Talvi Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Nije poenta u tezini, nego u tome sto u sutke ulazim iskljucivo na lokalnim svirkama na koje dodjem iz zajebancije, a kada gledam neki veliki bend ipak vise volim da ga stvarno GLEDAM na miru... Mada, kada su Vader svirali Raining Blood u NS-u tu nisam mogao da odolim... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 10, 2008 Author Report Posted April 10, 2008 ...kada gledam neki veliki bend ipak vise volim da ga stvarno GLEDAM na miru... U pravu si... Ali kada ces opet imati prilike da uletis u sutke na nekom bendu tipa SLAYER, kada je vec 100% sigurno da se vise nece (posle ovoga u junu) vracati u Srbiju? Znaci, malo mirno posmatranje, a malo letenje... Bar na tom koncertu... Quote
Talvi Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Hahaha, pa znas kako, na Slayer-u na Exitu sam bio u prvom redu, pa sam kasnije prepustio mesto ortaku i presao u drugi i guzva je bila tolika da nisi mogao ruku da podignes, a kamoli da napravis sutku... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 10, 2008 Author Report Posted April 10, 2008 Ali kad vec bude krenulo... Ne moras bas ti da napravis... A ni ne mogu da zamislim Slayer bez sutki... Bar u toku ovih himni... Sta?! Da stojim, i slusam Altar of sacrifice - Jesus saves?! Raining blood?! Nema sanse... Quote
Andrija Smith Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Nije poenta u tezini, nego u tome sto u sutke ulazim iskljucivo na lokalnim svirkama na koje dodjem iz zajebancije, a kada gledam neki veliki bend ipak vise volim da ga stvarno GLEDAM na miru... Upravo to, povrace mi se od debila koji dodju na koncert i ne sčusaju muziku nego gledaju kako ce koga da isutiraju. Quote
oʞɾoƃ Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 kada gledam neki veliki bend ipak vise volim da ga stvarno GLEDAM na miru... Upravo. Quote
Melodicus Deathus... Posted April 10, 2008 Author Report Posted April 10, 2008 Upravo to, povrace mi se od debila koji dodju na koncert i ne sčusaju muziku nego gledaju kako ce koga da isutiraju. Ako si umeren u tome, nema problema... Stizes i da se sutiras i da cujes i vidis sve... Quote
kuruz Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ја их волим, учествујем у свакој, често их започињем. Најјаче су биле кад је Чорба гостовала у Житишту, па је била шутка на Једино моје. :) 1 Quote
Hudini Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 kada gledam neki veliki bend ipak vise volim da ga stvarno GLEDAM na miru... Motorhead na Tašu 2002 je bio borba za goli život a ne koncert. Quote
Bata Trokrilni Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ja ne volim šutke u principu, ali jedva čekam kad bude počela ona na Aces High u Splitu. Quote
El Karnisero Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Samo da mu se ne omakne neka patriotska parola,izgazice ga ustase. Quote
Mazrim Taim Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Jedini put kada sam uzivao u sutki (dobro,nije bas sutka,vise guranje) je bilo na Kreatoru kada su svirali Violent Revolution. Na tom koncertu sam se i najbolje proveo i sve to. Inace,ne razumem u cemu je fora sutirati se kada se svira neka pesma.. Sta vise,mislim da je to uzasno glupo. Quote
Josif Visarionovič Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ja ne volim sutke ali pesme koje su pogodne za tu su uglavnom neki metalcore i hc.Mosh pit do jaja izgleda kad ne ucestvujes u njemu Quote
enclave Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Cuo sam za Motorhead da je to bilo primarno kako preziveti koncert a ne cuti neku pesmu... Ne praktikujem sutke. Nekim jednostavno ne mogu da odolim. Prva sutka mi je bila na Roots Bloody Roots na Soulfy onda je krenulo.... Ali najgora sutka u kojoj sam bio je Throwdown - Never Back Down pre 2 nedelje. Cela hala u krug, ne zna se ko koga bije a Ameri debele stoke samo pesnice u glavu, ispruzis i ti i bole te kurac. Quote
Жвакић Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ни ја несам неки љубитељ шутки мада ту и тамо ускочим у неку. Најбоље шутке су ми биле на Сексодусовом концерту. Quote
Herr_Wolf Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Vesela šutka bejaše na prošlom Peru Deformeru Quote
Josif Visarionovič Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Mom ortaku su slomili rebra na Limp Bizkitu,a on je na koncertu Korna liku slomio vilicu. Quote
Andrija Smith Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Odlucio sam, na Slayer ne idem Quote
enclave Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 ZLO S'obzirom da je ovo Black Label verovatno da bih bio tu jer poludim kad je slusam ovako a kamoli na koncertu. Quote
Odelo Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 ZLO AHAHAHA!!! Koliko polu-retardiranih američkih metalcore šabančića na samo jednom mestu! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Mom ortaku su slomili rebra na Limp Bizkitu,a on je na koncertu Korna liku slomio vilicu. Sledeci put nek zove i mene Quote
Recommended Posts