Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Malina, je l' mogu da te zovem profesorko? Moja profesorka nemačkog u srednjoj školi se zvala Malina. Nije lepa, a ni mlada, ali je bila vrlo prijatna i zauvek ću je se sećati. Čak i kad stigne jesen i ljudi oblače kapute, majke stavljaju zimnicu, počne škola, a ptice odlete na jug.

moze moze

@ Egzistencijalni Bol

ehhh otkud znas? O.o ovamo ima proroka ko kineza ...lol,zezz se.

Edited by Mallina
Posted

ne umeju ovi prljavi i zlobni metalci valjano da postupaju sa neiskvarenim i mladim damama , pa to ti je... to sve rodjeno alavo i navalentno , liseno svakog manira i kucnoga vaspitanja.

• Upvote 1
Posted

Ma da li je neiskvarena? :D

Baron mali ^^

Elem, bek on topik, u prvu sutku sam UPALA na prvom koncertu Guardiana, prezivela Born in the Mourning Hall nekako, i ugazili me na Valhalli :D

Well, bilo je kind of ocekivano, imala sam metar i po i 15 kila XD

Dosta dugo mi je bilo frka od sutki posle toga, pa sam se i suzdrzavala, i onda, posle par svirki Ujeda Besne Sisarke prosto vise nije bilo nacina da ne udjem u sutku, svojom voljom, ili drugacije... E sad, kad si malo veci i tezi, sve to lepse mnogo ide, pa sam bila bas srecna sto imam prilike da divljam i povikujem anti-emo poklice xD

Najlepse su bile sutke na Fatalityjevim svirkama u LivingRoomu, lomile su se glave o sankove, ograde, civiluke, druge ljude, bilo je bas u duhu mocnih rendzera i skroz kul xD

E, onda sam se ponovo na'vatala straha na svirci Forever Storma u maloj sali, doduse, tad sam ja bila ta koja je sutnula coveka u glavu, pa nisam znala ko ce me sacekati ispred SKC-a... Al' lik se smejao dok mu je nos obilno krvario, tako da preziveh i to nekako...

Poslednja zaista upecatljiva sutka u kojoj sam ucestvovala bila je neka svirka Twistera u Dangubi, kada me je lik bacio preko ledja i kad sam pala pravo na Medu koji je poceo da skace po meni... Funny times.

Bila je i jedna lepa all-female sutka na Keltima u KST-u...

Moj problem je to sto sam preterano laka -.-

A najbolja pesma, najbolja pesma...

Mozda Exodusov Toxic Waltz?

• Upvote 1
  • Downvote 5
  • 4 weeks later...
Posted

Marduk - Baptism by Fire

Carnal Decay - Chopping off the Head

Azarath - Baptized in Sperm of the Antichrist

Infernal War - Be a Slave or be a Lord

Impaled Nazarene - Corpses

Hmmmm... na nastupu Sabatona sam dočekao Ghost Division u samoj sredini, morao sam stoga nabaviti nove naočari. Dobar je i Testament - Into the Pit, a imam osećaj da bi i Angelcorpse bio solidan za šutke... 'De znam...(: