Zen Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Neeeema idem sutra na buvljak da nadjem prokleti termostat. Pffff.
soul wandering Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Ako te mrzi, nemoj po ovoj vrucini ici. Vrati mi ga, pa cu ga popraviti kad stignem. Hvala na dobroj volji u svakom slucaju.
Zen Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Ma svejedno moram na buvljak po neke pinkle za kucu, opusteno.
Zen Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 sa žaljenjem obaveštavam da posle detaljne potrage nigde ne nadjoh nov termostat za grill (centar, buvljak i par servisa) mogu da ti ga vratim sa izvadjenom termostatom, pa ako ga ti nadjes negde da kupiš, sklopicemo ga a jebiga, toliko sam se cimala po gradu, samo imaju termostate za velike stvari, tipa grejalice
Rehabilitovani Bagrem Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 sa žaljenjem obaveštavam da posle detaljne potrage nigde ne nadjoh nov termostat za grill (centar, buvljak i par servisa) mogu da ti ga vratim sa izvadjenom termostatom, pa ako ga ti nadjes negde da kupiš, sklopicemo ga a jebiga, toliko sam se cimala po gradu, samo imaju termostate za velike stvari, tipa grejalice Na kakav gril mislis,pojasni???Znam ranije one kao tostere slicne onima za sendvise i jos zilion kobimacija.a Ako je proizvodjac domaci ili iz eks ju mogu naci termostat,samo reci ko je proizvodjac i model istog.Imas brdo majstora koji drze grejace i termostate,ima recimo jedan koji drzi stamo te i nalazi se na 500m od Vukovog spomenika,tacno preko picerija Orao.Bese se zove elektricar Srecko,.
Zen Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 philips brate. ja obidjoh jebeni buvljak i gomilu radnji i par servisa u okolini Vuka. ako hoces predacu ti ostatke junacke pa ti ganjaj Srecka ako te volja, ionako je malisha u kesi kod mene na poslu u RTSu.
Rehabilitovani Bagrem Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 auf,radis na rts-u.zajebano.kapiram da je zajebano 4 cuke dnevno raditi,a 4 piti kafu i cekati neki materijal preko onog teleskopa ili kako se zove. udri,daj ime modela i kada si ga kupila,tipa jer nova stvar ili stara ko zna koliko godina,pa javljam vec sutra ako uspem naci termostat.
soul wandering Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Ana, batalite to, kupicu nov. Toster jebeni, ne cimajte se po ovom zlu napolju.
Zen Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 ama to je njen kvltni toster star ko zna koliko videcu sutra koji je model pa ti javim ovako izgleda crknuti deo a moz sutra popodne kad god hoces da naidjes do Abardareve pa cu ti predati kesu. (15-20:30) NECROTOASTING ne zajebavaj za posao nema svako priliku da radi u vrhunskoj produkciji gde ga rabe ceo dan i placaju evropski.
soul wandering Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 BACI GA DA LI SE JA ISTA PITAM Nemam ja vremena sad da se jebavam oko toga, mislila sam da ce biti manje cimanje,sad kad se zakomlikovalo, kanta mu je sudbina. Ako hocete, popravljajte i zadrzite ga za sebe. Od sad, on me ne zanima.
Јарослав Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 BACI GA DA LI SE JA ISTA PITAM Nemam ja vremena sad da se jebavam oko toga, mislila sam da ce biti manje cimanje,sad kad se zakomlikovalo, kanta mu je sudbina. Ako hocete, popravljajte i zadrzite ga za sebe. Od sad, on me ne zanima. Мислим да је цела та прича прерасла више у принцип.
Zen Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 To. kakvi ste, devojka onoliko kukala, ja se cimala i tek sad se javljate breeeee
soul wandering Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Popravite, i onda eto vam ga, poklon od mene vama To. kakvi ste, devojka onoliko kukala, ja se cimala i tek sad se javljate breeeee Hahaha pa taj fazon, ja sam i nameravala da smaram dok se neko ne smiluje, principa radi.
Rehabilitovani Bagrem Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 CEkaj bre,pricala si da je to gril a sada kazes da je to toster??? Necu tako da se igram!
imaginos Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 nije bas on-topic, ali posto nema boljeg topica, pitacu ovde: - jel zna neko gde ima da se kupi povoljno bastenski suncobran i koliko to moze da kosta?
Havočka Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 ima kod kineza, lifespan mu je oko godinu dana, kosta oko 1000 kinti, ima u metrou oko 3500, traje mi otp oko 4 godine i eno ga opet, pravi 'lad. 1 1
sunessence Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Да питам и ја овде - ипак ова мука спада у неко мајсторисање. Купила кева прошле године дозлабога фенси нашминкану Candy веш машину и још нека два месеца је у гаранцији. Последњих месец дана се цимам са њиховим сервисерима - дисплеј усред програма почне да трепће (седмосегментни дисплеј, на коме пише колико још траје програм) и нема теорије да заврши прање. Напомињем да се не гаси, већ просто забагује. Носили су је два пута на поправку и тврде да јој није ништа. Говоре да је то лош напон у мом крају, па сам измерила - било око 235, 236. Онда они дошли и снимили - све време је у распону 231-239 волти. Ако то није пристојан напон, ја не знам шта је. У сваком случају, они перу руке од свега тога и говоре ми да узмем регулатор напона, о мом трошку, наравно. Који ће ми ђаво регулатор напона за вредност која не пада испод 230?! А колико ја знам, те машине немају проблема да раде све док је напон изнад 200. Шта мислите?
Zen Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Mislim da treba na glavu da im se popnes dok je masina u garanciji.
Sisus Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Mislim da treba da im pripretiš društvom za zaštitu potrošača.
Recommended Posts