SkullKrusheR Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 o, da! imam to medju fejvoritsima na tjubu. Quote
vegeta Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Circle pitovi su sranje Sutke na keltima su najace Quote
Drogarito Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Tardy ludak http://www.youtube.com/watch?v=GutKRa2DVpU&playnext_from=TL&videos=00I4vTtoozM Nenadjebivo 1 Quote
FilipNRK Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Soulfly volem, nekako domaca atmosfera, al ipak sto se ovoga tice glasam za hardcore svirke, male ali.......Na Hardfaced-u sam ostavio bubreg....pa sta da se radi, racunam, sportom se ne bavim....mora neka rekreacija da postoji, a i vuce majku mu....kad krenu brakedownovi kako da odolis Quote
Mord'Sith Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 Samo daj treša i har'koraaaaa!!! To su šutke! Quote
рогозуб Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 ako neshto mrzim to su one "circe pit" pizdarije shto vidjam na skoro svakom klipu koji snima "shutku". znachi, ako to postane popularno kod nas, i na svirkama/ koncertima se ne mozhe prekinuti (ishutirati te shabane shto ocje da igraju kolo, da se sklone) tad cju da prestanem da idem na svirke/ koncerte. Quote
Маузер Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=apD_nDwOSxQ&feature=related Bio sam prisutan na Testamentovom koncertu u Londonu u velikoj sali. Ono nije normalno bilo, ljudi su skakali sa balkona. 2 2 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 Koja pesma je najbolja za šutke? SVE OD EXPLOITED-A... 3 2 Quote
Nesalomivi Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Exploited, njihova najbolja pesma, Fuck USA Quote
Mallina Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 (edited) jao ne pominjite mi sutke kad sam prosli put bila na koncertu (jednom tamo nije ni bitno) neko me je sve izgazio martinkama...ostali su mi oziljci na nogama. al mu je zato Voćko j' mater iza dvorane ( voćko je stariji brat moje bff morala sam da idem s njim jer sam imala jedno...11 godina? ) po meni najbolja pesma je http://www.youtube.com/watch?v=Sy-r223lsWg Edited June 5, 2011 by Mallina 1 1 Quote
Oak Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 (edited) Predviđam svetlu budućnost novoj članici. Edited June 5, 2011 by Oak Quote
soul wandering Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 jest ona je Malina a drug Vocko... Quote
Mallina Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 @ Soul hahaha nisam dosad primetila xD @ oak jao nemoj molim te vise mi se svidja crna boja 1 Quote
Мајор Гашпар Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Малина, изджи...касније ће све бити лакше. 1 Quote
Fapril ethereal Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Malina,pusti shutke,gledaj "Srpski top model" by Ivana Stankovic Quote
BLAGOJE Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 malina,dal' slucajno ne znas kako se skida sa ifoldera?brutalno mi treba neki USBM iz Amerike da imam za kastofon u nivi.inace,na ovom forumu je tesko ostati normalan.saberes 2 i 2 i bude ti jasno. Quote
kuruz Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Malina, je l' mogu da te zovem profesorko? Moja profesorka nemačkog u srednjoj školi se zvala Malina. Nije lepa, a ni mlada, ali je bila vrlo prijatna i zauvek ću je se sećati. Čak i kad stigne jesen i ljudi oblače kapute, majke stavljaju zimnicu, počne škola, a ptice odlete na jug. 1 Quote
Recommended Posts