johnnyzzz Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 neko mu je nešto digo pa bi da ga navata kako valja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 ...i ostade od svega samo gorak ukus u ustima (adminkinim HEHE)... Otvoriću ja temu ''leksikon'', ali će biti koncipirano da svi odgovaraju na ista pitanja, slobodna forma može na kraju ako neko baš ima inspiraciju da govori o sebi. Ali kasnije, sada još uvek sakupljam pitanja. I ima novi admin STROGO da SANKCIONIŠE spam. fixed Nego, pravi razlog zašto sam došao ovde (!) je da pitam da mi date spisak svih živih domaćih sajtova za kupoprodaju drangulija, u slučaju da nešto propuštam, treba mi neki proizvod pa da prečešljam na što više mesta. Ja znam kupujemprodajem, limundo kupindo, ovaj neki novi kurac Lalafo aplikacija, Halo Oglasi, ima li još nečega? MOJE KRPICE jel ti ovo treba? - http://mojekrpice.rs/items/cipele/2521360/sandale-radjene-po-narudzbini-kod-daneta-dogovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 O HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 mala pomoc iz nekog razloga mi 3x vec odbijen zahtev za online placanje nekih karata bukvalno treba da popunim dve stvari - broj kartice i CVV2, i unesem gore broj, dole mali trocifreni broj sa poledjine kartice i opet mi odbiju zahtev da napomenem da mi je kartica nova, da nije do toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Moguće je da ne podržavaju tu karticu koju imaš. Probaj da kontaktiraš njihovu podršku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 visu imam jbg pise da podrzavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 (edited) ne može tako, treba da odeš do banke i dobiješ nešto što liči na digitron, pa da ga koristiš kad plaćaš bar je kod mene tako bilo kad sam pokušavao nešto da platim prošle godine Edited October 30, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 to je samo ako traže MasterCard SecureCode ili Verified by Visa Koja VISA kartica je u pitanju, kreditna, Electron, Inspire...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Electron, SG banka Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 (edited) hint: telenor debitna kartica funkcionise (provereno) na par kontinenata, a online uvek (zato sto je u pitanju master card a ne maestro). provizija na placanja je 0, provereno u vise drzava ukljucujuci usa. zapravo, takvu karticu ne mozete dobiti u mnogim drzavama, obicno su potrebne 2 kartice da bi imali sve mogucnosti koje ima ova. a kosta 300 din mesecno, racun se otvara online, kartica dolazi na kucnu adresu kurirskom sluzbom, mobilna aplikacija je odlicna, nema "kalkulatora" koji treba da vucaram sa sobom. plus mozete da imate dva racuna na kartici (dinarski i eur) i kurs je dobar, a evri mogud a se podizu i uplacuju na njihovim bankomatima. Edited October 30, 2016 by imaginos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 ne može tako, treba da odeš do banke i dobiješ nešto što liči na digitron, pa da ga koristiš kad plaćaš bar je kod mene tako bilo kad sam pokušavao nešto da platim prošle godine De ti živiš Electron, SG banka Moguće je da je do njih. Skoro se mom drugu desilo da ne može da plati na kasi u radnji iako ima para na računu, a ima vizu. Zvao banku ovi kažu do sistema je, a ti se jebi sa punim kolicima istovarenim na kasu, od prilike. Možeš da probaš kasnije ili da zoveš. Ako je u srbiji trebalo bi da ti skidaju pare sa RSD računa. Ako je u inozemstvu, onda moraš da imaš EUR na računu, ako si u Societeu. MIslim da se to nije menjalo, znači neće sami da ti konvertuju iz dinara u eure. I ako si npr u Madjarskoj, moraš imati eure da bi ih oni prodali za forinte. Jebo lud zbunjenog. Ali njihov kurs u menjačnici na homebanku je zaista OK. Zamalo da zaboravim da pitam, a zbog toga došla na temu Da li je neko ovde pominjao da zna majstora koji sklapa IKEA nameštaj? Pitam u nekoj perspektivi kupovine kuhinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 ja sam skoro promenila paket, imam jednu karticu koja mi je i za dinarski i za devizni racun verovatno je do njih, zovem sutra, danas nedelja btw dajte gde ima povoljnih staza na metar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Buvljak. Bez zajebavanja, sa leve strane, pri sredini, ima i ispred ali je unutra jeftinije, a sličan izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 De ti živiš m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Večito neke komplikacije oko šugavih kartica. Samo keš, dudlajte ga čipovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Mnjeh. Ja ih imam 5. I ok je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 imam visu u intezi, onaj hit tekući, plaćam sve preko neta bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Intesa ima dobru karticu koja cepa na rate. Ima jednu manu doduse, ne moze da se koristi u inozemstvu. SoGe masterata moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Moze i ova moja u inozemstvu Samo da prvo proradi u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 pratite sta se desava sa racunima. meni je neko pokusao da digne pare sa kartice (intezina viza elektron), banka je to otkrila i nazvala me da bih potvrdio tu transakciju posto im je izgledala sumnjivo. tu je stvar provaljena, i odmah je blokirana. navodno, prvo se pokusa sa manjom sumom (8 dolara u mom slucaju), pa ako to uspe onda ociste ceo racun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 tz tz tz. na kartici je najbolje drzati blokiran kanal internet transfera love, i odblokiras ga samo kad hoces nesto da kupis online (i blokiras ponovo nakon kupovine). naravno, pod uslovom da banka podrzava tako nesto kroz web sajt ili mobile aplikaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Moze i ova moja u inozemstvu Samo da prvo proradi u Srbiji Tvoja ne cepa na rate. Kolko znam sve Visa kartice mogu u inozemstvu. Pricam o Masterati vs Intesa installment kartici (ne znam joj ime). Intesa ima kriticnu stvar da sve rate rolaze do 10. u mesecu a masterata je tu sranje, ide na 30 dana. Sto znaci da moze da ti migrira rata na kraj meseca sto je sranje jer ko jos drzi pare na racunu krajem meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 jel mnogo lose da se predozira cefaleksinom? pijem 2x2 al sam se nesto zajebao i popio duplo uvece da pijem puno vode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 opusteno, to je blag antibiotik, preziveces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Šukni jedan aktivni ugalj ako imaš, smanjićeš malo količinu Cefaleksina koja se apsorbuje (naročito ako si ga skoro popio). I obavezno neki probiotik, simbiotik, tako ta sranja, sjebaće ti možda stomak (ako već nije xD), mada kod nekih ljudi i antibiotika ni to ne pomaže da ne dobiješ proliv. Ako krene proliv uzmi Smectu, to će malo da zatisne Ovako osim stomaka ne bi trebalo da ti bude ništa (ali prati da li se menja nešto značajno, nem pojma, mala je šansa da ti se javi alergijska reakcija od duple doze, ako već nije od regularne). Što se tiče nivoa leka u krvi, nema veze što je malo viši, bolje tako nego da npr. preskočiš sledeću dozu pa da ti padne ispod terapijske koncentracije. (Bolje pozitivan nego negativan spike, jednom se živi ) Srećno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts