The Joker Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Prosto mi je neverovatno da jos niko nije otvorio temu o NAJBOLJEM i to UBEDLJIVO najboljem grindcore bendu IKADA!!! Ko god je fan ove grupe,poput mene,nek se oglasi Quote
Brock Samson Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Нису они баш толико grindcore. Али вреде, посебно ми се свидео онај акустични албум. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 najbolji bend ikada, bez promena postave, gomila fenomenalnih izdanja, zbog njihovih tekstova serijske ubice su mi neka vrsta hobija.....da mi je da doživim da ih vidim uživo pa može da se umire polako dvd je mlogo dobar takođe Quote
The Joker Posted April 9, 2008 Author Report Posted April 9, 2008 Isti slucaj sa mnom,zbog njih sam poceo da istrazujem serijske ubice.Toliko su melodicni,ali jebes i to,nego sto volim onaj njihov morbidni crni humor! Quote
azal Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 konacno tema o dobrom bendu na ovom forumu. mogu da potvrdim i da uzivo jebu mame. sjajan bend. Quote
The Joker Posted April 9, 2008 Author Report Posted April 9, 2008 Ah,izjeli te mishi,gledao si ih live!LUCKY BASTAAAAARD!!!! Quote
WIZARD OF GORE Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Macabre nastupaju na Obscene Extreme festu to će im biti jedini nastup u Jevropi ove godine, biće to i jedinstvena prilika da fanovi po prvi (a verovatno i jedini) put čuju ovaj legendarni bend u akustičnoj varijanti....mislim da svi znamo koje pesme će izvoditi majko moja...kad su otkazali Anal Nosorog odustao sam od planiranja puta u Trutnov ali kad sam čuo za Macabre Quote
Goxy Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 ja necu itici na taj obscene extreme dok ne budu tamo svirali sa vec legendarni anal mravojed,kojima je bas macabre glavni uzor mislim da je vreme da izbace novi album,proslo je 5 godina od murder metal kulta Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 Joook,brate,pustaju nas da se uzelimo Quote
Goxy Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 volim bendove koji na svakih 5-6 godina izdaju po album,al ga urade majstorski Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 Ergo,Macabre...sastanu se na svakih pet godina,urade album od kojeg se kicma topi i opet nestanu kud koji.... Quote
WIZARD OF GORE Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 odakle ti to da nestaju? samo ne izbacuju nove albume, aktivni su oni, stalno imaju svirke u Čikagu recimo i još nekim gradovima/festivalima širom USA Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 Pa s obzirom na popularnost,to je meni vrlo neaktivno Quote
phantasm of the living Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Jedan od nenadjebivih bendova. WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS.... Quote
Lunar Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Jedna od retkih grajnd bendova koji m ise stvarno svidjaju i mogu konstantno da ih slusam. Quote
Goxy Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Jedna od retkih grajnd bendova koji m ise stvarno svidjaju i mogu konstantno da ih slusam. macabre nisu grind! Quote
The Joker Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 PA ima elemenata,nije da nema DING DONG DAHMER'S DEAD!!! Quote
Guest Pit Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Macabre su grind core kao sto je Sinan Sakic post doom core!Salu na stranu(nastranu ),stvarno vanserijski bend.Malo je bendova sa takvim kredibilitetom.Total respect! Quote
Lunar Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Imaju u sebi grajnda, ali su u sustini death metal. Quote
The Joker Posted July 2, 2008 Author Report Posted July 2, 2008 Brate,oni su Murder Metal,kraj diskusije Quote
WIZARD OF GORE Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 pogledajte koji bendovi nastupaju za $18 a ovde ništa ne može ispod 20e 1 Quote
Recommended Posts