Zen Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 zna neko novi beograd ili zemun prodaja leksan ploca i usluzno secenje?
Machka Naopachka Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Tuplex, blizu BN bosa na batajnickom putu Pitaj ih, rade s fizickim licima. http://www.tuplex.rs/product,43,Ploče_od_polikarbonata,LEKSAN_-_LEXAN_-_Strukturalne_polikarbonatne_ploče
Machka Naopachka Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 A, reci, koje nebulozne informacije vadim iz malog prsta 1
Zen Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 sad se cjale privalio i njemu treba parce, tako da imamo akciju nabavke krajem nedelje ahhahahahaah oduvao mi vetar leksan plocu sa terase ko onom prasetu vuk xD
johnnyzzz Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 brt, otkud tebi da mi ga je vuk duvao? 2
imaginos Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Cekovi su univerzalji i nema troskova odrzavanja, kartice koje cepaju na rate su samo za firme (i cak samo za pojedina prodajna mesta) s kojima banka ima ugovor. E sad to je ok ali ja hocu da npr sad uzmem trpezariju ali necu sve u istoj radnji. Baska sto mozda nema na istom prodajnom mestu sve... Revolving nedaj boze to sluzi da budes dozivotno u dugu. revolving ili bilo kakva kreditna kartica - jok. iskljucivo debitna kartica u mom slucaju. troskovi odrzavanja kartice su mi 300 din mesecno. jel sa cekovima fora da imas odlozeno placanje u smislu da odmah uzmes robu, a kad legne plata onda skinu pare? jel ima jos nekih pogodnosti?
bradilko Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 evo ja danas napravih poklon za 1050 din (50 din štampa, 1000 din uramljivanje) gde si radio uramljivanje, ako nije tajna? da li možda znaš koliko bi izašlo uramljivanje za filmski poster (tipa metar sa pola metra)?
Vresište Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 gde si radio uramljivanje, ako nije tajna? da li možda znaš koliko bi izašlo uramljivanje za filmski poster (tipa metar sa pola metra)? Neam pojma, pitaj http://www.portal-srbija.com/ramovi-uramljivanje/atelje-za-opremu-slika-predrag 1
Machka Naopachka Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 revolving ili bilo kakva kreditna kartica - jok. iskljucivo debitna kartica u mom slucaju. troskovi odrzavanja kartice su mi 300 din mesecno. jel sa cekovima fora da imas odlozeno placanje u smislu da odmah uzmes robu, a kad legne plata onda skinu pare? jel ima jos nekih pogodnosti? Pa placanje na rate
bradilko Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 revolving ili bilo kakva kreditna kartica - jok. iskljucivo debitna kartica u mom slucaju. troskovi odrzavanja kartice su mi 300 din mesecno. jel sa cekovima fora da imas odlozeno placanje u smislu da odmah uzmes robu, a kad legne plata onda skinu pare? jel ima jos nekih pogodnosti? ne skinu kad legne plata, već kad stupi datum koji si napisao na čeku. po mom mišljenju, nema drugih pogodnosti osim plaćanja na rate i 0% kamate.
Oak Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Imaš plaćanje na odloženo, plus to na rate i bez kamate. ne znam šta bi više. Čekovi su zakon, šteta što ih nikad nisam niti ću ih ikad imati
Night's Blood Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Cekovi su super, ne moras da se smaras sa onim "beskamatnim" kreditima. Mi svu tehniku tako kupujemo. Uglavnom moze na 7 cekova. Jednom su moji kupili TV na taj fazon sa kreditom, em nije bez kamate em su me ovi iz banke stalno smarali, morala sam da im blokiram broj.
Machka Naopachka Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Imaš plaćanje na odloženo, plus to na rate i bez kamate. ne znam šta bi više. Čekovi su zakon, šteta što ih nikad nisam niti ću ih ikad imati Pa stvarno
Machka Naopachka Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Ima li neko da hi izdao stan na nbg na mesec dana za jednu osobu? Hitno.
Demon Seed Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Treba li nekom televizor? U boji, ispravan, kockast, siv, lep, dao bih ga jeftino.
serblackbeard Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Kakva je procedura za povracaj poreza od bebi opreme, konkretno od kolica za bebe?
Night's Blood Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Skines obrazac sa neta, popunis, fotokopiras racun i poneses original, i na obican papir napises broj fiskalnog isecka. Sve to odneses u poresku upravu i predas, ali samo kad je u toku konkurs za to. Sledeci je mislim na leto. http://www.bebac.com/tekst/kako-da-vratite-pdv-na-bebi-opremu 2
Machka Naopachka Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Zna neko dobar restoran u Kragujevcu?
Recommended Posts