Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosto mi je neverovatno da jos niko nije otvorio temu o NAJBOLJEM i to UBEDLJIVO najboljem grindcore bendu IKADA!!!

Ko god je fan ove grupe,poput mene,nek se oglasi

Posted

najbolji bend ikada, bez promena postave, gomila fenomenalnih izdanja, zbog njihovih tekstova serijske ubice su mi neka vrsta hobija.....da mi je da doživim da ih vidim uživo pa može da se umire polako :) dvd je mlogo dobar takođe ;)

Posted

Isti slucaj sa mnom,zbog njih sam poceo da istrazujem serijske ubice.Toliko su melodicni,ali jebes i to,nego sto volim onaj njihov morbidni crni humor!

Posted

Macabre nastupaju na Obscene Extreme festu :rockdevil: to će im biti jedini nastup u Jevropi ove godine, biće to i jedinstvena prilika da fanovi po prvi (a verovatno i jedini) put čuju ovaj legendarni bend u akustičnoj varijanti....mislim da svi znamo koje pesme će izvoditi :wub: majko moja...kad su otkazali Anal Nosorog odustao sam od planiranja puta u Trutnov ali kad sam čuo za Macabre :rockdevil:

Posted

ja necu itici na taj obscene extreme dok ne budu tamo svirali sa vec legendarni anal mravojed,kojima je bas macabre glavni uzor :rockdevil:

mislim da je vreme da izbace novi album,proslo je 5 godina od murder metal kulta :red:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Macabre su grind core kao sto je Sinan Sakic post doom core!Salu na stranu(nastranu :) ),stvarno vanserijski bend.Malo je bendova sa takvim kredibilitetom.Total respect!

• 2 months later...
  • 2 weeks later...