Rehabilitovani Bagrem Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Malina,dakle ne nosis martinke i imas BFF,ovo mi ukazuje da ides u tehnoart na umetnicki smer.Nadam se iskreno da gresim. Quote
Mallina Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 (edited) On 6/5/2011 at 9:48 PM, Underkuruz said: Malina, je l' mogu da te zovem profesorko? Moja profesorka nemačkog u srednjoj školi se zvala Malina. Nije lepa, a ni mlada, ali je bila vrlo prijatna i zauvek ću je se sećati. Čak i kad stigne jesen i ljudi oblače kapute, majke stavljaju zimnicu, počne škola, a ptice odlete na jug. moze moze @ Egzistencijalni Bol ehhh otkud znas? O.o ovamo ima proroka ko kineza ...lol,zezz se. Edited June 6, 2011 by Mallina Quote
tier_mfkr Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 On 6/5/2011 at 10:34 PM, Grob Bez Dna said: ja volim yumetal. gde normalan i posten covek moze biti jedino zgranut. Quote
рогозуб Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 lol, moj mladji buraz ide u tehno-art umetnichki smer 1 Quote
lemmy sixx Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Bez naprimer,ovde je konkretan slucaj u pitanju. 1 Quote
Lou Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 On 6/11/2011 at 11:52 AM, рогозуб said: lol, moj mladji buraz ide u tehno-art umetnichki smer Tvoj mlađi burazer je Malina. 1 Quote
Baron Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1pfTVptGdGg 1 Quote
[Nocturno] Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b17tir-Yre4 Quote
Havočka Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Mislim stvarno, ima 13 godina, mrzi stripove, zezz se i ide u TehnoArt, ima BBF i vi ste je oterali? ONO, KAO, MISLIM STVARNO -.- Quote
рогозуб Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 On 6/15/2011 at 8:14 AM, ~HaVoC~ said: Mislim stvarno, ima 13 godina, mrzi stripove, zezz se i ide u TehnoArt, ima BBF i vi ste je oterali? ONO, KAO, MISLIM STVARNO -.- "ono, kao, mis'im stvarno". 1 Quote
vudun Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 ne umeju ovi prljavi i zlobni metalci valjano da postupaju sa neiskvarenim i mladim damama , pa to ti je... to sve rodjeno alavo i navalentno , liseno svakog manira i kucnoga vaspitanja. 1 Quote
Havočka Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Ma da li je neiskvarena? Baron mali ^^ Elem, bek on topik, u prvu sutku sam UPALA na prvom koncertu Guardiana, prezivela Born in the Mourning Hall nekako, i ugazili me na Valhalli Well, bilo je kind of ocekivano, imala sam metar i po i 15 kila XD Dosta dugo mi je bilo frka od sutki posle toga, pa sam se i suzdrzavala, i onda, posle par svirki Ujeda Besne Sisarke prosto vise nije bilo nacina da ne udjem u sutku, svojom voljom, ili drugacije... E sad, kad si malo veci i tezi, sve to lepse mnogo ide, pa sam bila bas srecna sto imam prilike da divljam i povikujem anti-emo poklice xD Najlepse su bile sutke na Fatalityjevim svirkama u LivingRoomu, lomile su se glave o sankove, ograde, civiluke, druge ljude, bilo je bas u duhu mocnih rendzera i skroz kul xD E, onda sam se ponovo na'vatala straha na svirci Forever Storma u maloj sali, doduse, tad sam ja bila ta koja je sutnula coveka u glavu, pa nisam znala ko ce me sacekati ispred SKC-a... Al' lik se smejao dok mu je nos obilno krvario, tako da preziveh i to nekako... Poslednja zaista upecatljiva sutka u kojoj sam ucestvovala bila je neka svirka Twistera u Dangubi, kada me je lik bacio preko ledja i kad sam pala pravo na Medu koji je poceo da skace po meni... Funny times. Bila je i jedna lepa all-female sutka na Keltima u KST-u... Moj problem je to sto sam preterano laka -.- A najbolja pesma, najbolja pesma... Mozda Exodusov Toxic Waltz? 1 5 Quote
Adolf Satan Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Marduk - Baptism by Fire Carnal Decay - Chopping off the Head Azarath - Baptized in Sperm of the Antichrist Infernal War - Be a Slave or be a Lord Impaled Nazarene - Corpses Hmmmm... na nastupu Sabatona sam dočekao Ghost Division u samoj sredini, morao sam stoga nabaviti nove naočari. Dobar je i Testament - Into the Pit, a imam osećaj da bi i Angelcorpse bio solidan za šutke... 'De znam...(: Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 havoc opalio bi te. mislim da si isla u VI-tu. Sad cu i tebe da oteram Quote
Recommended Posts