnoj, tamo idem češće nego kod lekara opšte prakse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 kost ili hrskavica? hrskavica, radjen rendgen; namestio lekar devojci ali joj bukvalno nista nije rekao, ni zakazao kontrolu jedino znam da je bilo jako krvarenje i da posle udarca nije bolelo, ali nisam video kako izgleda bio je iskrivljen nos ofc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 jebem li ga, trebalo bi da je to to ja sam to slomio prošle godine, otišao na ORL, tamo mi rekli da se namešta odmah ili operiše kad proše više od 6 meseci pošto sam došao tek nakon 5-6 dana, nisu mogli da mi nameštaju, nego treba da operišem isto mi ništa nisu dali, niti zakazivali bilo kakvu kontrolu nemam nikakve tegobe, osim što osećam da krcka pod rukom imao sam krvarenje nekoliko minuta nakon udarca i otok tih nekoliko dana, posle se to povuklo i od tada nemam nikakav problem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 odlicno, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 e da, kod mene nije bilo krivljenja, pošto je udarac došao odozdo, a ne sa strane ali ne vidim koja bi razlika u tretmanu mogla da postoji nakon nameštanja jebena fudbalska lopta Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Carli, sto si nervozan...nemoi da bies ribu, dodzi na heks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Nemoj direk', otvorenom šakom po debelom mesu budimo humani Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Je l' zna neko neki dobar servis za vrata? (a opet, da ne deru ) Imam rupu na vratima, ne razumem se u to ali to su onako jedna lepa braon vrata ali koja deluju da su jeftinije izrade, sa svake strane kao da imaju zalepljenu šper ploču, i jedna od njih je udarena i ulubljena, trebalo bi mi da mi neko to popravi, kontam da može da se odlepi ta ploča pa da se zalepi druga ista takva. Ako može da ne kupujem cela vrata... Blagodarim. probaj kod nekog stolara, kapiram da bi trebalo ponovo da ti furnira tu stranu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 A fin je momak carli, odveo je doktoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts