Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam bio jedan od tih klinaca. :D E jbg,ja realno nekad ne mogu da se susdrzim,volim sutke i ludilo,ali da,slazem se da to nije uopste vrhunac koncerta,i da zbog toga mozes da propustis da bolje cujes i vidis bend.

Mada meni je gluplje kad se napijes na koncertu,tad vecinom zaboravis nesto. Kao neki likovi sto su uniste i zaspe pred pocetak,video sam to milion puta.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Сале, није шутка набадање и разбијање носева, то је гуркање,трчање и тако то, све то да би се ослободио адреналин који имаш у себи од такозваног менталног оргазма. Ја мислим да је то поента шутке, све остало је на силу и глупо.

• Upvote 3
Posted

Знам те напаљене клинце који праве шутку уз сваку могућу песму, кад не иде уз неку песму, једноставно не иде,не може,а људи се и даље труде да се гурају, то гаси сва задовољства шуткања.

Да се не лажемо, ја волим шуткање, , први пут сам ушао на Металици, не знам, осећао сам се толико дојаја, нисам се могао зауставити. Сабатон је био добар, мада нисам уживао толико у шуткама колико сам очекивао да хоћу, не знам, можда сам са металике имао превише добар утисак, да сам очекивао сад не знам шта, можда то и није толико забавна ствар како је памтим да јесте са мог првог концерта. Можда је ту и фактор колико заиста те песма нека погоди . Ја мислим да је то главно, ако те песма убије у појам колико је волиш, онда једноставно гурање креће само од себе, и тад је најбољи осећај шуткања, просто се човек осећа испуњеним радошћу и некаквом мистичном енергијом из космоса која га просто тера да дивља унаоколо. :rockdevil:

ЧЕКАМ СЛЕЈЕР, БИЋЕ КЛАЊЕ !!!

Желим само да додам да ја не шуткање гледам као на врхунац доживљаја једног хеви мјетал концерта !

Желим само додати да су шутке на Сабатону биле говна , углавном су се свеле да грљења дебелих знојавих длакавих лудака ...
  • Upvote 2
Posted

Желим само додати да су шутке на Сабатону биле говна , углавном су се свеле да грљења дебелих знојавих длакавих лудака ...

Реално, нису биле добре као што сам очекивао.

• Upvote 1