Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potpuno sam oćoravio od ovog svog monitora :D nisam ni video ovu poslednju stranicu... elem, to ti je to... mada, možeš da uzmeš i bilo koji IPS od 23 inča, vidim ljudi hvale i ovaj ASUS

Posted

Flux je stvarno neverovatno koristan. Je l' i ova prva 2 programa rade istu stvar?

Radi ovaj prvi, koristim ga dugo. Volim da manuelno podešavam toplinu i tamnoću.

Posted

ljudi nemojte d ase zajebavate sa ocima, cas posla se tu fasuje neki problem

i posle haos

narocito posto je vecin anas vezana za monitor

kuci ili na poslu....

jel zna neko koliko dugo traje dvostrana lepljiva traka?

imam ona ikeina ogledala honefoss i hocu da ih okacim, ali mi je trip da nece u nekom trenutku da otpadnu , posto se na podlogu lepe tom dvostranom trakom

ef1ee53f9e7f7bcf12413148bdfe923e.jpg

Posted (edited)

Pa zavisi od povrsine na koju lepis traku (poledjine ogledala) najvise i od tezine. Ja sam kacila ogledalca iz ikee i stoje evo vise od godinu da ali mi ramovi za slike padaju.

Mislim da ako su ravna pozadi da ce biti skroz cool.

Jedino sto ova obicna samolepiva traka ostaje na zidu kad se skine okacen predmet.

Edited by Machka Naopachka
Posted

Zato imam plam da ih lepim sve u figuru na komad sper ploce, koji cu onda usrafiti na zid. Haha cunning plan

• 2 weeks later...
Posted

Kako da uklonim godine zalepljene masti i brašna sa onog okruglog pleha za picu, gledam po netu i svuda su neki recepti za sirće i sodu bikarbonu ali to nema šanse da ukloni ovo sranje, sandiranje bi sto posto upalilo ali treba mi neki ne industrijski način :D je li ima po marketima neka zajebana kiselina što izjeda ta organska sranja?

Posted

Sirće je u principu hc verzija kokakole za fleke i mrlje tipa kamenac zapečena masnoća itd, tako da ste noobovi.

Posted

503047528l.gif

stavi, cekaj da odradi, obrisi

ponovi koliko je potrebno

uz koriscenje metalne zice ako bude potrebno

jebo te pleh, kupi novi kad si taj toliko zapustio :haha:

Posted

Ma dosadno mi pa razmišljam kako bi izgledao da je čist, neću ga ni čistiti na kraju, jebeš pleh ni ne koristim ga.

• Downvote 1
Posted

Svaki pleh mora da bude malko prljav od pređašnjih upotreba. To su te male tajne naših staramajki...

• 2 weeks later...
Posted

HOLI NEKO DA MU PRODAM JEFTINO TELEVIZOR

mrzi me žešće da ga kačim na kupujemprodajem.

5000, Crown, ću pogledam oznaku ako volite, neje tanacak nego kockasti, jbg.

Lep, ispravan, kupljen nov 2008. godine u onoj radnji zbelu tehniku kod Dušanovačke pošte :D

Posted

Karmacoma, Lazio i Roma? Samo Crown piše.

Instalirao bih ga i ja da se ne gađam predmetima zženom kada je trkački vikend, nego mi se ne uklapa u prostornu koncepciju

Posted

čuj 5000

A za kol'ko bi ti hteo? Ti se za te pare ni ne najedeš kao čovek... Ako neš da kupuješ ne osporavaj cenu, no idi na Sport :D

Tai e neki modernii, verovatno

Moi e ovakav

olckul što se kaže :D

Posted

Kamacrown? Mnogo praktican Tv...keva ga koristi za serie i Grand, kadie ja i cale oteramo sa big skrina :bigblue:

omanulo ti se jedno j

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...