Jump to content

Recommended Posts

Posted

sad se cjale privalio i njemu treba parce, tako da imamo akciju nabavke krajem nedelje ahhahahahaah

oduvao mi vetar leksan plocu sa terase

ko onom prasetu vuk xD

Posted

Cekovi su univerzalji i nema troskova odrzavanja, kartice koje cepaju na rate su samo za firme (i cak samo za pojedina prodajna mesta) s kojima banka ima ugovor. E sad to je ok ali ja hocu da npr sad uzmem trpezariju ali necu sve u istoj radnji. Baska sto mozda nema na istom prodajnom mestu sve...

Revolving nedaj boze to sluzi da budes dozivotno u dugu.

revolving ili bilo kakva kreditna kartica - jok. :) iskljucivo debitna kartica u mom slucaju. troskovi odrzavanja kartice su mi 300 din mesecno.

jel sa cekovima fora da imas odlozeno placanje u smislu da odmah uzmes robu, a kad legne plata onda skinu pare? jel ima jos nekih pogodnosti?

Posted

evo ja danas napravih poklon za 1050 din (50 din štampa, 1000 din uramljivanje)

f3f5aa21-0200-4f12-90ab-60f1111e0f13_zps8gkztda4.jpg

gde si radio uramljivanje, ako nije tajna?

da li možda znaš koliko bi izašlo uramljivanje za filmski poster (tipa metar sa pola metra)?

Posted

revolving ili bilo kakva kreditna kartica - jok. :) iskljucivo debitna kartica u mom slucaju. troskovi odrzavanja kartice su mi 300 din mesecno.

jel sa cekovima fora da imas odlozeno placanje u smislu da odmah uzmes robu, a kad legne plata onda skinu pare? jel ima jos nekih pogodnosti?

Pa placanje na rate

Posted

ne skinu kad legne plata, već kad stupi datum koji si napisao na čeku.

po mom mišljenju, nema drugih pogodnosti osim plaćanja na rate i 0% kamate.

Posted

Imaš plaćanje na odloženo, plus to na rate i bez kamate. ne znam šta bi više. Čekovi su zakon, šteta što ih nikad nisam niti ću ih ikad imati :D

Posted

Cekovi su super, ne moras da se smaras sa onim "beskamatnim" kreditima. Mi svu tehniku tako kupujemo. Uglavnom moze na 7 cekova.

Jednom su moji kupili TV na taj fazon sa kreditom, em nije bez kamate em su me ovi iz banke stalno smarali, morala sam da im blokiram broj.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...