SATAN-iz Batajnice Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Koliko god ja mrzeo sutke na LOG - Laid To Rest bi sutirao sve sto mi se nadje na putu Meni je ceo taj pravac metalcore/kurac core smesan za sutke i uopste slusanje Quote
Josif Visarionovič Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ti si brutalac. Izasao je Mass Infection,poslusaj to,verujem da ce da ti se svidi. Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Meni je ceo taj pravac metalcore/kurac core smesan za sutke i uopste slusanje A sto?idealna prilika da tim metalcore nesrecama objasnis neke stvari,da ih pitas za zdravlje a onda im ga oduzmes lepo plasiranim direktom. Quote
Josif Visarionovič Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Sto nesrece.Pa vise bi voleo da se nadjem u sutci na nekom metalcore nego black koncertu.Blekeri kad su u punoj opremi opasni su po zivot kad hodaju ulicom a ne u sutkama kad krenu da mlate lancima i bodljama. Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Zapanio bi se koliko nisu.sva ta gvozdjurija ih usporava.Ako si lagano opremljen,izbubecaces ih no problem Da ne pominjem to da mislim da su sutke na bm koncertima sramotne. Quote
Josif Visarionovič Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Na svakom koncertu mozes svakog da nalupas i svako moze da te nalupa. Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ti i nisi bio na nogo bm certova,je li?Kad Bane krene da vitla ljude naokolo? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ti si brutalac. Izasao je Mass Infection,poslusaj to,verujem da ce da ti se svidi. Hvala ti,hocu. A sto?idealna prilika da tim metalcore nesrecama objasnis neke stvari,da ih pitas za zdravlje a onda im ga oduzmes lepo plasiranim direktom. Brate...Ako ja volim death metal zasto bih imao ikakav konflikt sa nekim ko voli metal core?To sto ja serem po forumu je jedna stvar,a zivot je druga.Znam gomilu cool ljudi koji slusaju MC.Jeste ja mislim da je to sranje i uvek cu misliti ali to je moje misljenje Sto nesrece.Pa vise bi voleo da se nadjem u sutci na nekom metalcore nego black koncertu.Blekeri kad su u punoj opremi opasni su po zivot kad hodaju ulicom a ne u sutkama kad krenu da mlate lancima i bodljama. Vaistinu sam bio par puta izgreban. Na svakom koncertu mozes svakog da nalupas i svako moze da te nalupa. Ti i nisi bio na nogo bm certova,je li?Kad Bane krene da vitla ljude naokolo? Ko je sad pa bane? Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 E jebes ga sad,da ti ga nacrtam mozda? Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ne umem To je jedan stvor visok oko dva metra i koji je redovan na ssvim svirkama i kad sutka stigne do njega...lele. Quote
Josif Visarionovič Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) Niste vi videli Solicitora na Rotting Christu kad je razbacao one budjave skinere sto su dosli samo da se mlate,pritom nezajuci ni koji bend je svirao.Nisu umeli da procitaju logo sa ulaznice I debeli Todor naravno Edited April 20, 2008 by Josif Visarionovič Quote
Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Hehe, ma najjace su meni sutke oduvek bile za Kugu, kad vidim Ljiljka na bini kako se dere "Joooooooooooooooooj!", odma mi proradi primalni instikt da nekog sutnem u dupe i da se ispolivam pivom:))) Thrash sutke su najbolje zezanje koje postoji Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ajoj....Kugu sam gledao na preporuku Ljiljkovog buraza koji je isao sa mnom u srednju...majko,koja je ono odvaljotka bilaaaa.... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Jabba: Sto samo thrash??? SVE!! Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Kako sve?Zamisli shutku na doom metal svirci Quote
Melodicus Deathus... Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Pa, dobro... Sve prikladno? Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Eto vidis kako mozes Punk shutke su ipak majka... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Jeste, ali je DEATH METAL ipak najzesci... Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Aaaa,jok.Ni na jednoj metal svirci nisam toliko stradao kao na Exploited,cak ni na Motorheadu nije toliko zlo bilo.A vala i na Misfits je bilo povuci potegni,pogotovo sto sam bio klinac tad kad su dolazili...Tacnije samo Jerry Only,ali sta da radis. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Najbolje za sutke, neki HARD CORE-MISFITS-MOMMY CAN I GO OUT AND KILL TONIGHT!!!! Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Eto ga covek!!!Ne zaboravimo tu We Bite! Quote
Josif Visarionovič Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Na Korn-u su sutke zajebane.Gledao sam neki koncert,jebote bog ono nije zdravo.Plus koncert bio na otvorenom Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Pif.Da si bio na Exploited,video bi sta je sutka.Sutketina. Quote
Recommended Posts