B@K@ Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Potpuno sam oćoravio od ovog svog monitora nisam ni video ovu poslednju stranicu... elem, to ti je to... mada, možeš da uzmeš i bilo koji IPS od 23 inča, vidim ljudi hvale i ovaj ASUS
Kumodraski Vo Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Mada ako si mislio na pravi matine, nemam po Pa da, ne znam jel toga uospte ima kod nas..
vudun Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Flux je stvarno neverovatno koristan. Je l' i ova prva 2 programa rade istu stvar? Radi ovaj prvi, koristim ga dugo. Volim da manuelno podešavam toplinu i tamnoću.
Berliner Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Će prođe. Trepći, prekidaj po par minuta i gledaj u daljinu, uzmi led, a ubuduće koristi nek od ovih programčića https://maoserr.gith...ts/redshiftgui/ http://www.nelsonpir...oftware/dimmer/ https://justgetflux.com/ tx, ovo je odlicno. posto je krenulo jace sunce drzao sam roletne spustene ali zato nisam mogao da gledam kroz prozor i to me sjebalo
Zen Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 ljudi nemojte d ase zajebavate sa ocima, cas posla se tu fasuje neki problem i posle haos narocito posto je vecin anas vezana za monitor kuci ili na poslu.... jel zna neko koliko dugo traje dvostrana lepljiva traka? imam ona ikeina ogledala honefoss i hocu da ih okacim, ali mi je trip da nece u nekom trenutku da otpadnu , posto se na podlogu lepe tom dvostranom trakom
Machka Naopachka Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) Pa zavisi od povrsine na koju lepis traku (poledjine ogledala) najvise i od tezine. Ja sam kacila ogledalca iz ikee i stoje evo vise od godinu da ali mi ramovi za slike padaju. Mislim da ako su ravna pozadi da ce biti skroz cool. Jedino sto ova obicna samolepiva traka ostaje na zidu kad se skine okacen predmet. Edited April 1, 2016 by Machka Naopachka
Zen Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Zato imam plam da ih lepim sve u figuru na komad sper ploce, koji cu onda usrafiti na zid. Haha cunning plan
Machka Naopachka Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Samolepiva traka je stvarno mnogo lakse resenje. Mi se primili pa se zaneli s tim slicicama ali dok je dovoljna ravna povrsina ono drzi.
Oak Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Kako da uklonim godine zalepljene masti i brašna sa onog okruglog pleha za picu, gledam po netu i svuda su neki recepti za sirće i sodu bikarbonu ali to nema šanse da ukloni ovo sranje, sandiranje bi sto posto upalilo ali treba mi neki ne industrijski način je li ima po marketima neka zajebana kiselina što izjeda ta organska sranja?
Oak Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Sirće je u principu hc verzija kokakole za fleke i mrlje tipa kamenac zapečena masnoća itd, tako da ste noobovi.
Zen Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 stavi, cekaj da odradi, obrisi ponovi koliko je potrebno uz koriscenje metalne zice ako bude potrebno jebo te pleh, kupi novi kad si taj toliko zapustio
Oak Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Ma dosadno mi pa razmišljam kako bi izgledao da je čist, neću ga ni čistiti na kraju, jebeš pleh ni ne koristim ga. 1
KazimKazim Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Vazda treba testirati dobru volju clanova foruma 1
B@K@ Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Svaki pleh mora da bude malko prljav od pređašnjih upotreba. To su te male tajne naših staramajki...
Demon Seed Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 HOLI NEKO DA MU PRODAM JEFTINO TELEVIZOR mrzi me žešće da ga kačim na kupujemprodajem. 5000, Crown, ću pogledam oznaku ako volite, neje tanacak nego kockasti, jbg. Lep, ispravan, kupljen nov 2008. godine u onoj radnji zbelu tehniku kod Dušanovačke pošte
KazimKazim Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Kamacrown? Mnogo praktican Tv...keva ga koristi za serie i Grand, kadie ja i cale oteramo sa big skrina
Demon Seed Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Karmacoma, Lazio i Roma? Samo Crown piše. Instalirao bih ga i ja da se ne gađam predmetima zženom kada je trkački vikend, nego mi se ne uklapa u prostornu koncepciju
KazimKazim Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Tai e neki modernii, verovatno Moi e ovakav
Angelystor Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 (edited) DS@ Dam ti 5-6 ruskih Gamma Rayeva za taj TV. Edited April 21, 2016 by Angelystor 2 1
Demon Seed Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 čuj 5000 A za kol'ko bi ti hteo? Ti se za te pare ni ne najedeš kao čovek... Ako neš da kupuješ ne osporavaj cenu, no idi na Sport Tai e neki modernii, verovatno Moi e ovakav olckul što se kaže
bradilko Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Kamacrown? Mnogo praktican Tv...keva ga koristi za serie i Grand, kadie ja i cale oteramo sa big skrina omanulo ti se jedno j 1
Recommended Posts