Vresište Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 U zavisnosti gde na listu može bude il S5 (sakralni) ili Lumbalni 4 il 5 disk, tj nerv ko što Sreta reče. evo ti mapa dermatoma http://instantmedic.netai.net/images/lowerlimbs.png Međutim ne mora uopšte bude to jelte... da ne prdim previše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ili idi u dzordza vasingtona, na varikologiju, kod doktorke Delic, javorka ili tako neko ime ima, tamo ti ne treba uput, samo se spremi da cekas, ona ce ti odmah reci sta (ni)je. @vres Gotova je, sutra ce kod lekara, usrali smo je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 da da i antikristina ne zaboravi da ih zamoliš da ti saniraju taj karcinom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ne treba ni uput ni knjižica? Vrh, idem ovih dana obavezno Jebem li vam sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Kako to ne treba knjizica? Kad sam hila student moglo je na index uz doplatu samo u studentskim poliklinikama al tamo je fazon uput pa specijalista neki drugi dan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Treba knjizica, ne uput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Pa u tome i jeste fazon, ja moram na nešto baš malo vremena da overavam knjižicu zbog kojekakvih sranja, pa me mrzi da se cimam Jer bukvalno nikad ne idem kod lekara, al' čim mi istekne knjižica nešto mora da mi se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Koliko košta pregled kod nekog privatnog dermatologa, imam neki mladež za koji bih mogao da se zakunem da postepeno raste godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 4000 u Medigrupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 3000 kod dr Pralice u Soldo klinici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Kakvi su ovi u Euromediku? Tamo je 2500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ne znam, nisam isla, keva imala vaucer za ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 odlican euromedik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Da li spadaju u biometrijske i one licne karte bez cipova? Imam vazecu lk, bez cipa, a moram pasos da vadim, malo konfuzno pisu na sajtu, moguce da su im obavestenja od pre par godina dok je bilo papirnih dokumenata. Matori mi kaze da mora da ima cip da bi bila biometrijska, ja kolko sam skontao sve one nove su biometrijske. Ne bih da se cimam vise puta, nije bas usput mup, pa ako neko zna nek bude dobar kao sto je sw lepa i nek baci info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 I one su biometrijske, jer u bazi imaju tvoji biometrijski podaci. Vadjenje pasosa kad to imas ide dosta brze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Do jaja, ne moram da vadim ona drzavljanstva i ta govna. Hvala ljepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Ako su to sproveli u delo kako treba,sad ne moras ti nista da vadis od dokumenata,vec to SUP radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 možeš preko euprave da se informišeš sve vezano za dokumenta, možeš čak i da zakažeš stvari tipa vađenje lične karte, pasoša, etc. a od relativno skoro je uveden zakon da građani nisu dužni da podnose državljanstva krštenice i slične papire administrativnim radnicima pri vađenju dokumenata, što je jelte i logična stvar http://www.euprava.gov.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Preko e uprave samo napisu sve zauzeto u narednih 14 dana, mada da sam u gradu prijavljen ja bih to za min, zajebo sam se nekim kombinacijama, kad sam se odjavio iz grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 zajebi e-upravu, tamo nikada nećeš naći slobodan termin kažu ljudi da u Ljermontovoj nema gužvi, pa vidi tamo da odeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Hlp kako da "omeksam" plasticnu narukvicu za sat? plasticna, ne gumena valjda se stvrdnula od stajanja ili je originalno bila takva, nemam pojma ali je bas kruta i sece me po zglobu kad stavim sat jer se ne savija uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Skineš sa sata, proključaš je u vodu Daj da vidim narukvicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 eo ovaj je sat i narukvica jes narukviva bnas debela i plasticna ok, skinem delove i sat xD a koliko kuvam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 To je guma, nije plastika, da se razumemo Bukvalno 10 sekundi je dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 'bes mu mater pise da je plastika sta ga znam imam na drugom sartu za bazen silikonsku, ona je keva 'fala kad kazes kuvanje mislis na kljucalu vodu ili samo vrucu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts