WIZARD OF GORE Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Meni jeste Opet me pratis u stopu, znam da me volis priča se da Morgan bije ko iz topa al jebaga volem samo tvoju majicu dž kvaliteta koju si mi prodao pre neku godinu Quote
Теша Тешановић Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 najbolji bend za sutke ikada je ritam nereda Quote
blondie Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 ziva istina.. tamo negdje prije 5-6 godina, valjda negdje na trgu u Bgd, svirali oni izmedju ostalih bendova.. i moja luda sestra upadne u sutku sa skinerima.. iz mog tadasnjeg bogatog iskustva, ono i nije bila sutka. ono je bila borba za opstanak.. sjecam se da sam u kosi imala neciju krv. troja kola hitne pomoci su tu vec bila nakon dvije pjesme. ja kao probam da je izvucem iz tog haosa, i u momentu vidim je kako pada u centar ludnice. i odjednom vidis dvojicu nekih celavih grmalja kako je podizu i bacaju prema meni. kao da je kesica bombona, a ne 55 kila zive vage. poslije cujes Bobana kako moli ribe da se maknu iz sutke nedavno sam na napalm deathu prisustvovala teskoj sceni davljenja.. znaci, ni sutka nije bila dovoljna i neki idiot ko od brda odvaljen, krene da davi nekog jadnicka, otprilike na metar od mene. jezivo.. Quote
Josif Visarionovič Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Tako je moj ortak na Limp Bizkitu zavrsio sa polomljenim rebrima.A inace lik je igrao ragbi za prvi tim Arizone,da ne pricam dalje o njegovim dimenzijama Quote
CROSSIĆ Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 nek oej vec pomenu na Slayeru kad pocnu rannig blood i angel of death to je kidanje...lol i na partibrejkersima hahaha Quote
The Joker Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 nek oej vec pomenu na Slayeru kad pocnu rannig blood i angel of death to je kidanje...lol i na partibrejkersima hahaha Covece copave tastature,gledaj sta pises!!!! Quote
Mita Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 au Joker jos me boli noga od vase svirke ono kad je bilo Fear au ubili su me Quote
The Joker Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Hehehe..u trecoj su za fallen star zakucali lika za stub,ostade bez 4 zuba Quote
Sandman Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 (edited) Ozbiljno?Auh... Ti stubovi u living roomu su stvarno krvavi kada dodje do shutki. Edited June 12, 2008 by Sandman Quote
The Joker Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Aha,ovaj je ima srece sto su u trecoj bar okrugli Quote
Sandman Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Livining room definitivno nije za takve vrste svirki jer neko uvek najebe. Mene su jednom nabili na taj stub kada je bila shutka na Mocne rendzhere. Quote
The Joker Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Zato u LR se sutkas iskljucivo ispred bine...jbt,za vreme nase svirke je neko zamalo uleteo u mene Quote
Mita Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Livining room definitivno nije za takve vrste svirki jer neko uvek najebe. Mene su jednom nabili na taj stub kada je bila shutka na Mocne rendzhere. jao secam se kako je bio do jaja taj Megadeth tribut Quote
Sandman Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Najgore je ako bina nije podignuta u odnosu na prostor gde je publika i plus nema ograde,onda uvek neko odleti prema bendu. Tako na svirci jednog mog druga u Blue Moon-u krenula shutka - jedan drug pao na bubanj jedan lik na pevacha a ja na basistu(tog druga koga smo ishli da gledamo). Quote
Mita Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Zato u LR se sutkas iskljucivo ispred bine...jbt,za vreme nase svirke je neko zamalo uleteo u mene zato pametno da se stavi ono sto koriste na HIT-u one kao ograde Quote
The Joker Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 zato pametno da se stavi ono sto koriste na HIT-u one kao ograde MA jok,meni bas bilo fora ovako Quote
Nimrod Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ima mnogo stvari za sutke,ali sad mi pade na pamet Down for life od Biohazarda. Quote
LordHypnos Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) Bio sam prilično dokon i tek sad naiđoh na ovu temu i u slasti je pročitah hehe. Prvo~ ne mešajte šutku i mosh-pit, jednostavno rečeno~ dva različita pojma. Drugo~ po mom iskustvu, šutke su bile bolje devedesetih, mahom početkom istih jer nije bilo mnogo koncerata. Samim tim, na jednom mestu, npr. na koncertu Trule Koalicije okupi se sasvim različit profil ljudi, skinsi, pankeri, metalci, dok HC ljubitelja i sličnih još uvek nije bilo. E, to je bila klanica i to isključivo nogama! Danas se koriste laktovi, nokti, pesnice, a da ne pominjem pomagala poput boksera, lanaca itd. Bilo je finih zgoda i nezgoda u to vreme, otuda mi ožiljak iznad levog oka [jbga, metalac među skinsima našao da slemuje i popio cokulu u glavu]. Treće~ mogu da razumem ljude koji žele u miru da proprate neki koncert, ali mi ne ide u glavu da se neko žali zbog šutke na Cannibal Corpse ili još gore na Sinister?! Mada ima još gorih slučajeva kao što se zgodilo na King Diamond~ ja slemujem a neki lik će veoma nervozno: "je l' možeš malo lakše?!" heh. Ima mnogo razmaženih... Inače, najbolja šutka u novije vreme~ Vital Remains!! Krkljanac je najbolji kad nema mnogo ljudi! Edited July 8, 2008 by LordHypnos Quote
Zgole Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 ja slemujem a neki lik će veoma nervozno: "je l' možeš malo lakše?!" heh. Bar 30 puta mi se desilo. Uzash. A da: za ultimativnu shutku = Antrax - Caught in a Mosh Quote
Теша Тешановић Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 a sta vi mislite o hardcore plesu?? Quote
oʞɾoƃ Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Retardi se ubijaju međusobno = nemam ništa protiv. Quote
Vlladimir Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Ja bih izabrao ovu: http://youtube.com/watch?v=r7oCDbDebDA Inače, da se ja pitam, najbolje su one šutke kad u masu ubaciš besno pseto, nema ko neće da djipa, a pesma, po izboru,normalno. primer: Quote
Josif Visarionovič Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 to je fox terijer haha,imam ih 7 komada Quote
Lunar Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Vlladimir: Ovaj ker je nacisto lud XD. Cool pravi death metal ker. Inace o sutkama mislim sve najgore. Shvatma to da vas muzika ponese ali tolko da konstantno se sutiras i guras sa ljudima kolko ti uopste u tom silnom guranju mozes da cujes muzike tako jest da budes skocentiras na istu? Okej razumem headbanggovanje i skakanje i slicno , ali ovo mi nikako neide u mozak, pogotovo sto sam dosao da uzivma u muzici i neki idiot konstantno zeli da me ubaci u sutku ili se neko zakuca u mene i tako me konstantno ometaju, ajde nemam pojma ako pravite sutku pravite na kraju sale, i onako vas nezanima muzika. Quote
Recommended Posts